چون مخصوص ویوازه
نه ساتیو
ضمنا برنامه اش رو کرک کردن برو تو بخش برنامه ها امید تاپیکش رو زده
دانلود کن حالشو ببر
من الان رو گوشیم نصبه
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
چون مخصوص ویوازه
نه ساتیو
ضمنا برنامه اش رو کرک کردن برو تو بخش برنامه ها امید تاپیکش رو زده
دانلود کن حالشو ببر
من الان رو گوشیم نصبه
این چه سیمبینیه که نه فوتبال روش نصب میشه نه call recorder.؟؟؟
کم کم دارم نا امید میشم از این گوشی.حیف که گزینه بهتری وجود نداره.
بازی مستر رالی
صد در صد تست شده روی 8910 با سرعتی عالی و وای پسر عجب گرافیکی داره فکمان افتادخیلی هم روونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:45 AM ----------
الان هم -- شده این سیمبین واسه 8910 هست،ولی یه سری مشکلا داره که باید برطرف بشه
بعید نیست اولین سیمبین3 مال نوکیا نباشه.
Last edited by ali8510; 24-04-2010 at 08:39.
تور ور خدا خبر بدید ببینیم کی میاد این گوشی تو بازار
چه جنگی بشه میان نوکیا و دیگر برند ها سر سیمبین....خوبه! شاید نوکیا دست از خسیس بازی بر داره و کمی به امکانات گوشیش بیافزایه!!! ( تازگی یه مدل داده بیرون که دوربینش علارقم 5 مگاپیکسلی هست، امکانات مدرن رو داره!
)
سیمبین از نوع سامسونگ
کال ریکوردر کار نمیکنه رو 8910 چون سامسونگ sdk ضبط صدا هنگام مکالمه رو خریداری نکرده
والا 5800 و ان97 و... سایر گوشی هایی که از ورژن5 استفاده میکنن این مشکل رو ندارن
دوست عزیز سیمبین^3 اپن سورسه احتیاجی به هگ نداره فقط یه سری تغییرات باید توش داده بشه و پورت بشه واسه گوشی های دیگه مثل 8910
ضمن این که سیمبین^3 تا چند ماهه دیگه ریلیز میشه بنابراین نسخه ای ازش الان موجود نیست
با این حال اگه شما واسه این موضع منبع معتبری سراغ دارین که ما بی خبریم
لطفا لینک بدین
البته بیشتر جنگ میان سیستم عامل هاست تا برند ها
وقتی یه سیستم عاملی یوزر های بیشتری داره مسلما ساپورت بیشتری از لحاظ نرم افزار و بازی از سوی شرکت های تولید کننده این محصولات ازش میشه و این رو فروش این سری گوشی ها تاثیر زیادی میزاره (نگاه کنین به شاهکار استراتژی اپل در حمایت از آیفون)
در مورد خسیسی نوکیا هم کاملا باهاتون موافقم
البته حدود یک سالی هست که از نوکیا هیچ گوشی های اندی ندیدیم و اگه های اند هاش کانفینگ بالایی نداشته باشن (که البته مطمئنا دارند چون نوکیا بخودش آمدهو دست از تولید محصولات کسالت بار برداشته)
اونوقت که باید با چند نفر از بروبچز نوکیایی بریم سراغ هیات مدیره اش و....![]()
میدونم که مخصوص ساتیو هستش
ولی رفتن نسخه مخصوص i8910 رو دانلود و ولی روی i8910 نصب نشد کدوم تاپیک ینکشو بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از همین لینک دانلود کردم الانم دارم بازی می کنم
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
من تو یکی از فرومای این لینک دیدم که نسخه بتای سیمبین 3 رو واسه 8910 گذاشته بود الان که رفتم پیداش نکردم.
اما گفته تو بعضی جاهاش نقص داره مث موزیک پلیرش واسه همین بی خیال شدم.
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز ورژن گوشی من xxii2 هست شاید بخاطر همین نصب نمیشه؟
خبری که گذاشته شده بود که ربطی به این گوشی نداشت، داشت می گفت سامسونگ بازم سیمبیان تولید می کنه.
سیمبیان سه هم که طبق اخبار نوکیا تا نیمه ی دوم امسال تاخیر خورده. حالا این که هکرای محترم از کجا اوردن برای این گوشی زدن رو من نمی دونم.
فرمویری که توی پست قبل حرفشو زدم، الان ورژن بتاش برای دانلود هست. ( پیشنهاد می کنم تا ورژن نهاییش صبر کنید.):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)