معمولا بین 10 تا 20 دقیقه طول میکشه نصب بازی
البته بسته باه سایز dvd هم داره
هارد 120 هم 107 گیگ Free داره که اگه هر بازی رو 6 گیگ هم بگیری دوروبره 17 تا 18 تا نصب مبشه
معمولا بین 10 تا 20 دقیقه طول میکشه نصب بازی
البته بسته باه سایز dvd هم داره
هارد 120 هم 107 گیگ Free داره که اگه هر بازی رو 6 گیگ هم بگیری دوروبره 17 تا 18 تا نصب مبشه
تایید میشه....
بعد وقتی یه بازی رو تموم کزدی از رو هارد میتونی پاکش کنی ...مگه اینکه بخوای دوباره بازیش کنی...و دیگه نخوای واسه نصبش وقت بزاری....
به نظر من Xbox elite یکی از نعمتهای خدادادیه...واقعاً معجزس.....
دوستان یه سوال دیگه :
من امروز رفتم از فتحی یه دسته مشکی خریدم 40 ... آوردم خونه دیدم بافت پلاستیکش با بافت پلاستیک دسته ای که تو پک کنسول بود فزق داره...این جدیده یه ذره بافتش درشت تره ...
میخواستم ببینم شما میدونید قضیه چیه ؟
نکنه اصل نباشه...؟؟؟؟؟؟!!!!
Last edited by OM3D; 18-04-2010 at 20:42. دليل: 1
خیالت راحت دسته اصله مشکلی نداره
از این اتفاق ها پیش میاد
مثلا خود من دسنه ای که تو کنسول خودم بود و 2 سال قبل خریدم با دسته کنسول جدیدی که یکی از اون ور اورده بود چند روز بیش همین طور بود که شما میگی
ممنون پدرام جان...
اگه اینطوریه پس خیالم راحته....
دوستان الآن وقتی میزنم کنسول سرچ کنه که دسته رو بشناسه..چیزی نمیشناسه....چندین بار زدم...نشد....نمیدونید چه باید کرد ؟؟؟؟
میخوای به عنوان دسته دوم بشناسونیش ؟
شما باید دکمه بالای دسته رو نگاه داری و بعد دکمه روی کنسول رو بزنی
پیدا میکنه
میدونم...قبلاً این کار رو کردم...ولی الآن نمیشه....نمیدونم قضیه چیه ؟
دوستان شرمنده این مشکل سر یه سوتی تیمی بود....![]()
Last edited by OM3D; 18-04-2010 at 23:06. دليل: 1
اشتباه شد ...
Last edited by CATALONIA; 18-04-2010 at 23:16.
خب دوستان خیلی ممنون. با جواب هایی که دادید حالا از ایکس باکس تا حدود زیادی سر در میارم. حالا باید به مایه نگاه کنم ببینم ایکس باکس الیت بخرم یا آرکید. حساب کردم دیدم اگر هر نوع کنسولی رو بخرم 100 تومن دیگه هم باید پول دسته ی اضافی و تعدادی سیدی و یک کابل اچ دی ام آی به قیمت کنسول اضافه کنم. حالا نظر دوستان چیه؟ الیت یا آرکید؟ خیلی دو دلم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)