مرسی پدرام جونمحمد جان بین 375 تا 385 میتونی پیدا کنی
مدلfat قدیمی هم پیدا میشه ؟
مرسی پدرام جونمحمد جان بین 375 تا 385 میتونی پیدا کنی
نصیحت برادرانم اینه که بی خیال فت شو چون احتمال این که رفرش باشن هستمرسی پدرام جون
ها این رفرش که الان وگفتی یعنی چه!!؟
من تازه میخوام به یاد گزشته دوباره یه ps3 fat بخرم حالا یعنی نخریم!؟
سلام !
عزیز میشه یه قیمت کلی در مورد psp به ما بدی !!
mer30
چه جوری بگم اخه... تو یه کلمه میتونم بکم کیفیت ps3 های قبل رو نداره.ها این رفرش که الان وگفتی یعنی چه!!؟
من تازه میخوام به یاد گزشته دوباره یه ps3 fat بخرم حالا یعنی نخریم!؟
سلام دوستان
امیدوارم خوب باشید. تلویزیون من 1080i هست. می خواهم بپرسم که برای بازی با ایکس باکس در مقایسه با 1080p کیفیت زیادی را از دست می دهم یا این دو نوع "i" و "p" زیاد فرقی با هم ندارند؟ در ضمن کنسول ایکس باکس به تلویزیون به روش DVI to HDMI وصل میشه یا HDMI to HDMI?
Last edited by kamranvah; 24-04-2010 at 00:06.
باسلام دوستان پس از اتفاق نظر میان علمای اهل علم ما هم گفتیم کنسولی بزنیم به بدن اما...
راهنمایی بفرمایین
1: این اپدیت و داشبورد نمنه؟؟؟
2: 360 پریمیوم با برد جاسپر هست ؟؟ هاردش و قیمتش نمنه؟؟
3: در حال حاظر 260دارم ارکید بگیرم یا وایسم تا یه ماه دیگه 60-50 تومن دیگه هم بیاد روش الیت بزنیم تو رگ؟؟؟
4:اگه 360 بگیرم و بازی 2تومنی بعد بخوام وصل شم live چه اتفاق ناگواری میوفته؟؟؟؟ کلا چه راهی برای وصل شدن هست با این بازی 2تومنی ها؟؟
شرمنه سوالات زیاد بید...اما ممنون میشم راه راست را به سمت ما کج بفرمایین
1 - سیستم عامل کنسول هست که اگر نباشه میشه مثل کامپیوتر بدون ویندوز یا لینوکس یا مک یا ...
2 - پریمیوم دیگه تولید نمیشه ، در نتیجه نیست . قیمت هاردش هم زیاد نیست - البته توی ایران نمیدونم .
3 - الیت بگیر که پول هارد ندی
4 - LT نصب باشه و بازیتون فول استیلث باشه احتمال بن شدن کمه ولی اگر بن بشید لایو برای همیشه تعطیل با اون کنسول و البته قابلیت نصب بازی روی هارد هم میپره که این قابل برگشت هست .
با یکم تحقیق به انبوهی از سوالات رسیدم که هیچ جوابی هم پیدا نکردم..اگه ممکنه کلی گویی نکنید شفاف سازی کنید تا ما هم مفهومشو بفهیم
1: این اکتیویتور چیه؟
2:این lt چیه؟
3: فول استیلث چیه؟
4: مگه یه کنسول بخری این بازی 2 تومنی ها رو بزنی بش اجرا نمیشه؟ حتما باید هوک شه؟؟؟ مگه بازی ارجینالش چنده؟
5:کنسول رو بخری هر بازی بخری مگه اجرا نمیشه؟؟ پس جریان رجین چیه!!! NTSC ..pal.....اینها کین؟؟
.
با تشکر از صبر و همکاری شما
برای هر کدوم از این سوالها یه تاپیک جواب لازمه !
1 - یک دیسک هست که اگر فرمور شما قادر به اجرا کردن بازی ها با قفل جدید نباشه اونها رو اجرا میکنه .
2 - آخرین ورژن از فرمور هَک شده برای کپی خور کردن هست .
3 - یعنی دیسک کپی تا جای ممکن به دیسک اصلی شباهت داشته باشه برای چک کردن از برنامه ABGX باید استفاده کنید .
4 - بله حتما باید هَک بشه و گرنه اجرا نمیکنه ، توی ایران کنسول رو هَک شده میفروشند . بازی اورجینال هم از 50 یورو شروع میشه .
5 - نه هر بازی اجرا نمیشه ، ریجن هم بر میگرده به منطقه شما یعنی کنسولی که برای آمریکا ساخته شده بازی که برای ژاپن ساخته شده رو اجرا نمیکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)