موقع باز کردن کتاب چه اروری میـــده ؟
اکسپلورر جاوا که وجود نداره ...
من که گوشی جاوا داشتم همین مشکل رو داشتـــم !!!
موفق باشید!![]()
موقع باز کردن کتاب چه اروری میـــده ؟
اکسپلورر جاوا که وجود نداره ...
من که گوشی جاوا داشتم همین مشکل رو داشتـــم !!!
موفق باشید!![]()
سلام من يه برنامه opera براي موبايل دانلود كردم.(3110c)وقتي extract كردم چند تا فايل اومد.memory 1gigدارم ولي نمي دونم بايد چيكار كنم؟؟!!لطفا كمك كنيد.مرسي
خب دوســت عزیز ببین کدوم یکی از فایل ها پسوندش jar هستش اونو توی گوشی بریز و نصب کن
اگر هم وجود نداشــت همون فایلی که دانلود کردی پسوندش رو به jar تغییر بده
موفق باشید!![]()
با سلام به همه دوستان عزيز
يه نرم افزار براي دانلود از
طريق موبايل ميخوام كه
بتونم از سايتايي مثل
ربيدشير دانلود كنمs60.V2-
N72(
يه مشكل هم با
operamini5beta2دارم كه باهاش
صفحه باز ميكنم ولي كارايي
مثل ذخيره صفحه يا دانلود
روfailedميزنه?!
اكه جواب بدين ممنون ميشم
مرسي از همه
سلام
نمی تونم از سایت java.com دانلود کنم JavaScript رو.واقعا کلافه ام کرده.همین مشکل رو با flash player هم دارم ،همش این پیغام رو میده:
the servser replies that you don t have permissions to download this file. details:1.1.403 forbiddenلطفا کمک کنید
سلام دوستان من گوشی sumsung g800 دارم اما فایل .gar رو باز نمیکنه نمیدونم چیکار کنم اگه اینو باز نمیکنه پس چه فرمتیو باز میکنه؟
دوست عزیز گوشی های سامسونــگ فایل های با پسوند jad رو باز میکنــه
موفق باشید!![]()
سلام.من سه تا گوشی مدلهای x3 , 6300 , 7500 نوکیا دم دستمه و م یخوام روی هر سه تاشون دیکشنری نصب کنم.چند تا دیکشنری هم دانلود کردم.آخرین ورژن pcsuit رو هم دانلود کردم.موقع نصب روی گوشی ها پیغام میده که اندازه فایل خیلی بزرگه.اغلب دیکشنری ها هم در همین اندازه ها هستند.کوچکتر پیدا نکردم.حالا چیکار کنم؟مشکل کجاست؟
آیا دیشکنری خوب سراغ دارید که کمتر از 1 مگابایت باشه؟
راهنمایی بفرمایید.ممنون
سلام دوست عزیز
شما دیکشنری pmd رو نصب کن که واقعا عالیه.
ببین همشو بریز روی مموری کارت بعد از تو خود گوشی نصب کن.نمیخواد با پی سی سوییت نصب کنی.
من پیام تنظیمات رو دریافت کردم و ذخیره هم کردم ولی یه مشکلی دارم اوپرا مینی و هیچ کدوم از برنامه های اینترنتی کار نمی کنند فقط مرور گر خود گوشی کار می کنه !! چهکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)