تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 33 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 324

نام تاپيک: مشکلات و سوالات lg ke/ku 990 viewty

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

سلام اگه ميشه كمك كنيد وقتي فيلم بر داري ميكنم صداش قطع ميشه چيكار كنم

تشكر فراوان
    اگه گوشیتون گارانتی داشته باشه که خیلی سادست من چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم مثل خیلی های دیگه اگه اشتباه نکنم با آپدیت فریمور حل میشه
    یادت باشه اگه گوشیتون رو مثل من دستکاری کنید دوباره مشکل قطع صداش برمیگرده پس وقتی درستش کردن (کاملا رایگانه)خیلی باگوشیتون مراعات کنید از گل نازک تر بهش نگید

2. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من چند وقتی که ویوتی دارم اما بخش گوگل مپس و ایمیل کار نمی که تنظیمات جی پی ار اس هم درست تو اینترنت میره اما تو اونا نه

4. این کاربر از fox88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    جایی روی زمین

پيش فرض

اگه گوشیتون گارانتی داشته باشه که خیلی سادست من چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم مثل خیلی های دیگه اگه اشتباه نکنم با آپدیت فریمور حل میشه
    یادت باشه اگه گوشیتون رو مثل من دستکاری کنید دوباره مشکل قطع صداش برمیگرده پس وقتی درستش کردن (کاملا رایگانه)خیلی باگوشیتون مراعات کنید از گل نازک تر بهش نگید
    خیلی ممنون اگه میشه یه راه دیگه پیشنهاد بده چون من شهرستانم چه جوری تا پارس کامتل برم
    راستی آپدیت فریمور یعنی چی ؟

6. این کاربر از reza_atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

خیلی ممنون اگه میشه یه راه دیگه پیشنهاد بده چون من شهرستانم چه جوری تا پارس کامتل برم
    راستی آپدیت فریمور یعنی چی ؟
    خوب منم مشهد هستم واینجا نمایندگی داره تو هر شهر مهمی نمایندگی دارند فقط پیدا کردنشون سخته
    گوشیو که گرفتم رو کارت گارانتیش آدرس تهران بود خواستم زنگ بزنم شعبه مشهد رو ازشون بپرسم که بیخیال شدم از 118 پرسیدم همونطور که حدس میزدم نداشتند رفتم تو سایت کامتل آدرس شعبه های مختلفشو در آوردم
    زنگ زدم بهشون همه گفتن اشتباه گرفتی یا محل کارشون تغییر کرده واز اینجور حرفا بجز یکیشون که فروشنده موبایل بود و آدرس شعبه مشهد رو به من داد جاییکه فکرشو نمیکردم معتبر ترین پاساژ موبایل تو مشهد
    تو هم میتونی پیداش کنی مگه اینکه شهرتون کوچیک و تو مایه های شهرک باشه

راه غیر از این رو بهت تو صیه نمیکنم چون هزینه زیادی داره 30تومن و از همه مهمتر اونا فریمور فارسی شو ندارند چون فقط دست خود شرکته کامتله پس برات ورژن انگلیسیشو میریزند یعنی منو هاش انگلیسی میشن

آپدیت فریمور چیست؟ شنیدی گوشیو فلش میکنند! این همونه در واقع فریمور یه جور نرم افزار ورابط بین شما وسخت افزار گوشیه تا حدودی شبیه سیستم عامل تو بقیه گوشی ها وهمینطور در کامپیوتر.
    وبا آپدیت کردن اون به ورژن جدید تر برخی مشکلات سخت افزاری حل میشن.

8. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    جایی روی زمین

پيش فرض تشکر

خوب منم مشهد هستم واینجا نمایندگی داره تو هر شهر مهمی نمایندگی دارند فقط پیدا کردنشون سخته
    گوشیو که گرفتم رو کارت گارانتیش آدرس تهران بود خواستم زنگ بزنم شعبه مشهد رو ازشون بپرسم که بیخیال شدم از 118 پرسیدم همونطور که حدس میزدم نداشتند رفتم تو سایت کامتل آدرس شعبه های مختلفشو در آوردم
    زنگ زدم بهشون همه گفتن اشتباه گرفتی یا محل کارشون تغییر کرده واز اینجور حرفا بجز یکیشون که فروشنده موبایل بود و آدرس شعبه مشهد رو به من داد جاییکه فکرشو نمیکردم معتبر ترین پاساژ موبایل تو مشهد
    تو هم میتونی پیداش کنی مگه اینکه شهرتون کوچیک و تو مایه های شهرک باشه

راه غیر از این رو بهت تو صیه نمیکنم چون هزینه زیادی داره 30تومن و از همه مهمتر اونا فریمور فارسی شو ندارند چون فقط دست خود شرکته کامتله پس برات ورژن انگلیسیشو میریزند یعنی منو هاش انگلیسی میشن

آپدیت فریمور چیست؟ شنیدی گوشیو فلش میکنند! این همونه در واقع فریمور یه جور نرم افزار ورابط بین شما وسخت افزار گوشیه تا حدودی شبیه سیستم عامل تو بقیه گوشی ها وهمینطور در کامپیوتر.
    وبا آپدیت کردن اون به ورژن جدید تر برخی مشکلات سخت افزاری حل میشن.
    بازم ممنون راستی با این راهی که توی سایت برای آ÷دیت گذاشتن نمیشه همین کارو کرد

10. این کاربر از reza_atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

اره ميتوني خودت فلشش كني. ضمنا بگردي توي نت فريمور فارسي هم هست. يه سرچ بكني پيدا ميكني
    Last edited by S_ALI_A; 20-05-2010 at 13:41.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

اصلا وابدا توصیه نمیشه چون برای اینکار دستگاه ویژه ای هم لازمه واگه تو فروم هایی که آموزش فلش رو با نرم افزارش گذاشتن خوب تحقیق کنی حتی یک نفر پیدا نشد که با کامپیوتر آپدیت کرده باشه و به هیچ مشکلی بر نخورده باشه،میخوای ابرو درست کنی چشمش رو کور میکنی
    بازم میگم اگه گوشیت گارانتی داره و منزلتون تو جزایر قناری نیست(تو شهر زندگی میکنید)بهترین کار اینه که ببرین نمایندگی کاملا رایگان آپدیت میکنند واگه بدون گارانتیشو خریدین پس هر بلایی که دوست داشتین سرش بیارین نهایتش با کمی پول درست میشه البته بعضی از دستکاری ها توسط افراد غیر متخصص ممکنه گوشیتون رو به دیار عدم بفرسته

13. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان...

من از روز اول که گوشی رو گرفتم با رم مشکل داشتم. اول رم ترنست داشت که موقع دریافت فایل با بلوتوث ارور میداد و نمیشد از رم استفاده کرد. بردم گارانتی رم رو عوض کردم باز درست نشد. الان یه رم از یکی از دوستان گرفتم درسته اما بعضی وقتها ارور میده unknown external memory !! که باید گوشی رو خاموش و روشن کرد.
    میخواستم ببینم مشکل از گوشی هست یا رم؟! ممنون

15. این کاربر از amin.o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

سلام به همه دوستان...

من از روز اول که گوشی رو گرفتم با رم مشکل داشتم. اول رم ترنست داشت که موقع دریافت فایل با بلوتوث ارور میداد و نمیشد از رم استفاده کرد. بردم گارانتی رم رو عوض کردم باز درست نشد. الان یه رم از یکی از دوستان گرفتم درسته اما بعضی وقتها ارور میده unknown external memory !! که باید گوشی رو خاموش و روشن کرد.
    میخواستم ببینم مشکل از گوشی هست یا رم؟! ممنون
    ehtemalan az goshite. vali age begardi va ram haye mokhtalef ro rosh emtehan koni shayad moshkelet hal beshe.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

اصلا وابدا توصیه نمیشه چون برای اینکار دستگاه ویژه ای هم لازمه واگه تو فروم هایی که آموزش فلش رو با نرم افزارش گذاشتن خوب تحقیق کنی حتی یک نفر پیدا نشد که با کامپیوتر آپدیت کرده باشه و به هیچ مشکلی بر نخورده باشه،میخوای ابرو درست کنی چشمش رو کور میکنی
    بازم میگم اگه گوشیت گارانتی داره و منزلتون تو جزایر قناری نیست(تو شهر زندگی میکنید)بهترین کار اینه که ببرین نمایندگی کاملا رایگان آپدیت میکنند واگه بدون گارانتیشو خریدین پس هر بلایی که دوست داشتین سرش بیارین نهایتش با کمی پول درست میشه البته بعضی از دستکاری ها توسط افراد غیر متخصص ممکنه گوشیتون رو به دیار عدم بفرسته
    ghasde jesarat nadaram vali harfeton taeid nemishe. chon michael rophye aziz khodesh in karo ba movafaghiyat anjam dade.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •