بله آپدیت رو نگه می داره و دیگه لازم نیست دوباره دانلود کنین
بله آپدیت رو نگه می داره و دیگه لازم نیست دوباره دانلود کنین
خدا رو شکر بالاخره مشکل به هم خوردن رنگها با آپدیت توسط اینترنت خود گوشی به نسخه جدید حل شد.
![]()
سلام
بچه ها این 5800 navigation edition تاپیک نداره ؟!
راستی
یکی از سایتها زده حدود 300 یورو
xpressmusic هم 260 یورو
بله همونطور که دوستمون گفت. اما تا وقتی که نسخه جدیدی نیومده باشه
سلام
شما اول فیلی به اسم Nokia Software Updater Setup En رو دانلود می کنی که حجم ورژن جدید 33.7MB هست
که از لینک زیر می تونی دانلود کنی!!
توصفحه که باز شد در قسمت وسط صفحه مدل گوشیتو انتخاب می کنی و بعد در قسمت پایین صفحه ی جدید روی گزینه ی دانلود می زنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد دانلود و نصب نرم افزار اون رو اجرا می کنی!!!
بعد باز شدن برنامه ...
بعد صفحه ی بالا باز میشه که داره دنبال موبایل می گرده!!!
شما گوشیرو با PC Suite میشناسونی و خودش اتومات می ره مرحله ی بعد
اینجا داره دنبال آپدیت جدید برای مدل شما می گرده بعد صفحه ی زیر میاد که اگه آپدیت نکرده باشی گزینه ای که قرمز کردم برا شما گزینه Update میاد(چون آپدیت کردم گزینه ی Reinstall) اومده!!!
و بعد که آپدیت رو بزنین شروع به دانلود آپدیت جدید می کنه و بعد اتمام دانلود خودش شروع به نصب و ریست کردن گوشیتون می کنه(فقط در طی مراحل گوشیرو از PC) نکشید و با هاب گوشی رو به کامپیوتر وصل نکنید به طور مستقیم به USB کامپیوتر وصل کنین
[/QUOTE]
ببخشید یه سوال :
تو کدوم قسمت باید کد پروداکت (برای ورژن فارسی) رو بهش بدیم؟
و اینکه این کد پروداکت رو باید از کجا گیر بیاریم؟
من والا برا آپدیت آنلاین برا زبان فارسی پروداکت کد ندادم!!!!ببخشید یه سوال :
تو کدوم قسمت باید کد پروداکت (برای ورژن فارسی) رو بهش بدیم؟
و اینکه این کد پروداکت رو باید از کجا گیر بیاریم؟
بعد آپدیت هم گوشی فارسی خودش رو حفظ کرده بود
اکثر دوستانی که گوشی رو با نرم افزار آپدیتر نوکیا بروز میکنند دچار این اشکال میشن دلیل اینکه نرم افزاری که برای گوشی شما دانلود میشه بر اساس پروداکت کد گوشی هست و این پرداکت مشخص میکنه گوشی برای کدوم منطقه ساخته شده بعضی از کوشی هایی که توی بازار ایران هستند در اصل برای بازار اروپا ساخته شده اند و وارد بازار ایران شده اند و در اصل این گوشی ها از روز اول زبان فارسی نداشته بلکه خود فروشندگان اقدام به نصب زبان فارسی بر روی کوشی کرده اند .
برای هل این مشکل سه را حل وجود دارد :
1- فایل زبان فارسی را دانلود کرده و در مسیر زیر بریزید وگوشی را مجددا آپدیت کنید
2-با نرم افزار Jaf تنها همین فایل رو به گوشی منقل کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-بدهید بیرون تا براتون زبان فارسی رو نصب کنند.
لینک مستقیم فایل فارسی 5800 ورژن 50.00.05
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم بالاخره موفق به آپدیت شدم البته مجبور شدم فلش کنم با فونیکس
نسبت به 31 که رو گوشم نصب بود بهتر شده به نظرم
فقط فارسیش پرید که باید دوباره بنصبم
حالا این نسخه جدید هـک میشه یا اینکه فعلاً باید همینطوری استفاده کنیم؟
Last edited by neopersia; 25-04-2010 at 17:00.
هالا یک سوال دیگه اگه پروداکت کد دوتا گوشی فرق کنه از cash مدیگه میتونند استفاده کنند یا خیر
مثلا گوشی من ضمانت اصلی مال دوستم نیست مال اون رو از اینترنت دوباره دانلود میکنه یا از کش استفاده میکنه
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
تو فورم زیر یک جای دیدم که گفته بود گوشیم -- بود آپگرید کردم -- موند و مشکلی پیش نیامد ولی یادم نیست کجاش بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 25-04-2010 at 18:53.
دوست عزيز اين روش رو يه تستـــي بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز هــك كلي براش نيومـــده
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)