سلام
من الان کارت گرافیک1gb en8500gt دارم ولی برای بازیها اصلا به درد نمی خوره و بازیها رو کند اجرا می کنه
من میخوام با 100 تومن یک کارت گرافیک خوب بخرم که حداقل تا دو سال به دردم بخوره
میخواستم بدونم ATI 4670 ddr3 خوبه یا نه؟
لطفا راهنماییم کنین.
سلام
من الان کارت گرافیک1gb en8500gt دارم ولی برای بازیها اصلا به درد نمی خوره و بازیها رو کند اجرا می کنه
من میخوام با 100 تومن یک کارت گرافیک خوب بخرم که حداقل تا دو سال به دردم بخوره
میخواستم بدونم ATI 4670 ddr3 خوبه یا نه؟
لطفا راهنماییم کنین.
آره عزیز با این بودجه عالیه.ولی اگه ۱۰ تومنم روش بزاری میتونی 9600gt 1gb بخری که از 4670 هم بهتره!
من GT240 MSI CO 512 DDR5 رو پیشنهاد میکنم که قیمتش 105.000 و کمی هم از 9600GT بهتره ! مصرف کمتری هم داره !
با اینکه گرافیکش 512 هست از 1 گیگ 9600gt بهتره؟
البته من زیاد توی این مسائل وارد نیستم، اما تا اونجایی که می دونم رم کارت گرافیک بیشتر کارایی ِمربوط به مانیتوره. یعنی مثلا 512MB روی "17 راحت جواب می ده، اما اگه می خوای با "20 کار کنی، بهتره 1GB داشته باشی. چون رزولوشن بالاتر، رم بیشتری می خواد. اما ربط زیادی به کارایی کارت گرافیک نداره. برای کارایی، پردازنده کارت گرافیک خیلی مهم تر از رمشه.
![]()
دوست عزیز الان دیگه 9600gt 1gb به درد نمیخوره ...خیلی پائینه ...
همونطور دوستمون گفته :(( حداقل تا دو سال به دردم بخوره ))
خوب پس شما چه کارت گرافیکی پیشنهاد می کنین؟
ببینید شما هرچقدر بودجه دارید خرید کنید.9600 کارت خوبی هست .این یه چیز عادی هست که هر کارتی به مرور قدیمی میشه.هرچی میگذره باید تنظیمات گرافیکی بازی ها را کاهش داد.شما اگر همینقدر پول دارید 9600 بگیرید.اگر150 دارید یا4850 یا 5750 یا 250 بگیرید.
خوب البته با عرض پوزش اگر شما در این مسائل خیلی سر رشته نداری و وارد نیستی پس چرا نظری را میدی که اصولا از پایه غلط هست؟؟
کلا قدرت کارت گرافیک اصلا ربطی به حجم حافظه نداره وگرنه یک کارت جیفورس 8400 با حجم حافظه دو گیگ باید خیلی از یک کارت رادئون 4850 با حجم گرافیک 512 مگ قویتر باشه ولی کاملا برعکس هست و 4850 شاید حدود 10 برابر از 8400 قویتر هست
قدرت کارت گرافیک در درجه اول به نوع و تکنولوژی هسته و نوع حافظه و پهنای مسیر حافظه و فرکانس هسته و حافظه و همینطور فرکانس و تعداد SHADER و ROPS بستگی داره و اصلا مهم نیست که حجم حافظه چقدر هست
بطور مثال یک کارت گرافیک جیفورس 8600 با حافظه 256 مگ از نوع GDDR3 حدودا 2 یا 3 برابر از کارتی مثل جیفورس 8500 با حافظه یک گیگ DDR2 قویتر هست
اما من هنوز یک جواب قاطع در مورد کارت گرافیکی که برام دو سال به خوبی کار کنه نگرفتم
لطفا یک جواب قاطع بدین
چون نمیخوام یک انتخاب اشتباه انجام بدم
9800gt 1gb چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)