با سلام.
اول از اينكه لاغري شما طبق گفته خودتون ناشي از بيماري نيست پس:
1-غذا كم ميخوري و صبحانه هم شايد نخوري
2-غذا و صبحانه خوب ميخوري ولي ارزش غذايي ندارن مثل اينكه فقط برنج بخوري يا فقط يه غذاي بخصوص
3-ورزش نكردي
اما شما ميتوني با بدنسازي كه براي فرم دادن و البته حجم دادن به شما شاهكاره شروع كني.
افزايش حجم در همه نقاط متناسبه ولي شما بايد تمام بدن رو ورزش بدي مثل بازو-پا-سينه و ...تا تمام بدن همزمان حجم بگيره
شما بهترين نوع صبحانه كه خيلي هم كم خرجه تخم مرغه=صبحانه روزي 2 عدد تخم مرغ اب پز و اگر هم تونستي سيب زميني اب پز كنارش بخور
مكمل هم اول بايد پروتئين whey بخري با قيمت حدود 25 هزار تومن.
دوباره عصرانه برو سمت تخم مرغ اب پز و سيب زميني.
تا 1 ماه ادامه بده و البته برو بدنسازي هم.بعد ميفهمي كه اين سفيده تخم مرغ و سيب زميني چه معجونيه.
شام و نهار هم ميتوني ماكاروني-برنج و گوشت و كلا چيزي بخور كه ارزش غذايي داشته باشه.
اين روش هم رو من و هم رو رفيقم جواب داد:
من وزنم 60 بود و رسوندم 69
دور بازوم هم 32 بود رسوندم 37
سوالي بود در خدمتم.
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
با سلام.
به به از اين دوست شوخ طبع و پر انرژي.
شما ميتوني كراتين با خيال راحت و البته طريقه مصرف استفاده كني و هيچ عارضه اي نداره و صد البته حجم خوبي ميده فقط سعي كن نوع خارجي بخري نه ايراني كه تو دارخانه ميفروشن..
و اب زياد بخور چون كمبود اب سبب رسوب كراتين تو كليه ميشه و سنگ كليه ميشه.البته من تا حالا نديدم كه كسي با كراتين سنگ كليه گرفته باشه.

بابام امروز یه چیزی گرفته اصلا سر در نمیارم چیه پرسیدم خودش گفت واسه چاقی گرفتم حالا گفتم بیام اینجا بپرسم تا راهنماییم کنید