تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 2365 اولاول ... 1692192592652662672682692702712722732793193697691269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره یک 2250 پخش و یک 6973 پایونیر باند گرفتم خیلی هم راضی هستم و صدای دلخواهم رو دارم میگیرم
    فقط اگه میشه یک راهنمایی کنید نسبت به تنظیمات پخش

اول اینکه اگه میشه توضیح بدید دقیقا این تنظیمات مال چی هست
    1- SLR
    2- loadness
    3-و بعد از اینا اینکه برای مثلا صدای به قول خودمون دوبس دوبس یا همون بیس دار چه تنظیمی باشه بهتره
    4- چطوری میشه که باند های جلو(باند فابریک ماشین) رو مثلا از کار انداخت و فقط باند های عقب(دستی نصب شده) کار کنن آیا راه غیر سخت افزاری داره؟
    5-در آخر هم اگه کسی منوی این پخش پایونیر رو حفظه گرینه های اکولایزر رو یه توضیح مختصر بده
    ممنون از اینکه دقیق جواب میدید

Last edited by piroooz; 17-04-2010 at 00:27.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان ممنونم از راهنماییت. شما که میگی ub یعنی یو اس پی و bt یعنی بلوتوس. ولی همه این ها هم بلوتوس داشتن و هم usb تو مشخصاتش نوشته بود. حالا نمیدونم چطوریه ؟؟
    بین مانیتور دارها کدوم خوب هست و قیمت مناسب ؟؟؟؟؟
    راستی الان یکی از بستگان داره میره ژاپن اونجا چه ضبط ال سی دی بگم بیاره که اونجا ارزون تر از اینجا باشه و برام قیمت پایین تموم بشه؟؟؟
    سلام
    مدلهائي كه BT هستند،داراي بلوتوث داخلي هستند ولي مدلهائي كه BT آخرشون نيست بايد با آداپتور از امكان بلوتوث استفاده كنيد
    شما به قول معروف هرچقدر پول بديد،همونقدر آش رشته ميخوريد به نظرم حد اقل 500 بايد كنار بزاري.البته الان نميدون تو بازار مدلهاي جديد چي هست.كميNot Up to date هستم
    پايونير تو ژاپن به نام كاروزريا توليد ميشه و براي مصرف خودشونه.اگه مدليش رو گير اوردن بگيرن.
    از دوستان عریر بخصوص آقا حمید ممنون . واقعا این فروم خیلی به دردم خورده .
    راستی آفا حمید برای این اسپیکرهای آلپاین SPR-69c ، آمپ 4 کانال تا 170-80 چی بگیرم . همون برند آلپابن با برم سراغ مارکهای دیگه ؟
    شاید در آینده باند جلو هم بخوام اضافه کنم .
    به نظر من با اين بودجه نميتوني آمپ مناسب كه خوب اسپيكرت رو درايو كنه كمه.آمپهاي آلپاين از نظر ديزاين و توان خروجي عالي هستن ولي قيمتهاشون بالاست.
    آقایون اساتید نظر کلیتونو در مورد سیستم زیر بگید و همینطور قیمت قطعات ممنون میشم و آیا میشه بعضی از قطعات رو با قطعه بهتری عوض کرد ممنون
    Hu: pioneer 5150
    Band: infinity kappa 63.9i
    Amp: Sound stream PCX 4.540
    Sub: sond stream PCW 12
    خوبه ، رضا جان صحيح ميگن اگر بتوني سابت رو با يه برند ديگه مثلا MTX عوض كني بهتره.
    سلام دوستان بالاخره یک 2250 پخش و یک 6973 پایونیر باند گرفتم خیلی هم راضی هستم و صدای دلخواهم رو دارم میگیرم
    فقط اگه میشه یک راهنمایی کنید نسبت به تنظیمات پخش

اول اینکه اگه میشه توضیح بدید دقیقا این تنظیمات مال چی هست
    1- SLR
    2- loadness
    3-و بعد از اینا اینکه برای مثلا صدای به قول خودمون دوبس دوبس یا همون بیس دار چه تنظیمی باشه بهتره
    4- چطوری میشه که باند های جلو(باند فابریک ماشین) رو مثلا از کار انداخت و فقط باند های عقب(دستی نصب شده) کار کنن آیا راه غیر سخت افزاری داره؟
    5-در آخر هم اگه کسی منوی این پخش پایونیر رو حفظه گرینه های اکولایزر رو یه توضیح مختصر بده
    ممنون از اینکه دقیق جواب میدید

1- اين كليد به نوعي مثل گين عمل ميكنه.شما هميشه روي 0 بزاريد
    2-اين گزينه هم بسته به نوع پخش dB برخي فركانسها رو افزايش ميده
    3-فركانسهاي پائين مثلا 80Hz رو باد افزايش بدي البته تا جائي كه صدا خراب نشه
    4-برو تو منوي audio و گزينه Fader استيج صدا رو از وسط بيار به عقب(Rear)

3. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حمید آقا حداقل قیمت آمپی گه بتونه این اسپیکرها ( آلپاین SPR-69c) رو خوب درایو چه مارکیه و چنده ؟
    اگه بگید من امروز ، فردا رفتم خریدم .

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

پس لطفا چتد مدل ساب معرفي كنيد كه كيفيت بالاي ساخت و كيفيت كلي سيستم رو پايين نياره ( به قول خودتون صداي در قابلمه نده و كيفيت واسم خيلي مهمه واسه همين باند اينفينيتي انتخاب كردم ) و امپ هم مناسبش باشه و قيمت فطعات رو هم لطف كنيد و ديگه اينكه 6050 گير مياد الان ؟ قيمت ؟
    سيستم
    hu: pioneer 5150
    اين امپ چطوره واسه باند ها و ساب ؟
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 17-04-2010 at 11:56.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید آقا حداقل قیمت آمپی گه بتونه این اسپیکرها ( آلپاین SPR-69c) رو خوب درایو چه مارکیه و چنده ؟
    اگه بگید من امروز ، فردا رفتم خریدم .
    اينفينيتي مدل 7541a امپ خوبيه.پارسال حدود 170 بود.اين هم لينكش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس لطفا چتد مدل ساب معرفي كنيد كه كيفيت بالاي ساخت و كيفيت كلي سيستم رو پايين نياره ( به قول خودتون صداي در قابلمه نده و كيفيت واسم خيلي مهمه واسه همين باند اينفينيتي انتخاب كردم ) و امپ هم مناسبش باشه و قيمت فطعات رو هم لطف كنيد و ديگه اينكه 6050 گير مياد الان ؟ قيمت ؟
    سيستم
    hu: pioneer 5150
    اين امپ چطوره واسه باند ها و ساب ؟
    به نظرم با تو جه به اينكه آمپ شما رو حالت بريج 4 اهم 270 وات (در بهترين شرايط)بيشتر توان خروجي نداره و شما هم كيفيت براتون مهمه،Type E آلپاين ميتونه گزينه خوبي باشه
    مدل SWE-1243 به قيمت 135 تومن
    مدل SWE-1242 به قيمت 92 تومن
    6050 گير نمياد

7. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام مجدد
    من برای پخش پایونیر دی وی دی 5150 ام یه جفت باند 718EX گرفتم.

1)حالا میوندم آمپلی چی بگیرم ؟
    2)ساب اصلا بگیرم یا نه؟

* همه میگن اگه بخوام فقط دوتا باند 718EX رو بدون ساب به آمپلی وصل کنم ؛ آمپلی دو کاناله جواب نمیده و باید آمپ 4 کانال بگیرم
    * همچنین میگن اگه بخوام جفت باند 718EX رو با یه ساب به آمپلی وصل کنم ؛ آونوقت آمپ 4 کاناله جواب نمیده

خلاصه میگن همیشه باید تعداد کانالهای آمپ از چیزایی که بهش قراره وصله بیشتر باشه! درسته ؟

لطفا" کمک و راهنمایی کنید؟!
    اینکه میگن باند و پخش و آمپ هم برند باشه (از یه کارخونه باشه) بهتره ؛ نظر درستیه؟

1) اگه بخوام فقط دو باند 718EX رو به آمپ (بدون ساب) ؛ وصل کنم چه آمپی بگیرم ؟
    2) اگه بخوام دو باند 718EX رو با یه ساب به آمپلی وصل کنم چه آمپلی و چه سابی بگیرم ؟
    3) آمپ نامعروف مثل GENSAN با وات بالا بگیرم بهتره یا آمپ برند معروف مثل کننود و پایونیر با وات کمتر (چون قیمت برند های نامعروف ازونتره و میشه وات بلاتر رو به همون قیمت وات پایینتر برند معروف خرید)

بطور کلی برند BENSON . SOUNDSTREAM . KICKERS , PUNCH رو تایید میکنید؟؟؟

با تشکر

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

HadmidR15 جان بلوتو با آداپتور چطوری میشه؟؟؟؟ میشه توضیح بدین؟؟؟ بلوتوس داخلی بهتر هست یا آداپتور؟؟ در ضمن ال سی دی هایی که داره usb داره و بلوتوس نمیدونم بلوتوسشون داخلی هست یا آداپتوری؟؟؟ در ضمن یکی از دوستام پایونییر از ژاپن آورده بود اسمش همین بود. اسمش دقیق انگلیسیش رو مینوسی بگم بیاره؟؟؟
    ممنونم.

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

دوستان و اساتید یه امپیلی و اکولایزر پایونیر قدیمی پیدا کردم مخصوص ماشین...اما هیچ اطلاعاتی ازش تو نت نیت.نه دفتر راهنمایی نه چیزی...فقط فهمیدم 2 تا 25 وات میده...کسی میتونی دفتر راهنماشو پیدا کنه واسم...ممنون میشم
    مدل دستگاه PIONEER BP-450 هست

Last edited by hesamkowsar; 17-04-2010 at 23:56.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام مجدد
    من برای پخش پایونیر دی وی دی 5150 ام یه جفت باند 718EX گرفتم.

1)حالا میوندم آمپلی چی بگیرم ؟
    2)ساب اصلا بگیرم یا نه؟

* همه میگن اگه بخوام فقط دوتا باند 718EX رو بدون ساب به آمپلی وصل کنم ؛ آمپلی دو کاناله جواب نمیده و باید آمپ 4 کانال بگیرم
    * همچنین میگن اگه بخوام جفت باند 718EX رو با یه ساب به آمپلی وصل کنم ؛ آونوقت آمپ 4 کاناله جواب نمیده

خلاصه میگن همیشه باید تعداد کانالهای آمپ از چیزایی که بهش قراره وصله بیشتر باشه! درسته ؟

لطفا" کمک و راهنمایی کنید؟!
    اینکه میگن باند و پخش و آمپ هم برند باشه (از یه کارخونه باشه) بهتره ؛ نظر درستیه؟

1) اگه بخوام فقط دو باند 718EX رو به آمپ (بدون ساب) ؛ وصل کنم چه آمپی بگیرم ؟
    2) اگه بخوام دو باند 718EX رو با یه ساب به آمپلی وصل کنم چه آمپلی و چه سابی بگیرم ؟
    3) آمپ نامعروف مثل GENSAN با وات بالا بگیرم بهتره یا آمپ برند معروف مثل کننود و پایونیر با وات کمتر (چون قیمت برند های نامعروف ازونتره و میشه وات بلاتر رو به همون قیمت وات پایینتر برند معروف خرید)

بطور کلی برند BENSON . SOUNDSTREAM . KICKERS , PUNCH رو تایید میکنید؟؟؟

با تشکر
    سلام دوست من
    ميتونم ازتون سوال كنم منظورتون از همه چه كساني هستند؟اگر منظورتون برخي از اين نصابهاي بي اطلاع (البته افراد مطلع هم توشون هست) كه زياد صحبتهاشون رو جدي نگير.
    چرا نميشه يه جفت اسپيكر رو به يه آمپ دو كانال بست؟!!
    چرا نميشه يه جفت اسپيكر و يه ساب رو به يه آمپ 4كانال بست؟!!
    لفظ نميشه صحيح نيست.بايد گفت بهتره بسته نشه

حالا چرا بهتره مثلا يه جفت اسپيكر رو به آمپ دو كانال نبنديم ،ميتونه از نداشتن فيلترهاي مناسب براي اسپيكر باشه تا... اينكه شايد شما در آينده نياز به اضافه كردن اسپيكر داشته باشيد پس بهتره آمپ دو كانال نگيريد.

حالا چرا بهتره مثلا يه جفت اسپيكر و يه ساب رو به يك آمپ 4 كانال نبنديم،ميتونه از ضعف قدرت خروجي آمپ باشه تا... داغ شدن بيش از حد اين گونه امپها كه همگي كلاس A/B هستن.

پس شرائط و موارد استفاده داره نه اينكه بگيم نميشه بست.چرا ميشه بست.
    من خودم 8 سال پيش يه جفت6975 رو با يه ساب پايونير بسته بودم به آمپ 944 .

1-آمپلي ميتوني پايونير PRS-D6400F بگيري.قيمت هم 140 تومن.
    2-كار ساب اجراي و پر كردن فركانسهاي پائين هستش.البته به نظر من اگه ميخواهي مثلا پايونير 60-70 تومني بگيري ،نگيري بهتره.ولي به طور كلي گوش دادن به موزيك تو ماشين بدون ساب شايد كمي ضد حال باشه(نظر شخصي)
    3- خير،ميتونيد از هر برندي كه ميخواهيد سيستم رو جمع كنيد
    4-بهتره براي اسپيكرها يه آمپ 4 كانال و براي ساب ووفر يه امپ مونو بگيريد.در غير اينصورت نميتونيد از اسپيكر و سابهاي قوي استفاده كنيد.همچنين گرم شدن و بالارفتن سيستم پروتكت تو تابستان ميتونه اعصابتون رو به هم بريزه(تو برندهاي كن وود،پايونير،ارت كوئيك،ساند استريم)شاهد بودم.البته آمپي مثل 944 خير،من هيچوقت باهاش مشكل نداشتم.ولي خب ميدونيد كه اين آمپهاي جديد،ديگه اون كيفيت قديميها رو ندارن.
    5-برند كيكر كه عالي هستش و گران قيمت.

HadmidR15 جان بلوتو با آداپتور چطوری میشه؟؟؟؟ میشه توضیح بدین؟؟؟ بلوتوس داخلی بهتر هست یا آداپتور؟؟ در ضمن ال سی دی هایی که داره usb داره و بلوتوس نمیدونم بلوتوسشون داخلی هست یا آداپتوری؟؟؟ در ضمن یکی از دوستام پایونییر از ژاپن آورده بود اسمش همین بود. اسمش دقیق انگلیسیش رو مینوسی بگم بیاره؟؟؟
    ممنونم.
    دوست من
    آداپتور يعني يه قطعه جداگونه كه بايد بخريد و به پخش متصل كني تا بتوني مثلا از بلوتوث استفاده كني.پس اگر نياز به بلوتوث داري بهتره مدلهاي BT رو بگيري و همچنين براي USB از مدلهاي UB
    Pioneer Carrozzeria
    دوستان و اساتید یه امپیلی و اکولایزر پایونیر قدیمی پیدا کردم مخصوص ماشین...اما هیچ اطلاعاتی ازش تو نت نیت.نه دفتر راهنمایی نه چیزی...فقط فهمیدم 2 تا 25 وات میده...کسی میتونی دفتر راهنماشو پیدا کنه واسم...ممنون میشم
    مدل دستگاه PIONEER BP-450 هست

اين مدل از سري قديميهاي پايونر و اصل ژاپن هستش.البته خيلي ضعيفه ولي خب ميشه ازش استفاده كني.متاسفانه اطلاعاتي تو نت ازش موجود نيست.من بسياري از سايتهاي آرشيو رو هم جستجو كردم ولي
    فقط يه عكس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hamidR15; 18-04-2010 at 08:55.

12. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من یه ساب 308دی4 دارم که زیرش 4تا مگنت داره.سیم خروجی ساب رو به کدوم یک از مگنتها وصل کنم در ضمن آمپم 4 کاناله که 2تاشو به یه جفت باند زدم و 2تا دیگشو به این ساب میخوام ببندم.اگه ممکنه راهنماییم کنید که اون یه جفت سیم ساب رو به کدوم مگنتها بزنم
    .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 112 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 112 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •