تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: GPS

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض GPS

Global positiong ssystem
    خوب خوب خوب
    خیلی شنیدیم و خیلی اظهار نظرات کردیم ولی حالا سوال من:
    این جی پی اس تو نوکیا یا هر گوشی برند دیگه طریقه استفادش چه طوریه؟ حتما اینترنت میخواد؟ اتصال به ماهواره میخواد؟ قضیه چیه؟ الان که تو ایرانیم چه طوری می تونیم ازش استفاده کنیم و چگونه مسیر خودمونو پیدا کنیم و چگونه مکان خودمونو مشخص کنیم؟ آِیا اصلا تو ایران کاربرد داره؟ ماهوارش چیه؟ کلا هرچی در مورد جی پی اس میدونید بگید تا من نه نه مرده ام بدونم یاد بگیرم

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

Global positiong ssystem
    خوب خوب خوب
    خیلی شنیدیم و خیلی اظهار نظرات کردیم ولی حالا سوال من:
    این جی پی اس تو نوکیا یا هر گوشی برند دیگه طریقه استفادش چه طوریه؟ حتما اینترنت میخواد؟ اتصال به ماهواره میخواد؟ قضیه چیه؟ الان که تو ایرانیم چه طوری می تونیم ازش استفاده کنیم و چگونه مسیر خودمونو پیدا کنیم و چگونه مکان خودمونو مشخص کنیم؟ آِیا اصلا تو ایران کاربرد داره؟ ماهوارش چیه؟ کلا هرچی در مورد جی پی اس میدونید بگید تا من نه نه مرده ام بدونم یاد بگیرم
    با سلام .
    سیمبین:
    برای استفاده از سیستم ناوبری شما 4تاراه دارین که سه تای اولی بدون استفاده از GPRS و چهارمی با GPRS کا رمیده:

1.استفاده از نرم افزار نوکیا مپس (NOKIA Ovi V2& V3) که جدیدا با اومدن نقشه تهران براش کاربردی شده معایب: فقط نقشه تهران رو داره.

2.برنامه SMART COM GPS که برنامه ای که شما میتونین قشه جاهایی که وجود نداره یا خیلی دور افتادست فقط با وجود یه نقشه گیتا شناسی و کالیبره اون استفاده کنید.البته نقشه گوگلی هم میتونید بسازین . مزایا :وجود نقشه گوگلی اکثر شهر ها.

3.برنامه GARMIN که بهتر از اسمارت کام هست و البته پیشکسوت.مزایا:همانند بند 2+امکان ساختن نقشه توسط همه ی کاربران وجود داره و با تایید چند کاربر دیگه گوگل بعد از 2 ماه اون رو توی نقشه اصلی اعمال میکنه.

4.Google map که مثل گوگل ارث موقعیتتون رو نشون میده از gprs گوشی استفاده میکنه در بعضی موبایل ها امکان مشاهده در حالت آفلاین وجود داره و در بعضی مواقع هم خیر.

جاوا:
    رنامه زیر برنامه هایی ابتدایی (در حد همین نقشه های گیتا شناسی ) استفاده میکنه که همینم خودش خیلیه.(از gps استفاده میشه).
    TRUCK BUDDY
    توجه کنید که هر کدوم از این نرم افزار ها در تاپیک ها خودشون آموزش دارن و از دادن پست تقاضای آموزش در این تاپیک خودداری کنید تا موجب پراکندگی موضوع نشه.
    با تشکر.
    Last edited by roteal2007; 30-04-2010 at 18:46.

3. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

1.استفاده از نرم افزار نوکیا مپس (NOKIA Ovi) که جدیدا با اومدن نقشه تهران براش کاربردی شده معایب: فقط نقشه تهران رو داره.
    البته جاده های همه ایران رو داره ، + نام شهر ها و روستا ها و پمپ بنزین ها و پارکینگ ها و ...
    ---------

کلا GPS یه سخت افزاره ، قبل از این که توی گوشی های موبایل استفاده بشه ، به صورت مجزا وجود داشت . ربطی به کشور نداره ، اسن دستگاه به ماهواره های سرویس دهنده اش وصل میشه (حداقل سه ماهواره و در حالتی 4 ماهواره) که تعداد کل ماهواره های ای که این سرویس رو میدن فکر کنم 21ی باشه .
    بنابراین فلسفه GPS ربطی به اینترنت نداره ، هرچند بعضی نرم افزار ها مثل GoogleMap از اینترنت و GPS تواما استفاده میکنن ،
    گوشی GPS های دار بدون هیچ نرم افزاری یک سری اطلاعات رو میتونن در اختیارتون قرار بدن که بسته به نوع گوشی متفاوته ، مثلا گوشی های ویرایش Navigator مثل 5800 Navigator خودشون بهترین سیستم های استفاده از Gps به همراه جهت یاب و ... رو دارن و نیازی به نرم افزار جانبی ندارن ، Nokiamaps هم روی گوشی های Gps دار وجود داره که نقشه هاش رو باید آپدیت کنید .

ولی حداقل چیزی که gps بهتون میده طول و عرض جغرافیایی هست که خودش در عین سادگی مهم ترین چیزه .

قدرت GPS های موبایل (نه PDA) کمتر از دستگاه های gps مستقل هست .

خلاصه : طریقه استفاده اش بستگی به نیازت و گوشی ات داره ، راه های زیادی داره .
    در حالت کلی اینترنت نمیخواد
    توی ایران فقط نرم افزارهای جانبی شاید مشکل داشته باشن ، والا Gps کاری به اینترنت نداره
    بستگی به گوشی ات داره ، Nokia Maps (ovi) مسیر یابی هم داره حتی به صورت صوتی به زبان فارسی .
    مکان خودمون با مختصات یا اسم مشخص میشه ، بسته به نرم افزاری که استفاده میکنی .
    توی ایران هم مثل همه دنیا بسیار کاربرد داره . (ما توی همه عملیات هایی که میریم GPS از نون شبمون واجب تره )

دیگه چی ؟

5. 2 کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

اقا من n900 ارم وقتی توی map میرم باید چیکار کنم؟یه صفحه سفید میاد توش نقشه ای نیست.باید چیزی دانلود کنم براش؟از کجا؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

چرا لقمه رو می پیچونین آخه از کلاس اول واسم شروع می کردین بهتر بود البته در مورد جی پی اس ها نه چیز دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام اگه ممکنه آموزش کامل راه اندازی و نصب نقشه تهران روی گوشی e62 بزارین ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •