شما نگفتی که برای چه کاربری میخوای و یه پر قدرت رو با یه ضعیف مقایسه کردی!
بهتره بود به جای i3 یه i5 میزاشتی اون وقت مقاسیه راحت تر بود ولی الان amd خیلی قویتر از i3 هستش ولی اگه بودجت رو بگی می تونم بگم که i7 بگیری.
شما نگفتی که برای چه کاربری میخوای و یه پر قدرت رو با یه ضعیف مقایسه کردی!
بهتره بود به جای i3 یه i5 میزاشتی اون وقت مقاسیه راحت تر بود ولی الان amd خیلی قویتر از i3 هستش ولی اگه بودجت رو بگی می تونم بگم که i7 بگیری.
دوست عزیز شما خیلی از بازار بی خبری من گقتم که تو رضا اسمبل میکنم و قیمتها رو دقیق میدونم
i5 750 خواستی بگو 207 برات بیارم
کی میگه 230
اینتل 6 هسته رو 10 Jun 2009 عرضه کرد بازم مثل اینکه شما تازه 6 هسته دیدین
و در حال طراحی 8 هستش زمانشم فکر کنم 2 3 ماه بعد اینکه amd 6 هسته ای شو داد بیرون عرضه کنه
سیاست رو ببین![]()
احتمالا تعدادی از خواننده های این مطلب در حال پس انداز پول هستند تا با آن یک CPU جدید 4 هسته ای بخرند. کار خوبی است! اما فقط جهت اطلاع عرض میکنم که ظرف دو سال آینده پردازشگرهای 12 هسته ای هم به بازار خواهد آمد.
شرکت AMD که تاکنون بر روی پردازشگر های 8 هسته ای کار میکرد اعلام کرده که به این نتیجه رسیده که ساخت پردازشگر های 6 و 12 هسته ای مقرون به صرفه تر از 8 هسته ای است و بنابراین کار بر روی پردازشگر 8 هسته را متوقف کرده است.
این دو پردازشگر که با اسم رمز Sao Paulo برای 6 هسته ای و Magny-Cours برای 12 هسته ای مشغول طراحی هستند تا سال 2010 به بازار ارایه خواهند شد. و البته این خبری مهم برای اینتل خواهد بود که اعلام کرده تا اواخر امسال پردازشگر 8 هسته ای خود را با نام Nehalem را به بازار خواهد فرستاد. به هر حال ما از رقابت این دو شرکت خوشحال هستیم. چون برای بالا آمدن ویندوز کمتر معطل میشویم.
منبع : narenji.ir
با سلام من یک سوال داشتم ما یک استاد داریم که الان داره با مدار منطق را تدریس می کنه ایشون می گه تو ایران الان داره سی پی یو طراحی می شه می گه ما الان تو ایران سی پی یو طراحی می کنیم می خواستم ببینم آیا راست هست یا نه
اگه راست هست پی چرا ما سی پی یو تولید نمی کنیم
شاید راست باشه ولی مطمئن باش اگه تولید هم بشه کیفیتش فوق العاده بد هست!خودت میدونی چیز های ایرانی چه جوری هست
منم پارسال توی اینترنت خودم که یه CPU 32bit طراحی کردن
ولی حتی اگه مادربردش هم تولید بشه نمیتونه ویندوز روش نصب بشه چون اصلآ این CPU از X86 پشتیبانی نمیکنه
تقریبآ میشه با CPU های اولیه پینتیوم 1 مقایسه کرد
اگه بخواد یه چیزی مثل اینتل یا AMD درست کنه نیازمند 200 میلیارد دلار هزینه هستش و تا این مسئله هسته ای هست یه ریال هم برای این جور پروژه ها داده نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)