سلام دوستان من نمیتونم وارد بد کمپانی 2 بشم. برای شما هم این طوریه؟ fiffa10 رو راحت بازی میکنم. سرورای بد کمپانی مشکل دارن؟
سلام دوستان من نمیتونم وارد بد کمپانی 2 بشم. برای شما هم این طوریه؟ fiffa10 رو راحت بازی میکنم. سرورای بد کمپانی مشکل دارن؟
سلام
چند تا سوال درباره برنامهi xtream و بن شدن داشتم:
این برنامهi xtream اخرین ورژنش چنده؟
اگه من این برنامه i xtreamرو ریختم تو xbox خیالم راحت باشه که بن نمیشم؟
واسه رفتن به لایو حتما باید کارت لایو و بازی انلاین داشت؟
اگه بن بشم دیگه نمیشه بازی offline کرد؟
چیکار کنم با دستگاه کپی خور شده بن نشم؟راه دیگه ای هست؟
ممنون
LT
نه خیر نباید خیالتون راحت باشه .
بله - البته یه ماه مجانی بهتون میده .
چرا میشه
به سایر تالار ها مراجعه کنید اونجا همشو نوشته .
لطفا چندتا بازی رو که خطر بن شدنشون کمتره رو معرفی کنید که بتونیم Live بازی کنیم
ممنون
یه ماه مجانی چی بهمون میده ؟؟؟ منظورت گلد هست ؟؟؟ اگه مظورت گلد هست دوستمون میگه گلد رو
ورداشتن که !!!
خیر ... اونجوری که شما فکر میکنی نیست ...لطفا چندتا بازی رو که خطر بن شدنشون کمتره رو معرفی کنید که بتونیم Live بازی کنیم
ممنون
که مثلا تو بازی mini ninjas امکان بن شدن شما کمتر باشه و تو بازی gow 2 برعکس !!!
اگه شما اون نکات رو رعایت نکنید با هر بازی ای امکان بن شدنتون هست !!!
تا جایی که من میدونم میزنه سیلور ولی همه امکانات گلد رو به مدت یک ماه داره . به هر حال من لایو نمیرم و دانسته هام از روی همین شنیده هاست و ممکنه اشتباه باشهیه ماه مجانی چی بهمون میده ؟؟؟ منظورت گلد هست ؟؟؟ اگه مظورت گلد هست دوستمون میگه گلد رو
ورداشتن که !!!![]()
دوستان
من که وایرلس دارم امکانش هست برام؟
باید یک قطعه که اسمش xbox 360 wireless network adapter هست تهیه کنید که قیمتش 100 تومنه
اما در ps3 به صورت internal تو خودش هست
اقا يه سوالي داشتم شايد به لايو ريط نداشته باشه چون يك سيستم دارم مي خوام يك ايكس باكس هم بگيرم.
اين dlc هاي بازي ها كه دانلود مي شوند از لايو است يا جاي ديگه؟؟؟يعني اگه بدون فرمور ixtreme به لايو براي دانلود dlc اگر در لايو باشند وصل شم بن ميشم؟ ممنون اگه راهنمايي بكنين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)