ولی خیلی حال میده بازی کردن باهاش ، مخصوصا اویل ها رو که بازی میکنی . بوکس اش هم خیلی باحاله پدر صاحب آدم رو در میاره مخصوصا افرادی مثل من که تحرکشون به خاطر پشت کامپیوتر نشینی کمه![]()
ولی خیلی حال میده بازی کردن باهاش ، مخصوصا اویل ها رو که بازی میکنی . بوکس اش هم خیلی باحاله پدر صاحب آدم رو در میاره مخصوصا افرادی مثل من که تحرکشون به خاطر پشت کامپیوتر نشینی کمه![]()
سلام من تازه واردم وچیز زیادی از این ایکس یاکس ندارم و میخوام یک آرکاد بخرم می خواستم بدونم میتونم بجای هارد مخصوص خودش از فلش یا هار کامپیوتر استفاده کنم یک هارد 150 گیگ دارم خواهش میکنم دوستان به من جواب قاطع بدن خیلی ممنون![]()
سلام من تازه واردم وچیز زیادی از این ایکس یاکس ندارم و میخوام یک آرکاد بخرم می خواستم بدونم میتونم بجای هارد مخصوص خودش از فلش یا هار کامپیوتر استفاده کنم یک هارد 150 گیگ دارم خواهش میکنم دوستان به من جواب قاطع بدن خیلی ممنون
ولی خودمونیم خیلی دوربینه ساده ایه![]()
اتفاقا مدت زیادی نیست که این خواسته شما با update جدید dashboard براورده شده
و میتونی تا 2 عدید فلش 16 گیگ یعنی مجموع 32 گیگ به کنسول وصل کنید و روش بازی نصب کنید
هارد 150 گیگ هم اگه usb باشه و وصل کنید تا 32 گیگ رو میتونید استفاده کنید ازش
میگم اون چیزی که بالا کنسوله زشتش نمیکنه ؟؟؟![]()
Last edited by A.N.A.P; 26-04-2010 at 23:13.
خوب این رو که من و شمای customer نباید استفاده کنیم که زشت بخواد باشه یا زیبا
این وسیله فقط در اختیار developer های بازی ها هست
اون رو به من و شما نمیدن ! اون برای سازندگان بازی هست و قیمتش خداد تومن .
من هدف اصلیم از این کار دسترسی به فایلهای بازی هاست. آیا شما راهی رو می شناسید که بشه به فایلهای بازیهای XBOX 360 دسترسی داشت؟نقل قول:
نوشته شده توسط atheistboy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.این وسیله در ایران پیدا میشه؟
2.راه دیگری وجود داره؟
3. آیا این کار باعث بن شدن از Live یا آسیب به کنسول میشه؟
1 - باید باشه
2 - بله ، استفاده از دیوایس های USB و آپدیت دشبورد به جدید ترین نسخه .
3 - اگر دقت کنید خیر .
متاسفانه وقتی مثلا DVD بازی Forza Motorsport 3 رو داخل درایور کامپیوتر میزارم، درایور فقط 120 مگابایت رو میشناسه که اکثرا مربوط میشه به update داشبورد. چگونه می تونم به فایلهای اصلی سازندهی یک بازی دسترسی داشته باشم؟ بازیهای PC رو راحت میشه به فایلهاشون دسترسی داشت ولی برای بازیهای XBOX 360 چه کاری باید انجام داد؟ آیا مشکل از درایورمه؟ آیا درایور PC شما می تونه تمام فایلهای موجود در DVD یک بازی XBOX 360 رو نمایش بده؟
یک سری نرم افزار هست که میشه باهاش فایل سیستم 360 رو خوند - اینجا پیداشون میکنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)