تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 13 اولاول ... 3910111213
نمايش نتايج 121 به 124 از 124

نام تاپيک: هفته 37 لیگ برتر انگلیس

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به قول یه نفر فرافکنی نکنید من چی کار دارم که امسال اونو دابل سابل کردین من میگم اگه فصل بعد منچستر سیتی توی لیگ قهرمانان بره چند تا فوق ستاره و ستاره می خره و اونو موقع باید مواظب باشید که دابل نشید.
    آخه اینکه همشهری شما مارو دابل کرد چه ربطی داره. من هر سال حاظرم منجستر سیتی مارو دابل کنه ولی سه تا تیم بزرگ لیگ رو ما مثل این فصل دابل کنیم
    وحید، حالا شاکی نشو! ما یه اسمایل پوزخند فرستادیم! (اینو میگم==>>) تو اینکه عملکرد چلسی تو این فصل عالی بازی کرده که شکی نیست! ضمنا (این ضمنا خیلی مهمه!) همین این فصل من سیتی کم ستاره نداشت که ما سه بار بردیمش...! (تو مایه های استیل آذینه لیگ خودمون بود)
    یادمه یکی از کارشناسا تو تلویزیون گفت که همیشه نمیشه با پول کاپ و جام و افتخار رو تو فوتبال خرید!
    البته به قول طرفدارای اصیل یونایتد:

City going down with a billion in the bank
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 04-05-2010 at 16:50.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید، حالا شاکی نشو! ما یه اسمایل پوزخند فرستادیم! (اینو میگم==>>) تو اینکه عملکرد چلسی تو این فصل عالی بازی کرده که شکی نیست! ضمنا (این ضمنا خیلی مهمه!) همین این فصل من سیتی کم ستاره نداشت که ما سه بار بردیمش...! (تو مایه های استیل آذینه لیگ خودمون بود)
    یادمه یکی از کارشناسا تو تلویزیون گفت که همیشه نمیشه با پول نمیشه کاپ و جام و افتخار رو تو فوتبال خرید!
    البته به قول طرفدارای اصیل یونایتد:

City going down with a billion in the bank
    یاعلی
    اول اینو بگم که مدل پوز خندت خوب نبود
    بعد درسته با پول نمیشه جام برد. الان چلسی هم درسته مالک باشگاش خیلی پولداره ولی از همون اول به این صورت منچستر سیتی خرج نمی کرد. اون موقعی که بازیکنانی مثل لمپارد و تری رو خرید اونا مثل الان فوق ستاره نبودن و خیلی براشون پول نداد ولی منچستر سیتی برای بازیکنان معمولی هم پول زیاد میده.
    این فصل فقط توز و گرت بری خریدای خوب براش بودن وگرنه بازیکنان دیگه اون چنان خوب نبودن.
    فرض بگیر فصل بعد چند تا فوق ستاره مثل بوفون و تورس بگیره اون موقع خیلی خطرناک میشه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اول اینو بگم که مدل پوز خندت خوب نبود
    sorry!
    الان چلسی هم درسته مالک باشگاش خیلی پولداره ولی از همون اول به این صورت منچستر سیتی خرج نمی کرد.
    دقیقا... به نظر من آبرا از موقعی که مورینیو رفت، لارج بودن بیش از حدش رو که الان من سیتی و رئال درگیرشن، کنار گذاشته... البته اینم بگم (فکر کنم یه بار هم گفته بودم) که آبرا کسیه که ظرف دو سه سال بیش از 310 میلیون پوند بازیکن واسه چلسی خریده بود... البته تو یه بازی ( فکر کنم بازی لیورپول - چلسی چند روز پیش بود) مزدک گفت که ثروت مالک باشگاه من سیتی از آبرا خیلی خیلی بیشتره...
    فرض بگیر فصل بعد چند تا فوق ستاره مثل بوفون و تورس بگیره اون موقع خیلی خطرناک میشه
    آره خوب!

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

این فصل فقط توز و گرت بری خریدای خوب براش بودن وگرنه بازیکنان دیگه اون چنان خوب نبودن.
    تائید میشه...البته ادبایور و بلیمی خریدای بدی نبودن...

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

مزدک گفت که ثروت مالک باشگاه من سیتی از آبرا خیلی خیلی بیشتره...
    آره این آل نهیان خیلی خوفه! اگه این فصل بره لیگ قهرمانان دیگه به قول خودت منتخب ستارگان درست میکنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •