مهدي تو در اين شرايط سخت بايد خونسرديت رو حفظ كني . يه آمار از وضعيت كنسول و شرايط محيط اطراف و محل قرار گيريش بده . كنسول رو تكون دادي ؟ برق رفت و اومد ؟
مهدي تو در اين شرايط سخت بايد خونسرديت رو حفظ كني . يه آمار از وضعيت كنسول و شرايط محيط اطراف و محل قرار گيريش بده . كنسول رو تكون دادي ؟ برق رفت و اومد ؟
برق نرفت .
فقط کامپیوتر توی اتاق روشن بود منم نیم ساعتی بود توی حال بازی میکردم . یهو کنسول خاموش شد و سه چراغ هم روشن شد و کامپیوترم هم توی اتاق خاموش شد .
نمیدونم ماله نوسان برق بوده یا چی ولی فعلا که دست به کنسول نزدم .
مال برقه . محافظ داره كنسولت ؟
منم اتاقم چندوقت پيش نوسان برق فقط كنسول و مودم رو خاموش كرد اما مهتابي و pc روشن موندن . ديگه بروبكس ماكرو فكر مملكت گل و بلبل مارو نكرده بودن كه نوسان برق توش مثل نقل و نبات زياده
خوب حالا چی کار کنم ؟
سه چراغ رو میشه تعمیر کرد ؟
آخه بدبختی اینجاست که من فقط دو ماهه کنسول رو گرفتم اصلا هم بازی نمیکنم .
اینقدر مشغله کاریم زیاده که فقط پنج شنبه جمعه ها وقت بازی کردن دارم . اینم از شانس ما
ببين اصلا 3 چراغ نشده . موقع نوسان برق 3 چراغ قرمز مياد . كلا براي كنسول هر مشكلي پيش بياد 3 چراغ ميده . من خودم روز اولي كه jasper گرفتم هارد رو شُل جا زده بودم چراغ قرمز داد . 1 بار هم كابل ها شُل بود چراغ قرمز داد . الان برو كنسول رو روشن كن برات خيلي زيبا كار ميكنه . از AW لذت ببر
من زهره ترک شدم چه برسه به اون بنده خدا![]()
تو جاسپر تقریبا 3 چراغه شدن صفره.خیالت راحت.همونطور که نوید جان گفت هیچ مشکلی پیش نیومده.خوب حالا چی کار کنم ؟
سه چراغ رو میشه تعمیر کرد ؟
آخه بدبختی اینجاست که من فقط دو ماهه کنسول رو گرفتم اصلا هم بازی نمیکنم .
اینقدر مشغله کاریم زیاده که فقط پنج شنبه جمعه ها وقت بازی کردن دارم . اینم از شانس ما![]()
من هنوز تو شکم که XBOX بخرم یا نه؟
همه بازیهای XBOX مثل FifaWorld Cup10 گرافیکشون بالاست؟
گرافیک AC2 در PC بیشتره یا ایکس باکس؟Modern Warfare 2 چی؟
نه که همش با PC بازی کردم(PSP که گرافیک نداره)همش گرافیک PC تو ذهنمه
متشکر
من 360 رو افقی گذاشتم مشکلی نه نداره ؟
یعنی خراب نمیشه؟
اگه کنسولت Elite باشه نه مشکلی نیست . تهویشم باید خوب باشه جایی که میزاری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)