ورژن جديد trekbuddy 0.9.97 با امكانات جديد
سرعتش هم خوب شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن جديد trekbuddy 0.9.97 با امكانات جديد
سرعتش هم خوب شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يكي هم به ياد ما باشه
بابا با گوشيهاتون حال ميكنيد به ياد منم باشيد
پوريا جان چي شد؟
خبر نگرفتي ببيني دارن لمسيشو يا نه؟
سه روزه دارم زنگ میزنم خراب شده ی پارس کامتل برنمیدارن
![]()
خودت هم مي توني تماس بگيري
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
آقا جان ازت انتظار مي ره بري سر بزني نه زنگ................................!![]()
شاخ شدیا
من الان برم با تیپا میندازنم بیرون
چون بازم باهاشون بحثم شد
درسته این گوشی با کیفیت بالا فیلمبرداری می کنه اما فرمت فیلبرداریش فرمتیه که عمومی نیست . avi اما نه اون avi که همه جا هست .
فرض کنید بخوایم فیلماشو بزنیم روی سی دی یا دی وی دی ، اگه به صورت همون avi بزنیم که اکثر پلیرها نمی خوننش . اگرم به هر فرمت دیگه ای تبدیلش کنیم که کیفیتش فوق العاده میاد پایین . من امتحانش کردم .
فقط باید خود گوشی باشه که اینجوری نمیشه . مثلا ً اگه بخوایم یه فیلم عروسی رو بدیم بقیه هم نگاه کنن که نمیشه گوشی رو بدیم بهشون .
تازه فیلمبرداری هامون هم تیکه تیکه میشه و چون اگه رو حالت pause نگهش داریم که باطری خیلی زودتر خالی میشه و اگرم متوقفش کنیم که دوباره یه فایل جدید ایجاد میشه .
لا هر برنامه ای هم فایل هارو به هم بچسبونیم دیگه روی گوشی قابل پخش نیست چون با یه avi دیگه ذخیرش می کنه .![]()
ببين رفيق مشكل از پيكسل فرمتي هستش كه براي كانورت(تبديل) انتخاب مي كنيد لطفا فرمتي رو انتخاب كنيد كه پيكسلش رو گوشي ساپورت كنه .
توتال كانورتر پيشنهاد ميشه![]()
EM total video converter
با این برنامه تیدیل که به MP4 یا AVi ، مطمئن باش گوشی راحت پخش می کنه
با هر برنامه دیگه ای هم خواستی تبدیل کنی، از AVI هایی استفاده کن که DivX + mp3 باشن
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
دوستان کسی این Ram رو تست کرده؟؟
می خوام بخرم ببینم چه جوریه
![]()
Last edited by zeus_1; 05-05-2010 at 15:21.
والا جفت DVD PLAYER های خونه ما که همینجوری بدون تبدیل پخش میکنن
اتفاقا کیفیتش هم خیلی عالیه
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
من که تاحالا رم TDK ندیدم و تست هم نکردم
اما سعی کن با فروشنده طی کنی که پرسرعت باشه و اگه تیک زد برش نمیداری
بچه ها در تنظیمات دوربین گزینه " تصحیح نور زمینه " چه مواقعی باید روشن و چه مواقعی خاموش باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)