اگر داخل Page Setup درست هست و A4 هست داخل تنظيمات پرينترم بايد درست کني به اين منظور داخل ورد که شدي Ctrl + P رو بگير بعد داخل قسمت Properties شو و بعد داخل زبونه Paper/Quality قسمت Paper Options که وارد شدي A4 رو انتخاب کن اميدوارم درست شه
اگر داخل Page Setup درست هست و A4 هست داخل تنظيمات پرينترم بايد درست کني به اين منظور داخل ورد که شدي Ctrl + P رو بگير بعد داخل قسمت Properties شو و بعد داخل زبونه Paper/Quality قسمت Paper Options که وارد شدي A4 رو انتخاب کن اميدوارم درست شه
در ورد 2007 چگونه مي توان از تم استفاده کرد
شما باید در انتهای پاراگراف مورد نظرتون برین (که میشه اخرین خط صفحه تون)، و کلیک کنید سپس از تب home و قسمت پاراگراف فلش تبو زده و در زیر منویLine and page Breaks گزینه Widow/Orphan control رو بردارین. به بار اینکارو در اولین خط از صفحه بعدتون انجام بدین (باید در ابتدای خط کلیک کنین)
من انجام دادم جواب داد
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
در شماره گذاری بصورت الف ب ج د حرف "الف" بصورت ا نوشته میشه چجوی میشه تغییرش داد؟
در یک فایل ورد شکلهای وجود دارد، موقعیا که در فایل دیگری ریخته می شود به هم می ریزد چطور اینها را ثابت کنم؟
شما شکل هاتون رو Group می کنید؟
دکمهی Ctrl رو پایین نگه دار و روی شکل ها کلیک کن، به این طریق :
بعد از اینکه اونها رو Select کردی، روی یکی از اونها Right-Click کن و از قسمت Grouping ، گزینهی Group رو انتخاب کن.
حالا اونها رو Copy کن و یک جای دیگه Paste کن، ببین درست میشه؟
![]()
سلام
اين ميتونه علتهاي زيادي داشته باشه
يه عکس از فايل قبل از کپي شدن و يه عکس از اون بعد از کپي شدن بذاريد
سايز عکس تون هم مناسب و خيلي بزرگ و سنگين نباشه
سلام
مشکل شما ميتونه نصب غير صحيح فونت و يا مشکل در ويندوز باشه
من تا بحال با اين فونت روي هيچ سيستمي مشکل نداشتم
و عجيب هست که برا شما اينطوري شده
سلام
دوست عزيز اينگونه پرسش پرسيدن زياد جالب نيست
چون جواب دهنده نميتونه نمايي از مشکل شما رو در ذهنش به درستي تصور کنه
اينگونه سوالا براي تقريب به ذهن بايد حتما همراه يه عکس پرسيده بشه تا مشخص بشه منظور شما از " کيفيتش رو از دست ميده" يعني چي !!
سلام
شما کار خاصي نياز نيست بکنيد
توي حالت عادي نوشتاري وقتي داريد فارسي تايپ ميکنيد بايد اعداد فارسي تايپ بشه که اگه نياز باشه انگليسي وسطش تايپ بشه کافيه با ترکيب کليدهاي آلت و شيفت سمت راست يا چپ زبان رو عوض کنيد و بعد از نوشتن دوباره براي تعويض زبان از همين کليدها استفاده کنيد
سلام
البته بهتر بود يه صفحه خاص و يه عنوان خاص از اين فايل 350 صفحه اي رو ادرس ميداديد تا راحت بشه پيدا کرد
اينگونه متنها همونطور که گفتيد در فيلد قرار دارند به دلايل مختلف و من بعيد ميدونم بشه کاريش کرد که به حالت عادي برگردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)