یک عدد کنسول PSP1000 دارم می خواستم بدانم قیمت ان الان در بازار به چه شکل است
یک عدد کنسول PSP1000 دارم می خواستم بدانم قیمت ان الان در بازار به چه شکل است
+
مرسي دوست گلم از كجا بايد فهميد كه ورژنش چنده؟ روي كارتن نوشته؟ بهد يه سوال ديگه داشتم كه ميگن مدل هايي داره كه هدست+دستمال براي تميز كردن+نخ مچيو.... اينو رو داره و بعضي ها اينا رو ندارن
ببخشيد اين همه سوال ميپرسم![]()
به فروشندی بگی خودش بهت می ده .
ولی Setting - System information
به شما نشون می ده فریم ویرت چنده .
سلام
یکی از دوستان من برای پسر 8 سالش قصد خرید PSP دارد.هدف اول تماشا کارتون و کمی هم موسیقی کودکانه است.اما امکان بازی هم نکته جالبه توجه ایست.
طبق تحقیقی که امروز به اتفاق از پاساژ پایتخت انجام دادیم گفته شد مدل FAT کپی خور شده و یا مدل Slim 3000 اریجنال به همراه بازی اصلی انتخاب های ما هستند.
از آنجاییکه هدف تماشای کارتون حین سفر و بعد بازی است و با توجه به سن مصرف کننده که احتمالاً تنوع بازی برایش جالبتر است پیشنهاد شما چیست؟
فروشنده ها حرفهای متضادی می زدند.یک فروشنده Slim بدون قابلیت کپی خوری را با اصرار بر اینکه شارژر و باتریش اصلی است به همراه 79 بازی دمو از یک مرحله تا هشت مرحله به قیمت 210 مفروخت و یک فروشنده دیگر همان مدل را با اصرار بر اینکه کپی خور نشده بدون هیچ بازی و اینکه غیر ممکن است بازی دمو را اجرا کند و حتماً باید بازی اریجنال باشد را بقیمت 210 تومان می فروخت.یک فروشنده دیگر همین Slim را بدون قابلیت کپی خوری 160 تومان می فروخت؟!!!!
اول لطفاً پیشنهاد کنید برای یک پسر هشت ساله با هدف تماشای کارتون و بازی چه مدلی پیشنهاد میکنید
از کجا در تهران تهیه شود
قیمت حدودی چقدر است
اصلاً لطف کنید و مرا توجیح کنید
با تشکر
آره به منم گفت 79 تا بازی میریزم 35 تومن گفتم مگه کپی خور شده 6.20 گفت نه گفتم پس ... ؟
گفت 1 مرحله هر کدوم بیشتر نداره ! (demo )
واقعا پدر سوختن
آقا سوال ما یادتون رفت
این پسر 8 ساله چشم براهه
برای یک پسر بچه 8 ساله شدیدا Wii پیشنهاد میشه .
سلامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نظری درباره ی این سایته داره ؟
الایت جسپر رو میده 320
قیمت های روز بازار رو میشه بهم بدین
شما تو تهران میتونی از مطمن ترین جای ممکن یعنی فروشگاه فتحی بخری
که همین قیمت هست
ایشون برای دیدن کارتون در سفرو سرگرم شدن و مزاحم نشدن احتیاج به یک PSP دارند لطفا توصیه کنید چه چیزی باید بخریم چون فروشنده ها یک دستگاه را با چند قیمت متفاوت عرضه میکنند
یادم رفت بگم ps3 داره ولی برای سفر احتیاج به پلیر صدا و تصویر و بازی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)