بچه ها میتونید چند تا بازی اکشن از هر نوع که هست 2 نفره بشه بازی کرد با xbox360 رو بگید ممنون میشم ؟
مثل : TMNT
بچه ها میتونید چند تا بازی اکشن از هر نوع که هست 2 نفره بشه بازی کرد با xbox360 رو بگید ممنون میشم ؟
میخواستم بدونم سایتی نیست که بتونیم بازی ها ی جدید وقدیم xbox360 که دونفره میشه بازی کرد رو بگه
تو gamespot میزنه یا نه ؟ اگه هست کدام قسمت ???
قابلیت دونفره در خود بازی باشه بدون وصل شدن به live و غیره .......
مثله:Army of Two: The 40th Day
بچه ها کابلی هست که روش سوویچ داشته باشه تا هر دفعه مجبور نباشیم برای استفاده از کامپیوتر کابل HDMI به DVI رو از مانیتور جدا کنیم ؟
کسی نظری نداره
من هم دنبال یک هم چنین چیزی می گردم .بچه ها کابلی هست که روش سوویچ داشته باشه تا هر دفعه مجبور نباشیم برای استفاده از کامپیوتر کابل HDMI به DVI رو از مانیتور جدا کنیم ؟
تو google products نمونه هایی ازش وجود داره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Yi Yi; 29-04-2010 at 22:35.
دوستان میشه 360 رو به سیستم پخش خانگی سونی 5.1 دالبی متصل کرد؟؟ وسیله ای میخواد؟؟
والا فکر کنم دالبی رو از اپتیکال میگیرن. اگه ورودی اپتیکال داره شکا برید یه کامپونت بخرید و به راحتی وصل کنید .
evil 5. gears of war2 ,army of two
بودش که هست تو بازار. ولی کیفیت تصویر فکر کنم میاره پایین(من وقتی از این تبدیلا استفاده میکردم وقتی رو pc میزدم تصویر تار میشد ولی واسه من vga بود)بچه ها کابلی هست که روش سوویچ داشته باشه تا هر دفعه مجبور نباشیم برای استفاده از کامپیوتر کابل HDMI به DVI رو از مانیتور جدا کنیم ؟
شما مدل Monitor تون چیه ؟
چون اکثرا دکمه source دارن برای switch کردن بین VGA و DVI که میتونی PC رو به DVI متصل کنی
آخه اینجوریم که نمیشه روزی چند بار dvi رو از مانیتور بکشیم .
اینجوری آخرش پایه های سوزنی مانیتور کج میشه .
من سونی 19 اینچ دارم که ورودی dvi و همینطور vga داره .
یعنی میگید من کابل dvi به dvi رو برای مانیتور به pc استفاده کنم و vga به hdmi رو برای کنسول به مانیتور ؟
این دو تا همزمان وصل باشه و هر دو دستگاه هم روشن باشه مشکلی پیش نمیاد ؟
من در حال حاضر یک کابل hdmi به dvi دارم و یک کابل dvi to dvi و یک کابل vga to dvi . اگه dvi to hdmi رو برای کنسول و vga to dvi رو برای pc استفاده کنم مشکلی از بابت افت کیفیت تصویر و یا هر مشکل دیگه ای پیش نمیاد . آقا من رفتم برای تست اگه دیدین نیومدم بدونین یا pc رفته رو هوا یا کنسوله.
Last edited by 4039; 29-04-2010 at 22:57.
تو این تاپیک میپرسیدی بهتر بود
ولی به هر حالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما گفتی کابل hdmi to dvi که خوب میتونی از اون برای اتصال 360 استفاده کنی و از کایل VGA هم برای اتصال PC
که هردو میتونن روشن باشن و با دکمه source بینشون swtich کنی
آقا دستت درد نکنه درست شد . اما کیفیت تصویر pc اومد پایین . با کابل dvi to dvi کیفیت تصویر برای کامپیوتر خیلی بهتر بود الان تصویر با کابل vga to dvi یک مقدار مات شده .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)