تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 401 از 503 اولاول ... 301351391397398399400401402403404405411451501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,001 به 4,010 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

محمد کجایی عزیز؟
    نیستی اصلا این چند روزه.بیا الان باس CS رو باید بکشیم.
    من این چند روزی داشتم به یکی از دوستام کمک می کردم . هنوزم البته کارش تموم نشده . همزمان سریال lost رو هم دارم می بینم . از حس بازی اومدم بیرون ! وای تو فروم اینجا و گیلد فعالم .
    نفهمیدم این Abs lvl6 رو elliot برای چی به من داد !! احتمالا بخاطر فعالیت من تو فروم بود lol
    بدبختی اینه که 1 روز قبل CT یه چیز به من میده . سر CT و Haru دیگه Goddess به من نمیده !!
    --------------
    در مورد Oi :
    ما حداکثر بتونیم 3 تا run بریم یا همون 12 تا باس . دیگه خودکشی کنیم 4 تا run بریم . تا حالا هم اینطوری رفتیم . من که بعد 3 تا run چشم و انگشتام درد می گیره .تو رو نمی دونم .
    لازم نیست از اولین لحظه که Oi باز شد بپریم توش. مفید 3 ساعت می تونیم بریم . Elliot و Aks و Master هم مطمئن باش 3 ساعت مفید بیشتر نمی تونن فارم کنن . ولی خوب اونا سریع ترن و خفن تر 3 ساعته 5 تا run میرن .
    ------------
    من اصلا تو بازی نیستم و دارم یه متنی رو ترجمه می کنم یا سرچ می کنم ولی Vent روشنه و همین طوری به چرت و پرت گفتن اینا گوش میدم !! حال میده !! باس هم Up شد میپرم تو بازی . !!
    -----------
    این بحران گولد هم گریبان گیر شده !! lol .
    با ته مونده اون run های قبلی یه 15D خریدم . می خوای ؟
    خودمم هم 1 conti دیگه واسم مونده ! از اونور هیچ پیشرفت خاصی تو بازی نکردم . اصلا با این وضعیت نمیشه goddess ها رو ساخت . goddess خالی هم که با heroic فرقی نداره . فقط خوشکل تره !! کراکتر 1-15 هم اصلا Up نکردم ! اینا همش باعث میشه حال بازی کردن نداشته باشم .
    Orc UM هم که به لطف Bosh لول 55 شد . تا 1 جای خالی تو DD2 پیدا میشد به من پیغام می داد بیام ! معمولا Bosh هم DD2 باشه هیچ لایتی نمی تونه Grind کنه . فقط union 60 reborn یا BD می تونن حریف PP های DD2 ما بشن .
    -----------

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/mhv_kntu/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
    اعصابم خورده نمی دونم چی کار کنم . خیلی حال می ده وقتی یه چیزی رو می کشی و بعد منتظر Drop خوب هستی حالا می ده یا نه مهم نیست هیجانش خوبه . من الان از اون هیجان می خوام .. راهنماییم کنید
    خوب بنده خدا برو 5 فارم کن یا UM لول کن برو Oi حالش رو ببر !! اینقدر هیجان داره که نگو ! وقتی باس چیز دراپ نمیشه زمین و آسمون رو فحش میدیم وقتی یه چیز خوب دراپ میشه یه جایی عروسی برقرار میشه .
    نه CloronTroll ه . کلی سرچ کردم اسم مال شما رو پیدا کردم . روزی دو سه بار ! به خودم فحش می دم کاش از اول دارک شروع کرده بودم . حداقل اینقدر تنها نمی موندم.
    هر موقع خواستی عوض کن سرور یا نژادت رو . مجتبی لول 58UM با رنک 10 رو بیخیال شد . تو 58 hm بدونه رنک رو بیخیال نمیشی ؟! تازه هر موقع خواستی می تونی برگردی و با این 58 hm فارم کنی . یا بازی کنی .چیزی رو از دست نمیدی که .

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

الان یه ضرب المثلی هست اینجا می گن توی استیگما بیشتر از لول 5 ... cs دروپ می شه ... (cs منظور همون گیلد کذایی درب و داغون)
    um هم که الان لول 29 ه هی دارم می گم WTB plvl و 25 میل برای هر لول هیشکی تره هم خورد نمی کنه . پارتی هم که اصلا حرفش رو نزن دیروز مردم ... می گم به هیلر آقا res کن هی می زنه نمی شه ! می گم اسکیل res ت رو آپ کردی !؟ res rune هم الان +150 ست اصلا نمی شه ریسک کرد .

حاجی چرا آخه بچه مردم رو دست می ندازی ما با این باس های لول 58 با 80 کیلو hp مشکل داریم بریم oi باس لول 62 با 800 کیلو hp چی کار کنیم آخه ؟
    Last edited by erf45; 21-04-2010 at 18:56.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

الان یه ضرب المثلی هست اینجا می گن توی استیگما بیشتر از لول 5 ... cs دروپ می شه ... (cs منظور همون گیلد کذایی درب و داغون)
    um هم که الان لول 29 ه هی دارم می گم WTB plvl و 25 میل برای هر لول هیشکی تره هم خورد نمی کنه . پارتی هم که اصلا حرفش رو نزن دیروز مردم ... می گم به هیلر آقا res کن هی می زنه نمی شه ! می گم اسکیل res ت رو آپ کردی !؟ res rune هم الان +150 ست اصلا نمی شه ریسک کرد .

حاجی چرا آخه بچه مردم رو دست می ندازی ما با این باس های لول 58 با 80 کیلو hp مشکل داریم بریم oi باس لول 62 با 800 کیلو hp چی کار کنیم آخه ؟
    orc ها skill برای res کردن UM رو تو لول 32 به دست میارن.شاید اون orc زیر لول 32 بوده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه دیگه بهش گفتم همون لحظه و up ش کرد و res ام کرد . بد نوشتم انگار . من خودم پریست داشتم به خاطر این گاهی غر می زنم سر هیلرا ... البته همیشه هم دلم می سوزه برای هیلرا جون هیچوقت استراحت و لیچ نمی تونن بکنن .2 کلاس هست که خیلی بهش احترام می ذارم پریست و def هر وقت هم def اینوایتم کنه هیچوقت رد نمی کنم حتی اگه مثلا 50 و اینا هم باشه می رم . خیلی دوستداشتنی و محترمه def

راستی این باس های dd1 ارزش وقت گذاشتن دارن ؟ کدومش بهترین دروپ رو داره ؟ dd2 چی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ٍEtain سرور 1 شد ! خیلی سریع این کارو کردن ! مثل اینکه خیلی اوضاع سرور ما خراب بود .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ٍEtain سرور 1 شد ! خیلی سریع این کارو کردن ! مثل اینکه خیلی اوضاع سرور ما خراب بود .
    از نظر قدرت faction ها که ما لایت ها رو ترکوندیم.دیگه حتی واسه CS و Cg هم نمیان.پاره شون کردیم.
    سر Kimu یه زهره چشمی ازشون گرفتیم که فراموش نکنن.کل لایت ها ریخته بودن ولی نمی تونستن حتی بیان داخل اتاق.
    تو 2 روز گذشته هیچ لایتی واسه باس های PVP نیومد.دیگه ناامید شدن.
    از نظر جمعیتی موافقم.باید جمعیت Etain زیاد بشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از نظر قدرت faction ها که ما لایت ها رو ترکوندیم.دیگه حتی واسه CS و Cg هم نمیان.پاره شون کردیم.
    سر Kimu یه زهره چشمی ازشون گرفتیم که فراموش نکنن.کل لایت ها ریخته بودن ولی نمی تونستن حتی بیان داخل اتاق.
    تو 2 روز گذشته هیچ لایتی واسه باس های PVP نیومد.دیگه ناامید شدن.
    از نظر جمعیتی موافقم.باید جمعیت Etain زیاد بشه.
    اینقدر جمعیت کم شده که 90% کسایی که تو TC حرف میزنن آشنا هستن !
    ------
    به سلامتی Goddess top هم یه روز بعد Abs6 داد. !! امروز از همه دیرتر هم رسیدم ! سر CT2 که فقط 1 پارتی میره و معمولا من رو هم میبره فرتی همون اول مردم . از جریان 6 متر کمتر شدن range Heal , Disple خبر نداشتم .
    ------
    کسی درباره epic 52 60 راهنمای خوب پیدا کرد بزاره .
    -----
    من فقط درباره epic 60 می دونم boss cti رو بکشی یه Fragment بهت میده که با اون تازه quest شروع میشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamil_ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    London

پيش فرض

سلام دوستان من دارم بازی رو دانلود میکنم ( همون لینک پست اول ) پچ و این جور چیزا هم باید دانلود کنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

سلام دوستان من دارم بازی رو دانلود میکنم ( همون لینک پست اول ) پچ و این جور چیزا هم باید دانلود کنم؟
    شما بازی رو که دانلود کردید بذارید خودش آنلاین آپدیت بشه.بعدش ازش یه کپی بگیرید و یه جای دیگه برای
    back up نگه دارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •