سلام خدمت دوستان عزیز
برای تنظیم مودم asus am602 میشه از تنظیمات مودمی که تنظیماتش ست شده بکاپ بگیریم و روی مودم دیگه ری استور کنیم؟
اگر بشه و یکی از دوستان این کار رو برام انجام بده لطف و کمک بزرگی بهم کرده![]()
سلام خدمت دوستان عزیز
برای تنظیم مودم asus am602 میشه از تنظیمات مودمی که تنظیماتش ست شده بکاپ بگیریم و روی مودم دیگه ری استور کنیم؟
اگر بشه و یکی از دوستان این کار رو برام انجام بده لطف و کمک بزرگی بهم کرده![]()
من 54 تومن با گارانتی فرادانش
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
بله اسم شبکه رو میشناسه و کانکت هم میشه ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه فکر میکنم اشکال از تنظیمات کانکت شدن در داخل تنظیمات خود مودم باشه .
مرسی از جوابتون ولی درستش کردم ایراد از تنظیمات وایرلس مودم بود.
راستی فرق بین 52G با 802.11b تو تنظیمات مودم چیه وفرقی توسرعت دانلودتو وایرلس داره یا نه؟
![]()
Last edited by 01110362; 15-04-2010 at 12:28.
کسی نیس کمک کنه؟میخوام روتر وایرلس ِ US رو وصل کنم به مودمم.
نه من به تنظیمات دیفالتش دست نزدم و این قسمتی که میگید رو تا حالا ندیدم.
با تشکر
مبارکت باشه داداش گلم
من هم با همین گارانتی 50 خریدم
سلام دوستان
یه مودم adsl می خوام زیر 60 تومن(کمی بالا یا پایین عیب نداره)برای اینترنت 1 مگ یا کمتر.اگه وایرلس هم داشته خیلی خوبه.بردش کم باشه هم عیبی نداره برای تو خونه است.ممنون.
این مدل ارزون خوبیه( TPLINK 8901 54M )مشکلاتشم نسبت به خیلی از مودم های گرونتر از خودش کمتره دو تا از دوستانم تو همین دو سه روز خریدن دو سه تا پست بالایی رو بخون ببینی. قبلاً حدود 60 70 بوده ولی الان تا 50 تومنم ارزون شده.
یه سایتم پیدا کردم داره قیمت خیلی خوبی میده. اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
جفتشون رو فرکانس 2.4000 تا 2.4835 کار میکنند
802.11 ماکسیمم سرعتش 11mbps
ولی 802.11g تا سرعت 54Mbps ساپورت میکنه
در صورتی که تمامی دستگاهات استاندارد 802.11g رو ساپورت میکنه روی هیمن استاندارد ست کن.
راستی اگر از اکسس پوینت استفاده میکنی به کانال که روی اکسس پوینتت میدی دقت کن اگر اطرافت شبکه وایر لس هست امارشو بگیر کانال ها با هم اور لپ نکنه.
موفق باشی![]()
من از علاالدین خریدم 50 تومن
البته همونجا هم جایی بود که میداد 60 تومن !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)