یه مصرف باتری غیر طبیعی توی ایکس 10 وجود داره که بدوون فعال بودن هیچ برنامه ای باز یه مصرف کوچک باتری داره.
این رو بخونید.
مشکلی نیست که خیلی حاد باشه البته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مصرف باتری غیر طبیعی توی ایکس 10 وجود داره که بدوون فعال بودن هیچ برنامه ای باز یه مصرف کوچک باتری داره.
این رو بخونید.
مشکلی نیست که خیلی حاد باشه البته.
[ آموزش ] Debrand کردن X10 برای استفاده از مارکت
کلا فروم خوبی هست.امیدوارم به دردتون بخوره
دوستان چرا فیلم نگاه کردن اینجوره؟!
من یک فیلمو 4 بار تبدیل کردم
یکی WMV یکی Mp4 در دو وضعیت....یکی Mpg چهارتاش یک صفحه کوچک رو نشون میده!!!!
چه کار باید بکنم که تمام صفحه نشون بده؟!
با چه رزوليشني؟
بهترين رزوليشن ، رزوليشن خود گوشيه ، يعني براي X10 ميشه WVGA
البته الان بيشتر گوشي ها رزوليشن بالاتر رو به راحتي پخش ميكنن و رزوليشن بالاتر درسته كه گيفيت بهتري داره ولاي تفاوتش اونقدر نيست كه حجم بيشتر فيلم كانورت شده رو توجيح كنه ...
هرچند خودم فيلم ها رو با رزوليشن بالاتري كانورت ميكنم ...
meha جان اولا اگه 2 بار روی ویدئو کلیک کنی فول سایز صفحه میگیره ولی شما با با کانورتورهای مختلف که به نظرم im too video converter ultimate و mp4 direct maker و jet audio از همه بهترن ویدئوهات کانورت کن
من خودم ویدئوهایی که کیفیتش خیلی برام مهمه با رزولشن 1080p و ریت 6000 و 24 فریم میریزم
ولی خب این هم خوبه رزولشن 480*854 و ریت 1500 و ...
فرمت هم mp4
ضمنا از مجید و الکس و گل محمدی و مجتبی و سایر دوستان و همکاران عزیز هم کمال تشکر داریم اگه یه سر به این تاپیک بزنن
Last edited by corey; 30-04-2010 at 23:12.
عنی X10 فول اچ دی رو پخش میکنه؟1080p همون Full HD هستمن خودم ویدئوهایی که کیفیتش خیلی برام مهمه با رزولشن 1080p و ریت 6000 و 24 فریم میریزم
من نمیدونم اون پستی که علی تو صفحه قبل از من نقل قول کرده کجاش مشکل داشت؟ اینکه یکی اسپم داده من گفتم لطفا! اسپم نده کار بدیه؟ چند صفحه قبل,3.4 صفحه اسپم بازی کردن هیشکی نیومد چیزی بگه.حالا هم اگه من نگفته بودم پست طرف که پاک نمیشد هیج,چند تا پست ادامه همون بحث هم میومد...باید به جای گفتن دکمه گزارش رو می زدم؟ یا با بی ادبی بهش می گفتم اسپم نده؟ یا باید بی تفاوت باشم؟
مدیر یا همکاری که امکان حق پاک کردن پست رو داری.حداقل پستم رو ویرایش میکردی.پایین پستم جواب سوال یوزر meha رو داده بودم.
والا بشین عکس بگیر.ریسایز کن.فیلم بگیر آپلود کن.(منّتی نیستها دوستان عزیز.وظیفم بوده) تشکر که هیچ.بد میان پستهای دیگه رو هم پاک می کنن
چند وقت پیش یوزر عزیز،تیتانیوم چند تا از پست های مقایسه که من تو این تاپیک گزاشتم رو توی فروم دیگه کپی کرده بود، مدیر ا اونجا بهش گفته بود که چرا از اون یوزر(که من باشم) دعوت نمیکنی بیاد اینجا هم فعالیت کنه.همه میدونیم کهp30 بزرگترین فروم ایرانیه و احتیاجی به یوزرهای جدید نداره.ولی این رسم برخورد با یه کاربر که ۳ ساله اینجاس؟
همکار یا مدیر عزیز! این پست رو هم اگه خواستی پاک کن. خواستی هم اخطار بده یا بنم کن.اگه پاک شد که دیگه تو این تاپیک پست نمیدم.4.5 نفر این گوشی رو دارن و به سوالا جواب میدن.احتیاجی به من نیست
9MB
ویدیو تو شب نزاشته بودم.(فقط باد میومد صداش ...)
14MB
باز این پسره اومد
نکنه بازم نشستی تو قطار و...
هر چی پستت رو میخونم بیشتر گمان میبرم که اینم از تو قطار دادی
بابا الکس(میثم ) 5000 تا از پست های من پاک کرده من اینقدر شاکی نشدم
حالا تو بخاطریه پست اینقدر شاکی شدی
ولی خب من جواب این همه شکایتت رو بدم
مثل این که مدیران فقط میتونن پست رو ادیت کنن
و همکاران فقط میتونن پاک کن
اگه پیر نشده باشم و هنوز از مدیریت فروم چیزی یادم مونده باشه
پس اینقدر شاکی نباشنشستی اون ور دنیا شاکی میشه
اصلا تونشستی اونجا هی حال میکنی من جای همکارا بودم روزی یه پستت رو پاک میکردم![]()
حمید گاد و سعید بارسا اشتب شد 720p میریزم تو گوشی ولی فول اچ دی هم به راحتی پخش میکنه
تعصب به برند در بین مدیران اینجا هم فوران میکنه
واقعا بعضی تاپیک ها میبینیم از سطح بالای تاپیک ها کف میکنیم
جالبه تو پستی که از من پاک شد بیشتر پست در رابطه با راچل بود و ....
بگذریم ....
سامان باز برو خدات شکر کن اینترنت پر سرعت داری قربون دیال آپ برم![]()
در جواب meha دوباره:
برای کانورت وئدیو از برنامه im too video converter ultimate استفاده کن که توش به طور پیش فرض تبدیل ویدئو به مدل های مختلف آندو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)