نه پشتش خط قرمز نداره ولی تو آفتاب که بگیریش یه ذره تو مایه های قهوه ای میزنه
نه پشتش خط قرمز نداره ولی تو آفتاب که بگیریش یه ذره تو مایه های قهوه ای میزنه
یک مدل هم هست که پشتش مثل جت ـه..............حالا شما ببین سایزشو چون سایزاشون از نزدیک تفاوت زیادی دارن............
من این رنگیشو دارم خیلی قشنگه تعریف نباشه
ولی رو جعبش نوشته که این رنگیه فقطم قاب پشتش
یه حالت 3بعدی داره خطاش
دوست من از نزدیک ببینی متوجه میشی که زمین تا اسمون با هم فرق دارند(باjat)
ولی مشکی کاملشم هست............
Last edited by mahyar_b; 08-05-2010 at 14:30.
سلام
مال من هم پشتش خط های سه بعدی قرمز داره مثل جت.
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
وقتی تو آفتاب میگیریش نوار دورش قهوه ی سوخته ست ولی تو نور عادی وسایه مشکی میشه .
نگفتین چجوری هارد ریست کنم ؟
480 با گارانتی اصلی پارس مایکروتل
440 بدون گارانتی
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
اره هست 40 تومن . همین مدله زاگ و اصلیه.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد دکمه f8 رو تند تند بزن تا یک سری گذینه بیاد . گذینه آخر نوشته
Disable Signature Enforcement.....
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
مال من پشتش رو که میگیری جلو نور قرمز میشه
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
هارد رسیت : گوشی رو روشن کنید و سریع این دکمه هارو همزمان بزنید:
vulume up + Lock + power + call
یه گذیینه میاد که میپرسه فرمت کنم. شما هم فرمت کنید
من رامم رام اصلی 6.1 هست ....نقل قول:
نوشته شده توسط A-750 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل داره
برو تو منو
setting --network setting -wifi -
از پایین صفحه رو منو بزن و برو برو تو کانفیگوریشن
power save mod رو خاموش کن
تو رام من همچین قسمتی وجود نداشت.جای دیگه هست بگردم دنبالش؟
سعید جان ممنون
تا هستی بگو چجوری اورکلاک کنم ؟
یه چیز خیلی مسخره ... mobidiv ریختم بعد منوهاش عربی شد زدم که انگلیسی بشه رامش برگشت به JD4![]()
ینی خودش فلش شد
حالا چجوری mobidiv نصب کنم روش بعد انگلیسی باشه رامشم همون jd3 lite بمونه ؟
Last edited by ~ARDESHIR~; 08-05-2010 at 16:00.
1- آقا مطمعنید یه سری اشون پشتشون مثل چت ه ؟ ! (جلو نور نه , همیشه) من قصد خرید این گوشی رو دارم همه چیزش دقیقا همونیه که من می خوام ولی تنها چیزی که جلومو گرفته همین ظاهر ه گوشیه که 80% اش مربوط میشه به پشت ه گوشی (ظاهر گوشی هم واسم مهمه) , اگه پشتش بشه مثل چت که خوب میشه میرم میگیرمش (درسته عالی نمیشه پشتش ولی خو از اونی که الان توو GSMArena عکساشو گذاشته که بهتره و قابل قبول)
2- در ضمن کسی یه چند تا عکس از پشت ه i8000 سفید میتونه لینک بده ببینیم ؟ (دو سه تا دیدم ولی برچبای گنده زده بودن پشتش واس همین نمیشد دید پشتش قشنگ میشه یا نه) اصلا رنگ سفیدش الان توو بازار هست؟ (من گاراتنی اصلی می خوام بگیرم)
3- آیفون یه جور قاب هایی داره که دو تیکه است در زنگ ها و طرح های مختلف و وقتی آیفون رو میزاری توش عین اینه که از اولش اون شکلی بوده آیفون ( فقط پشت گوشی رو پوشش میده و کناره ها جلو همونه ) حالا میگم i8000 که یه چیزی شبیه این نداره مطمعنا ؟
Last edited by Atropates; 08-05-2010 at 16:07.
میشه بفرمایید از کجا میشه تهیش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)