تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 400 از 503 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من چطوری میتونم بیام vengeance ؟
    محمد میتونی پارتی بازی کنی من بیام؟ الان guard UM من 24 هستش.راستش زیاد وقت نمیکنم بازی کنم برای همین دیر لول میشه تو kh هم که اصلا پارتی گیر نمیاد همه پی لول میکنن.باید لول چند بشم تا بیام vengeance ؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تنها راهش اینه که Orc رو 55 کنی . بهد تو app می گی دارم رو Gaurd هم به عنوان UM کار می کنم . احتمالا قبول کنن.
    من که کاره ای نیستم . همه کاره Elliot هست .ما فوقش بتونیم بهت vote yes بدیم بعد یه چند تا دیگه هم که میشناسیم بگیم بهت yes بدن .

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه واقعا کمک لازم دارم!
    برای یه کوئست میخوام برم Argilla Ruin! از دیروز ساعت 7 تا حالا اونجا هستم؛ نتونستم یه پارتی درست و حسابی پیدا کنم.
    البته یه بار با چند نفر تا جناب knight هم رفتم ولی همه رو کشت (منظورم از کشت یه چیز دیگه بود)

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دیگه واقعا کمک لازم دارم!
    برای یه کوئست میخوام برم Argilla Ruin! از دیروز ساعت 7 تا حالا اونجا هستم؛ نتونستم یه پارتی درست و حسابی پیدا کنم.
    البته یه بار با چند نفر تا جناب knight هم رفتم ولی همه رو کشت (منظورم از کشت یه چیز دیگه بود)
    کوئست چیه دیگه ؟!! این بازی کلا 5 یا 6 تا کوئست داره که ارزش انجام دادن داره . بقیه وقت تلف کردن هست .
    اولین Quest که باید انجام داد Epic25 هست بعد epic35 بعد epic43 . اگه خواستی quest های Cap رو هم انجام بده .

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

محمد کجایی عزیز؟
    نیستی اصلا این چند روزه.بیا الان باس CS رو باید بکشیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

باس Fantasma نه اون اصبیه که لول 64 هست اولیه که لول 60 هست برای کشتنش من با لول 58 hm می تونم برم با یه mage 58 و هیلر ؟ یا تعداد بیشتری لازمه ؟
    ممنون

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من یه مدته بازی نمیتونم بکنم به دلیل امتحانا + چند روز پیش در اثر حماقت خواستم orcale hm 9 رو دیلیت کنم چون face اشتباه زده بودم تهش دیدم 2 میلیون گلد پرید لول

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

باس Fantasma نه اون اصبیه که لول 64 هست اولیه که لول 60 هست برای کشتنش من با لول 58 hm می تونم برم با یه mage 58 و هیلر ؟ یا تعداد بیشتری لازمه ؟
    ممنون
    اون چیز خاصی که قابل ملاحظه باشه Drop نمیکنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون
    اسم باس شما هم Fantasma هست ؟!!
    اگه هیلر خوب باشه آره می تونین انجام بدین . لول 60 um این باس رو solo می کشن .
    ولی فکر نکنم بزارن شما بکشین . بقیه قبل شما می کشن و حتی اگه به respawn برسین هم Ks .

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اون چیز خاصی که قابل ملاحظه باشه Drop نمیکنه.
    اعصابم خورده نمی دونم چی کار کنم . خیلی حال می ده وقتی یه چیزی رو می کشی و بعد منتظر Drop خوب هستی حالا می ده یا نه مهم نیست هیجانش خوبه . من الان از اون هیجان می خوام .. راهنماییم کنید

اسم باس شما هم Fantasma هست ؟!!
    نه CloronTroll ه . کلی سرچ کردم اسم مال شما رو پیدا کردم . روزی دو سه بار ! به خودم فحش می دم کاش از اول دارک شروع کرده بودم . حداقل اینقدر تنها نمی موندم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •