شايان جان خيلي خوبه...نوشته شده توسط Vampire Viper
قربانت شهريار![]()
شايان جان خيلي خوبه...نوشته شده توسط Vampire Viper
قربانت شهريار![]()
عزيزم جيفورسازاون وقت كه 3dfx را خريده تا حالا كارت گرافيك خوب داره شما با چه چيزي و با چه ميني براي چه كاري و ... ميخواي...نوشته شده توسط m654
علي جون خيلي .... آخه اين درست ولي شما كه اين قدر دقيقي اون منبع كه من دادم را ديدي؟نوشته شده توسط Gabana
كاملا موافقم همين طوره ولي از من ميشنويد تا 2 ماه ديگه حتي نمايندگي هم كامل مشخصات نداره الان من زنگ زدم آلبالو تهران ميگم 3500 دارين ميگه نه برامون بايد برسه اون وقت ميخواين كي درست داشته باشه؟؟؟؟؟؟نوشته شده توسط m654
قربانت شهريار![]()
عزيزم بحث اصلا منبع شما نبود .
بحث همون منبع مادربورد Jetway بود ok ؟
----------
قيمت اين مادربورد jetway رو اگه داري بگذار .
سلام شهریار جاننوشته شده توسط Shahryar_NEO
آقا لطف کردید
ممنون
اون سیستمی که m654 عزیز گفت درسته عالیه
اما راستش تو شهر ما فقط جنسایی که اسمشون رو زبوناست دارن
از ایشون هم تشکر میکنم
راستی آقا شهریار
مانیتور ال جی 17 فلت ازین معمولیا ( فک کنم سری لبخند باشه ) چنده؟
ممنون
خوب اول توجه کنید که قیمت بورد ایسوز چار برابر بورد جت وی هس در ثانی چیپست های ایندو باهم فرق دارن شما باید جتوی رو با A8N-SLI Deluxe مقایسه کنی که بعد از پریمیوم قویترین بورد ایسوزه و بیش از دو برابر بورد جت وی هم قیمت داره...نوشته شده توسط Gabana
حالا یه تست های گیم آناند دقت کنید:
مادربورد جتوی توی همه ی تستها ی گیم(بغیر از فارکرای که بازی ای قدیمی هس و البته فاصله ی چندانی با رقبا نداشت) فاصله ی محسوسی از هم چیپستهاش داشته و از مجموع سه تستی که در حالت SLI انجام شده در یکی تقریبا برابر بوده و این در حالتیه که بورد 300 تومنیه ایسوز از چیپست قویتری استفاده میکرد ; در کل باید مادربردهایی با چیپست و قیمت همسان با هم مقایسه بشن...
خوب منظورم از سوال اين بود كه ممكنه كوادرو بيشتر به كارشون بياد...نوشته شده توسط Shahryar_NEO
دوست عزيز الان 3200 يه مقدار كمتر از اون قيمت هم شده.نوشته شده توسط Shahryar_NEO
منظورم بورد Asus A8N-E هس تا حالا ریویویی ازش دیدی؟نوشته شده توسط m654
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)