تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 428 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اما اونم تورکو نیست و تراگ هست . کم بگو ترکو !!!
    torque engine
    به نظرم تلفظش تورکو باشه نه تراگ. ولی اگر میگیر خوب ما هم میگیم تراگ.
    دوستان اون نه تورکو هست نه تراگ.

تلفظش هست: (فارسی نمیشه نوشت)
    /Torque Pronounciation: /Tork

خوشبختانه الان که سرچیدم، دیدم از اول درست تلفظ می کردم.

کسی هم قبول نداره، اینارو گوش کنه تا مجبور شه قبول کنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    مرسی بابت اطلاعاتت خوب به نطرم باید اینو حساب کرد که بازی باید روی یه سری کامپیوتر نصب بشه اونا هم اکثرا ایرانی هستن و گرافیک بالایی ندارن غیر از چند درصد خاص. به هر حال ممنون.
    شما هم امیدوارم با هر موتوری که کار می کنی، یه بازی توپ در بیاری. فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 29-04-2010 at 00:44.

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

عزیز ببین این speed tree که همراه انجینه فقط فرمتی می ده که باسه انرل هست ، و خروجی به بقیه فرمتا نمی ده. اگه می خواهی به بقیه نوع فرمت ها خروجی بگیری باید و بری کاملشو دانلود کنی. این speed tree از اول باسه ogre بوده که الان به udk نیز ملحق شده.
    اما به راحتی می تونی بدن obj کردن بیاری تو انجین . من امتحان کردم و جوابم داده.
    منم ميارم تو آنريل منتها درخت تمام متريالاشو از دست ميده و برگاشم يه جورايي تك پيكسلي ميشن .

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منم ميارم تو آنريل منتها درخت تمام متريالاشو از دست ميده و برگاشم يه جورايي تك پيكسلي ميشن .
    سلام

من که نمی دونم شما از چه طریقی عمل می کنی که بتونم کمکت کنم. شما این کارا که می گم رو به ترتیب بکن تا جایی که مشکلت حل شه:

1. از طریق صفحه ی زیر یه درخت خیلی خیلی ساده طراحی کن. یادت باشه دقیقا به همون روندی که توضیح داده برو جلو.

برو داخل شاخه ی زیر: D:\UDK\UDK-2010-04\Binaries\SpeedTreeModeler\Documentation
    دو تا CHM هست، یکیش مدلینگه و یکیشم کامپایلینگ. اون مدلینگ رو باز کن و سمت چپش از شاخه ی مدلینگ همه ی صفحه ها رو بخون. بعد درخت سادتو روی با اون اطلاعت درست کن.

2. با مرحله ی قبلی می شه، اگه نشد، تو همون شاخه CHM دومی رو باز کن و سمت چپ قسمت Compilation Process رو کامل بخون و روش برو جلو.

3. تا اینجا باید مشکلت حل شده باشه ولی اگه 5% هنوز مشکل داری، یه نگاه به صفحه های زیر بنداز:

این یکی رو همشو بخون، کوتاهه:

کد:
    این یکی هم داخل صفحش Speed رو سرچ کن. دو تا گزینه واسه تنشیم گفته:

کد:
    این دوتا رو برو. اگه نشد با جزئیات مراحل کارتو بگو. اگه اینا رو کار کردی و نشد بیا باز بپرسا، نیای از تنبلی همین حالا جواب بخوایا، که کلامون میره تو هم.

تا بعد.

4. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به همگی

امروز دیدم یه بازی جدید اومده توی UDK Showcase، اسمش هست Angels Fall First: Planetstorm. بازیش چیزیه که خیلی از ماها حتی فکر ساختنشم واسمون محاله. اینم لینک صفحش:

کد:
    اینم دو تا شات واسه اینا که حال ندارن برن ببینن:

راستی اونجا یه ویدئو هم هست که می تونین ببینین. اگه کسی می تونه دانلود کنه، البته حجمش از UDK آخری بیشتره، 725 مگ.

تا بعد.

6. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عزیز وقتی مدلت را داخل speed tree طراحی کردی حالا SpeedTree 5.0 Compiler را اجرا کن و سپس بر روی session کلیک کن و سپس new را بزن و سپس add trees را بزن ، حالا مدل درختی که ساختی را انتخاب کن و سپس next بزن ، حالا داخل out put folder محل خروجی مدلت را انتخاب کن ، و دقت کن که تیکه create texture atlas خورده باشه . بعد finish را بزن.
    حالا انجین را اجرا کن و درختی را که اکسپورت کردی را با تکسچر ها همراهش بیار تو انجین . از تکسچر ها هم متریال بساز و سپس رو مش ( درخت ) دو بار کلیک بزن تا صفحه speed tree باز بشه از داخل اون از قسمت material ها متریال هایی را که از تکسچر ها ساختی را بش بده. فقط دقت کن هر متریالی را درست به همون قسمتش بدی.
    در ضمن دقت کن ک تکسچر برگ اون را باید موقع متریال کردن mask کنی تا موقعی که به درخت می دی درختت برگهاش درست باشن . این هم یک نمونه که اوردم داخل انجین البته درخته را از sample های speed هست . حوصله نداشتم یکی بسازم.

8. 2 کاربر از m_basij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

می گم ای بوک نداری؟ این ویدئو خیلی حجمشون زیاده. من با بدبختی نشستم خودشو دانلود کردم ولی این آموزش ها رو دیگه نمی تونم. شما منبع کم حجم تر سراغ نداری؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

می گم ای بوک نداری؟ این ویدئو خیلی حجمشون زیاده. من با بدبختی نشستم خودشو دانلود کردم ولی این آموزش ها رو دیگه نمی تونم. شما منبع کم حجم تر سراغ نداری؟
    من چند بار باید به شما بگم که اگه خط نداری برو اینا رو بخر. 1000 تومنه دی وی دیش، خیلی زیاده یعنی؟
    در ضمن رفتی بگیری 9 تاس فک کنم دی وی دی های UDK ش. همشو بگیر. هر چند احتمالا باید بازم بگم به شما.

تا بعد.

11. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همه
    کارت گرافیک باید چقدر باشه؟
    ?1gig

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

14

سلام به همخ
    این نرم افزار چقدر کارت گرافیک لازم داره؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

داخل سایت ایران رز چند تا ایبوک مقدماتی هم پیدا میکنی . تو تالار را نگاه کن. ولی دیگه دنبالشون نوشته نشده . به دلایلی . ولی فکر کنم فعلا کارت را راه بندازه . ولی اگه واقعا نمی خواهی فیلم ها رو ببینی ، سوالاتتو بپرس ، من خودم باست میگم. فقط قبل از اینکه چیز دیگه ای بگی برو و اون ایبوک ها را حد اقل بخون.

15. این کاربر از m_basij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •