برای شما دوست عزیز.اگر قهوه یا نسکافه خواستید همینجا اعلام کنید بچه ها هستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شما دوست عزیز.اگر قهوه یا نسکافه خواستید همینجا اعلام کنید بچه ها هستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست اول رو الان ویرایش کردم بخون
والا همه طلبکارن حسین جون
بچه های ایران (این یعنی سامان با تو نیستم) همگی این مشکل مارکت رو دارید؟؟؟
چند نفر تونسته مارکت رو نصب کنه؟؟؟
آخ آخ خیلی دقت کنید به پک گوشی. من اولین سری ها را گرفتم کلی چیز توش بود
یک هندز فری بلوتوث MW600 که خودش به تنهایی یک دیوایس فوق العادس . که هم گیرنده رادیوست هم یک دستگاه فوق العاده برای پخش موزیک و تلفن زدن! قیمت این دستگاه هم یچیزی حدود 60 هزار تومانه!
[img]http://www.loopycellphones.com/wp-content/uploads/2009/11/Sony-Ericsson-MW600.jpg[/img
و از اون مهم تر دو تا هنزفری داشت تو پکش که یکی از هندس فری ها Bass Reflex سونی اریکسونه که بی نظیره!!
شما گوشیتون و چند خریدید؟
ماركت كه نصب كردني نيستچند نفر تونسته مارکت رو نصب کنه؟؟؟
بايد بشه ازش دانلود كرد. اصلا وقتي ميري تو محل سگت هم نمي ذاره![]()
رفیق این هندزفریت که تو پک بوده ! همین ام دبل 600آخ آخ خیلی دقت کنید به پک گوشی. من اولین سری ها را گرفتم کلی چیز توش بود
یک هندز فری بلوتوث MW600 که خودش به تنهایی یک دیوایس فوق العادس . که هم گیرنده رادیوست هم یک دستگاه فوق العاده برای پخش موزیک و تلفن زدن! قیمت این دستگاه هم یچیزی حدود 60 هزار تومانه!
[img]http://www.loopycellphones.com/wp-content/uploads/2009/11/Sony-Ericsson-MW600.jpg[/img
و از اون مهم تر دو تا هنزفری داشت تو پکش که یکی از هندس فری ها Bass Reflex سونی اریکسونه که بی نظیره!!
شما گوشیتون و چند خریدید؟
روش یدونه صفحه داره ! وقتی به گوشی وصله اگه یه نفر بزنگه شمارشو میندازه ؟؟ یا اسم آهنگو مینویسه ؟؟؟
اون بیس رفلکس چیه ؟؟
میشه عکس بذاری ؟؟
اره خوب منم میدونم باید ازش دانلود کرد
ولی وقتی که مارکتی اصلآ رو گوشی نیست شما چه جور میخوای ازش دانلود کنی؟؟؟
تا اونجا که من میدونم این x10 ها که واسه ما میاد هیچ کدوم مارکت روش نیست
و باید خودت مارکت روش نصب کنی بعد ازش بری تو مارکت و با وی p ان و یه خورده جینگولک بازی ازش دانلود کنی
مهم اینه که چطور نصب کنی روش
بدون شرح!
[-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-]-debrand-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-xperia-x10.htmlکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ghorban2; 26-04-2010 at 21:27.
اونایی که میاد ایران که special edition واسه ایران نیست که مارکت نداشته باشهگوگله که ایران رو تحریم کرده نه سونی اریکسون
همه x10 ها و کلان همه آندو ها مارکت دارن!(همونجور که همه آیفون ها اپل استور دارن)
ولی مشکل اینجاست که با آی پی ایران...
میگما.هرکی 600 پول گوشی و داد خب واسه 2 ماه و ی پ ی ان هم بگیره همش 10 تومان میشه هرچی میخواد از مارکت دانلود کته![]()
ای بابا این چه مسخره بازی هست . دیگه اینجا صحبت استفاده از خدمات و تجهیزات رایگان نیست که. پولشو دادی! بعد بیشورا خدمات نمیدن!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)