به نظره من ایکس2 هم گزینه ی خوبیه.
در کنار امکانات نرم افزاریه خوب(ویندوز موبایل) مولتی مدیای خوبی هم داره همچنین خروجی تی وی هم داره.
کیبرد نیز جهت اس ام اس دادن هم داره
به نظره من ایکس2 هم گزینه ی خوبیه.
در کنار امکانات نرم افزاریه خوب(ویندوز موبایل) مولتی مدیای خوبی هم داره همچنین خروجی تی وی هم داره.
کیبرد نیز جهت اس ام اس دادن هم داره
متاسفانه این اف ام های گوشی خوب جواب نمیدن و بعضا از کار میفتن مثل N78 من.شما به جای اینکه گوشیتو به سیستم خودرو وصل کنی رم گوشیتو در بیار با یه کانورتور وصل کن و یه دستگاه اف ام مخصوص خودرو به قیمت 7-8 تومن بگیر و حالشو ببر.چون این تکنولوزی اینقدر آش دهنسوزی نیست که بخوای گوشی مد نظرتو به خاطرش نگیری.
گوشی هم من HTC و یا X10 سونی اریکسون پیشنهاد میدم که خیلی زیبا و توپن.
Last edited by ebi66_boukan; 24-04-2010 at 15:29.
مزایا: نسل ۳٫۵، پردازنده ۶۰۰ مگاهرتز به همراه شتابدهنده گرافیک سهبعدی، پشتیبانی Flash Player 9.4 و AJAX برای اینترنت، قابلیت افزایش کارت حافظه حداکثر تا ۱۶ گیگابایت، صفحه کلید کامل، ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی، سیستم عامل Maemo، صفحه نمایش ۳٫۵ اینچی لمسی TFT با وضوح بسیار بالا و تفکیک ۱۶ میلیون رنگ، مسیریاب جیپیاس، دوربین ۵ مگاپیکسل به همراه پوشش لنز و فلاش، فوکوس اتوماتیک، فیلمبرداری با وضوح WVGA، ثبت موقعیت جغرافیایی به همراه تصویر، حسگر شتابسنج جهت دوران خودکار صفحه، حسگر مجاورتسنج، پایه نگهدارنده، فرستنده رادیویی، شبکه بیسیم، خروجی تلویزیون، خروجی صدای استاندارد، بلندگوهای استریو، نمایش پروندههای پیدیاف، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو، دوربین دوميکى n900 رو پيشنهاد داده!
مشکلات اين گوشى رو بگيد لطفا
معایب: وزن نسبتا زیاد، عدم امکان ضبط صدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)