نرم افزارهایی مثل بلک لیست و کال ریکوردر برای آندو نیومده هنوز؟
داره دوست عزیز خوبشم داره
دوستان کسی ایرانسلو تست نکرد ببینه مشکل داره یا نه؟
نرم افزارهایی مثل بلک لیست و کال ریکوردر برای آندو نیومده هنوز؟
داره دوست عزیز خوبشم داره
دوستان کسی ایرانسلو تست نکرد ببینه مشکل داره یا نه؟
آقا یکی به سوال ما هم جواب بده .
1-دوستان بلوتوث این گوشی بعد از اینکه روشن میشه یک گزینه داره به نام Discoverable که وقتی تیکشو کی زنید 120 ثانیه فرصت میده که که گوشی از حالت Hide برای گوشی های دیگه خارج بشه و گوشی های دیگه می تونن Device شما رو شناسایی کنن.راهی نداره که زمانش بیشتر بشه ؟کلا بلوتوثش عجیب غریب هست و بعضی گوشی ها هم اصلا پیداش نمیکنن اگه راهی پیدا شد منم خوشحال میشم2-هنگام ارسال بلوتوث قابلیت Mark کردن وجود نداره ؟ من چیزی پیدا نکردم
3-در صورتی که من گوشی رو بدم فروشگاه های معتبر و زبان فارسی روش نصب کنن با زبان فارسی گوشی مشکلی نخواهم داشت ؟؟ من خودم چه منو و چه ارسال SMS رو English کار می کنم اما تعداد زیادی از SMS هایی که برام ارسال میشه فارسیه .
4-هندزفری خوب چه مارکی رو پیشنهاد می کنید؟ می خوام که کیفیت بالا باشه و Basse قوی داشته باشه و صدا هم نسباتا بالا باشه.از طرفی راحت باشه
5-مورد 1 و 2 (مخصوصا 1) رو در صورتی که نتونیم تغییراتی درش اعمال کنیم میشه با برنامه تنظیمش کرد ؟
ممنون![]()
آندو1.6 هم مثل ویندوزموبایل مارک نداره
خودت با برنامه هایی که بچه ها گذاشتن گوشی فارسی کن و پول مفت به این مغازه دارا نده
خدا کنه زودتر براش آندو 2.1 بیاد تا همه این مشکلات بر طرف بشه
هدفون هم تا دلت بخواد سونی و پایونیر و ... مدل های خوب دارن من یه دونه هندزفری دبل810 سونی اریکسون روش گذاشتم که صداش خیلی بهتر و باکیفیت تر شده
دوستان من چنتا سوالی دارم . میخوام بین این و hd2 یکیو بخرم . هنوز تصمیم نگرفتم
بازی برای این گوشی وجود داره؟؟؟ بازیای درست حسابی ؟ گرافیک کدوم گوشی بهتره؟؟
و کسایی که با مولتی تو hd2 کار کردن چه کارایی باهاش میشه کرد؟ یعنی تو چه قسمتایی؟؟
در کل مولتی نبودن x10 چقدر مهمه؟؟بازی هست ولی نه به اندازه ویندوز موبایل
بازی هایی هم که هست گرافیکشون خوبه مثل اینکه به زودی بازی های خفن برای آندو میاد
راچل هم بزودی مولتی تاچ میشه ولی فعلا چون مولتی تاچ تو در انحصار اپل هست فقط تو زوم کردن عکس ها و تو وب کاربرد داره
Last edited by corey; 24-04-2010 at 21:43.
بابا خیلی مطمئن حرف میزنیراچل هم بزودی مولتی تاچ میشه ولی فعلا چون مولتی تاچ تو در انحصار اپل هست فقط تو زوم کردن عکس ها و تو وب کاربرد داره
ملت همش میگن مالتی تاچ نداره این گوشی بعد شما به راحتی میگی مالتی پیدا میکنه؟؟؟
corey جان خد از دهنت بشنوه
کاش هر چی زودتر بیاد براش
طبق گفته سونی تا اخر سال 2010 اندو 2.1 براش حتمآ میاد ولی مالتی تاچو gsmarena صراحتآ رد کرد و گفت حتی با اندو 2.1 مالتی پیدا نمیکنه
جالب اینجاست که سونی رد نکرده و نه گفته میاد نه گفته نمیاد
عجله ای نیست منتظریم تا گوشی خز بشه البته این خز شدنش دقیقا مواجه می شه با آندرو 2.1 و کشیدن پایین قیمت
حالا مولتی تاچ واقعا چیز خیلی حیاتی و لازمی هست؟
چیز حیاتی نیست ! نهایت کارش پینچ زووم رو عکسا و وب بروزر هست !
البته بدرد بازی هم میخوره که خاب آندو فعلآ بازیهاش در حد میکرو هست
ولی خاب یه گوشی های اند اونم با این ال سی دی و سایز و کیفیت و اونم خازنی چرا نباید داشته باشتش؟؟ این سواله
!
قبلا که با آیفون وبگردی میکردم زیاد مولتی تاچ به چشمم نمیومد ولی الان که میخوام با X10 یه کم وبگردی کنم میبینم که وجود مولتی تاچ خیلی مهمه! راستش با اینکه ال سی دیش بزرگه و همه جا هم اینترنت دارم ولی حال نمیده زیاد با بروزرش ور برم و سعی میکنم بیشتر تو یوتیوب بگردم ...
چند تا عکس(امیدوارم واستون فیلتر نباشه!)
مثل اینکه واسه بعضی ها فیلتره!بابا یه آپلود سنتر عکس بدین که محدودیت سایز نداشته باشه و مثل ----- دو روزی یه بار سرورش به ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیبورد عربی!(Anysoftkeyboard)
A Better Keyboard 5.3
راستی Slide to unlock گوشی رو هم میشه از چپ به راست یا راست به چپ تغییر داد
چند ثانیه قسمت بالای اسلاید رو نگه میداری و به طرف مقابل میکشی!
یه چیز خیلی جالب تو Security گوشی هست به اسم Unlock pattern. میتونی یه رمز که بصورت به خط هستش بهش بدی که هر موقع خواستی گوشی رو از حالت استند بای خارج کنی ازت بپرسه
اگه اشتباه بزنی آنلاک نمیشه!
![]()
اگه هم درست بزنی که آنلاک میشه![]()
Last edited by saman65; 25-04-2010 at 14:00.
کیبورد عربیش خیلی نازه![]()
Last edited by s_7_sh; 25-04-2010 at 13:43.
اره دوست عزیز واقعآ نبودش مخصوصآ تو یه گوشی با این سایز میتونه درد اور باشه
من وقتی با ایفون کار میکنم تو بازیاش که دیگه اگه مالتی نداشته باشه که واقعآ حالگیره
تو بروزر هم همینطور
به قول سامان وقتی نداشته باشه و بری تو بروزر میفهمی داستان چیه
البته شاید این مورد بیشتر در کسانی که قبلآ ایفون داشتن و به اون عادت کردن سختشون باشه
چون تا الان با مالتی به راحتی زوم کرده بودن و الان باید از همون زره بین مسخره سونی استفاده کنن
سونی گفت مالتی نداره ولی به جاش چیزای دیگه ای رو قرار میدیم من گفتم شاید یه روش جدید برای زوم کردن باشه که ظاهرآ برخی روش ها واقعآ از مالتی چیزی کم ندارن ولی رفتو زرت اون زره بینه گذاشت روش
اخه زره بین هم شد روش زوم کردن؟؟؟
تو عکسا
تو بروزر(خیلی مهمه)
تو بازی ها (بیشترین کاربردشه)
تو نقشه
و جاهای دیگه هم هست ولی بیشترین کاربردش اینایی بود که گفتم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)