این مانیلا چیه؟ میشه رو ایکسپریا نصب کرد؟ و این که تاچ فلو رابط کاربری گوشی های HTC هست؟ میشه رو ایکسپریا نصب کرد؟
(نحوه نصب به صورت کلی هم بگید ممنون می شوم)
این مانیلا چیه؟ میشه رو ایکسپریا نصب کرد؟ و این که تاچ فلو رابط کاربری گوشی های HTC هست؟ میشه رو ایکسپریا نصب کرد؟
(نحوه نصب به صورت کلی هم بگید ممنون می شوم)
سلام دوستان
من از وايرلس دانشگاهمون براي اتصال به اينترنت از طريق لپتاپ استفاده ميکنم، به طوري که اول با وايرلس به يک شبکه داخلي دانشگاه کانکت ميشيم و بعد از طريق (وي پي ان) و وارد کردن يوزر و پسورد به اينترنت وصل ميشيم.
تا الان با موبايل به اينترنت وصل نشدم، الان ميخواستم با x1 کانکت شم، وايرلس کانکت ميشه اما صفحه اينترنت رو نمياره، نميدونم مشکل از (وي پي ان) هست يا از تنظيمات وايرلس گوشي. البته يه اکانت (وي پي ان) هم ساختم و وقتي هم هردو رو کانکت ميکنم باز هم همون مشکل هست. ميشه راهنمايي کنيد چيکار کنم؟
يه سوال ديگه هم دارم. من پنلها رو نصب کردم و پيام هم مياد که با موفقيت نصب شده اما وقتي دکمه ايکس- پنل رو ميزنم پنلي اضافه نشده، بايد کار ديگه اي جز نصب هم انجام بدم يا مشکل از جاي ديگه ست؟
Last edited by white_rose; 23-04-2010 at 16:52.
2 تا سوال داشتم
اول اینکه مثه بقیه گوشیهای سونی اریکسون نمیشه کاری کرد که تو stand by ساعتو نشون بده
دومم اینکه quick gps اپدیت کردم حالا گوشیم تق تق صدا میدهاین عادیه؟؟؟
![]()
سلام.
اوت تق تق گوشیتون ربطی به کوییک جی پی اس نداره.![]()
پس برا چیه؟
سافت ریست کردم قطع شد ولی فکرمو مشغول کرده![]()
دوستان آنتن گوشی من شب تا صبح قطع میشه ساعتهای حدود 12 تا 6 بقیه گوشیها اینجوری نیستند فقط گوشی من اینجوریه می تونین کمکم کنید
Last edited by arshiad; 25-04-2010 at 08:58.
کسی میدونه چطور میشه با دوربین گوشی عکس های پیاپی گرفت . توی همه گوشی ها داره ولی من توی X1 چیزی پیدا نکردم
سلام خدمت همه ی اساتید گل سایت اقا من 2 تا سوال دارم
اولی این که مدت زمان شارژ گوشی واسه شما چقدره هر چند روز شارژ می کنید
دوم این که شلسی (اگه اسمشو درست بگم) اصلی گوشی اون فسمت زیر دکمه های صدا سمت راست از گوشه یه ترک . درز ایجاد شده تا قسمت داخل اون ایا میشه کاری واسش کرد . اخه تازه خریدم گوشی رو ( این مشکل بخاطر بی احتیاطی بوده)
خواهش می کنم کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان اگه کسی نرم افزار AUDIO BUSTER رو داره اگه لطف کنه برذاره ممنون می شم
مرسی از پاسخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)