سلام سعيد جان من ديروز ساعتهاي 9 شب كه اومد توي موداكو دان كردم ونصب كردم و جند ساعتي باهاش كار كردم
من نگفتم بدرد نميخوره دوست عزيز گفتم سنگين شايد گوشي ما اسقاطي شده ديگه بندازيمش دور
در مورد ساختن رام براي خودشون منظورم install usege هايي بود كه براي خودشون مدنظر كردند
ديگه بعد عمري گوشت كوب داري اونقدرها بزرگ شديم كه تحت تاثير فكر وذهن خودمون باشيم
اينكه ميفرماييد تست نكردم وحرفي ميزنم جاي گله داره اقا سعيد
من يك كاربر معمولي هستم ودوست ندارم تحت تاثير 9 صفحه تمجيد قرار بگيرم نتيجه تجربه شخصيم بود در زير مطلبي كه گفتم ذكر كردم يعني
اينكه شما به بزرگواريتون ببخشيد
در مورد sence هم فقط بايد بگم يكبار كهنه حتما صد بار ديديد يك گوشي با cpu 400 htc رو نگاه كنيو ومنصفانه خودتون قضاوت كنيد
من اينجا از همه دوستاني كه با گفته هاي من به اشتباه افتادند معذرت ميخوام واز شما
يادم اومد در مورد تعداد پستها سعيد جان داداش گلم اينجا كسي با كسي مسابقه نميده هممون ميايم كه به بقيه دوستامون كمك كنيم
زياد گير اعداد و پست ها نباشيد به دوستانمون كمك كنيم ميخواد 40000 تا بشه ميخواد يكي باشه
من نوعي با هيچكدوم از بقيه دوستان گل كه ميان و پستهاي اولشونه فرقي نميكنم من هم تشنه يادگيريم ممنون ميشم از شما ياد بگيرم
يا علي
.gif)