تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: سئوال در مورد نصب ويندوز؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ali_1469
    میشه کمی در مورد هارد تو هارد کردن توضیح بدین و چه جوری میشه این کار رو انجام داد؟؟
    ببینید,برای این کار شما کیستون رو باز میکنید و کابل IDE و کابل برق رو از پشت هاردتون باز میکنید.بعد از این کار پیچهای هارد رو باز میکنید و خیلی اروم از تو کیس درش میارینو میبرین پیش یه سیستم دیگه.اونجا جامپر هاردتون رو در حالت slave قرار میدید(روی بدنه هارد در این مورد توضیح داده) و کابل IDE رو وصل کنید.همینطور کابل برق رو.(توجه داشته باشید که این دوکابل فقط در یک جهت جا میخورند)
    سپس کامپیوتر رو روشن کنید.وقتی سیستم بالامیاد هارد دوم رو میشناسه.حاا اگه وارد پارتیشن مجیک بشید دوتا هارد رو نشون میده.دیگه از اینجا به بعد هر بلایی خواستید سر هاردتون بیارین.

داره خودمونی میشه ali_1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

ممنون توضیحاتون بسیار جامع بود فقط اینکه هارد جدید رو که میخواهم فرمت کنم جامپرش رو رو Slave قرار می دهم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

آقا به نظرتون از من بدشانس تر پیدا میشه چون هارد به داستگاهم نمی خوره!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

آقا به نظرتون از من بدشانس تر پیدا میشه چون هارد به داستگاهم نمی خوره!!!
    منظورتون رو متوجه نمیشم.هاردتون به چی نمیخوره؟
    در مورد مستر و slave هم به صورت تصویری روی بدنه ی هارد توضیح داده.(یه خورده روشو بگردی پیدا میشه )
    پشت هارد بین ورودی کابل برق و کابل IDE یه سری پین هستش که به وسیله ی یک اتصال دهنده ی کوچک دو تا از پین ها به هم متصل هستند.به اون اتصال دهنده میگن جامپر.حالا طریقه ی قرار گرفتنش و اینکه چطوری در حالت های مختلف قرار میگیره ,روی بدنی هارد رو بخون.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام، من یک نگاهی به هاردم انداختم اما رو هارد من جامپری نبود البته جامپر اضافه دارم ولی نمی دونم چرا پشت هارد هیچ جامپری نبود منظور من خود جامپر هست نه جای گذاشتن جامپر؟؟؟
    به نظر شما نیاز به جامپر نداره یا داره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

سلام، من یک نگاهی به هاردم انداختم اما رو هارد من جامپری نبود البته جامپر اضافه دارم ولی نمی دونم چرا پشت هارد هیچ جامپری نبود منظور من خود جامپر هست نه جای گذاشتن جامپر؟؟؟
    به نظر شما نیاز به جامپر نداره یا داره؟؟؟
    احتمالا هارد شما با برداشتن جامپر در حالت slave قرار میگیره.که باز هم تاکید میکنم روی هارد رو مطالعه کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid.Online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Data Bus

پيش فرض

علي جان سلام احتمالا مشكل از سيدي .

ولي احتمال داره از سيدي رام هم باشه چون اگر هد سوزني آن كثيف باشه يا از بين رفته باشه امكان داره موقع نصب درست روي همون سكتوري كه بايد بوت اجرا بشه تاثير بزاره.

احتمال ديگه اينكه شايد در قسمت Setup اول دستگاه boot first را روی هارد دیسک یا فلاپی دیسک گذاشته باشی و هنگام بوت سیدی را boot نکند که احتمال آن کمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid.Online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Data Bus

پيش فرض

علي جان سلام احتمالا مشكل از سيدي .

ولي احتمال داره از سيدي رام هم باشه چون اگر هد سوزني آن كثيف باشه يا از بين رفته باشه امكان داره موقع نصب درست روي همون سكتوري كه بايد بوت اجرا بشه تاثير بزاره.

احتمال ديگه اينكه شايد در قسمت Setup اول دستگاه boot first را روی هارد دیسک یا فلاپی دیسک گذاشته باشی و هنگام بوت سیدی را boot نکند که احتمال آن کمه.
    .::ُSaeid.Online::.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

خیلی از راهنمایی هاتون ممنون من هارد به هارد کردم و هاردم رو فرمت کردم و هارد رو در آوردم و وقتی خواستم ویندوز رو نصب کنم دستگاه تو قسمت آبی رنگ بوت دوباره هنگ می کرد بعد دوباره هارد به هارد کردم و بالاخره توی کامپیوتر خودم ویندوز رو نصب کردم اما حالا بعضی از نرم افزار ها مانند Acrobat Reader 7.0.7 و یا بازی هایی مثل San Anderias یا Fifa 06 رو میزارم نصب کنم یا موقعی که با Kaspesky کامپوتر رو اسکن می کنم و یا موقعی که به کامپیوتر دست نمی زنم خودش هنگ یا قفل می کنه و مجبور میشم ریسیت منم به نظر شما مشکل از کجاست از هارده یا قطعات جدیده که اضافه کردم مثل رم ؟؟؟ ( من حالا جامپر رو اضافه کردم و رو حالت Master هم گذاشتم و وقتی هم که جامپر رو برداشتم هیچ فرقی نکرد و باز هم قفل می کرد)

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

خیلی از راهنمایی هاتون ممنون من هارد به هارد کردم و هاردم رو فرمت کردم و هارد رو در آوردم و وقتی خواستم ویندوز رو نصب کنم دستگاه تو قسمت آبی رنگ بوت دوباره هنگ می کرد بعد دوباره هارد به هارد کردم و بالاخره توی کامپیوتر خودم ویندوز رو نصب کردم اما حالا بعضی از نرم افزار ها مانند Acrobat Reader 7.0.7 و یا بازی هایی مثل San Anderias یا Fifa 06 رو میزارم نصب کنم یا موقعی که با Kaspesky کامپوتر رو اسکن می کنم و یا موقعی که به کامپیوتر دست نمی زنم خودش هنگ یا قفل می کنه و مجبور میشم ریسیت منم به نظر شما مشکل از کجاست از هارده یا قطعات جدیده که اضافه کردم مثل رم ؟؟؟ ( من حالا جامپر رو اضافه کردم و رو حالت Master هم گذاشتم و وقتی هم که جامپر رو برداشتم هیچ فرقی نکرد و باز هم قفل می کرد)
    خوشبختانه مشکل اول حل شد.اما یه موضوعی هست و اون اینه که اگه فقط موقع اجرای برنامه های نسبتا حجیم (مثل بازی) سیستم هنگ کنه ممکنه رم مشکل داشته باشه.ولی من نظرم اینه که هارد شما داره مرخص میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •