كسي نبود كمك كنه؟![]()
كسي نبود كمك كنه؟![]()
سلام.
یک هارد ریست بکن دوباره فارسی ساز رو نصب کن درست میشه.فقط قبلش از کانتکتهات و اس ام اس هات بکاپ بگیر چون تمام اونچیزی که رو حافظه داخلی گوشی داری پاک میشه.![]()
سلام من یه سوال داشتم فارسی ساز رو رو x1 نصب کردم جواب داد جالا می هوام با کیبورد فیزیکی خود گوشی فارسی تایپ کنم باید چی کار کنم؟ ممنم می شم اگه زود جواب بدید.
دو تا راه داری
اول اینکه اگه فارسی ساز mobdiv رو نصب کردی کلید های # و Space رو با هم بزنی تا بتونی فارسی بنویسی
دومی هم بصورت زیره که از انجمن تخصصی موبایل ( آی آر تی سی آی) نقل میکنم
AE Keyboard Mapper v1.3 - تایپ فارسی با کیبرد فیزیکی / سخت افزاری
برنامه AEMapper به شما کمک می کنه تا با کیبرد فیزیکی / سخت افزاری گوشیتون فارسی و یا به هر زبان دیگه ای که خواستید تایپ کنید !
محل قرار گیری حرف با shift
گ -> shift+ه
چ -> shift+ی
پ -> shift+ب
ژ -> shift+ٶ
Layout فارسی این برنامه توسط sadegh_cpu ویرایش و ساخته شده .
می تونید Layout های بیشتر رو از سایت نرم افزار دانلود کنید :
سپس فایل A1 را در فلدر Program Files\AEKMap بریزیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Layout فارسی رو هم جداگانه براون آپلود کردم ولی نیازی بهش ندارید و درون برنامه قرار داده شده ( توسط فرشید )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا هيچكس جوابمو نميده آخرين رام رسمي رو نداره ؟
مرسی دستت درد نکنه تستش می کنم.
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
سلام دوباره به اساتید یه سوال دیگه دارم من اگه بخوام ویتدوز x1 رو از 6.1 به 6.5 تبدیل کنم باید رام رو دانلود و نصب کنم ؟ خواهش می کنم راهنمایی کنید و از چه توع رامی و در صورت داشتن لینکشو لطف کتید ممنمئ میشم. مرسی
سلام دوستان یه سوال ؟ بجز اکتیو سینک بر نامه ی هست که بشه باهاش کانتکت ، اس ام اس یا این جور جیزهای توی اکسپریا رو منیج کرد!!!!! کارم گیره ! با اکتیو سینک و اوت لوک هر هاری کردم نشد که نشد یه کانتکت دارم که 250 شماره داره میخوام لودش کنم تو x1 نمیشه!!!
اگر بخواهید از سایت سونی اریکسون استفاده کنید نیاز به دانلود رام در ابتدا نیست با اتصال گوشی بصورت آنلاین همزمان دانلود و آپدیت میکنه.
اما در صورتی که غیر از سایت اصلی باشه ,بله باید دانلود و نصب کنید متاسفانه الان لینک ندارم.ولی شما اگر چند صفحه به عقب برگردید دوست عزیزمون محمد لینک برای رام چند تا گذاشتن.![]()
چرا واسه هر سؤال كوچيكي يكي هميشه هست كه جواب بده ولي من كه مي خوام رام رو عوض كنم كسي كمكم نميكنه؟ يعني فقط بايد كسي مشكلش تيك زدن توي قسمت هاي مختلف يا برنامه هاي جانبي باشه كه بهش كمك بشه؟ الان 10 روزه كه به آخرين رام رسمي احتياج دارم. تمام اينترنت رو هم زير و رو كردم ولي تمام لينكهايي كه گير آوردم خراب بودن مجبور شدم رام R2 رو دانلود كنم . ولي چرا كسي آخرين رام رو نداره؟
X2 Video Driver روی x1 جواب میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)