سلام
اقا من Xboxelite دارم با مین جاسپر داشتم بازی میکردم که یهو برق رفت و 3 چراغه شد به دستگاه نزدیک بودم و سریع خاموش کردم از کیس بعد از 2 ساعتی که روشن کردم هیچ مشکی نداشته تا الان که یک هفته گذشته ایا ممکن هست در اینده برای من مشکلی پیش بیاد/؟
سلام
اقا من Xboxelite دارم با مین جاسپر داشتم بازی میکردم که یهو برق رفت و 3 چراغه شد به دستگاه نزدیک بودم و سریع خاموش کردم از کیس بعد از 2 ساعتی که روشن کردم هیچ مشکی نداشته تا الان که یک هفته گذشته ایا ممکن هست در اینده برای من مشکلی پیش بیاد/؟
نه دوست عزیز اون برای نوسان برق بوده که چراغ قرمز دادهسلام
مرسی دادا خوشحالمون کردی![]()
دوستان بهترین و قابل دسترس ترین تعمیر واسه E74 و کد 1022 چی می دونین ؟(لطفا نحوه تعمیر رو هم بذارین) بعد از کجا بدونم که مشکل از HANA است یا از gpu ??? اگه خواستم واسه تعمیر به تهران بفرستم کدوم فروشگاه بهتر و مناسب تر تعمیر می کنه ؟ چون نکست جن گفت 55 تومن می گیره تا فقط Xclamp کنه !!!! میگفت هیچ جا reball نمی کنن !!!! اگه هم بکنن قیمتش فوق العاده بالاست و دستگاه های ویژه می خواد!!! فقط یه تعمیری رو پیشنهاد بدین که مثل xclamp دو سه ماهه نباشه و یه دو سالی ما رو همراهی کنه
![]()
منم امشب کنسولم یک چراغ قرمز شذ و ارور ای74 رو داد با کد 1422 میخواستم بدونم جیکار کنم درست بشه؟
نینتدو دی اس جان انگار کسی نمی خواد جواب ما رو بده . من که در مورد ای 74 خوندم تعمیر قابل اطمینانی نداره و اکس کلمپ ش می کنن که 3 ماه یا شاید یکم کم و بیش دووم می یاره . یه روش ریبالینگ هم هست که اون خیلی مطمئن تره ولی . . .(قیمت و جایی که ریبالینگ بکنه مشکله
)
آخه این دومین دستگاهیه که گرفتم اون قبلی کلی خرج رو دستم گذاشت آخرهم درست نشد
عجب بساطی داریم با این ایکس باکس
دوست عزيز شما جاسپر 2009 خريده بوديد؟
آخه این دومین دستگاهیه که گرفتم اون قبلی کلی خرج رو دستم گذاشت آخرهم درست نشد
عجب بساطی داریم با این ایکس باکس
دوست عزیز اینم رد کن بره یه جاسپر بخر دیگه تا اخر خیالت راحت باشه
نه پرمیومه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)