سلام.
روی فایلی که میخواهید سند کنید تپ کنید(با قلم روی فایل نگه دارید)(میشه کلیک راست) یه صفحه باز میشه تو اون صفحه Beam File رو بزنید وقتی دیوایس مورد نظرتون رو پیدا کرد روش کلیک کنید فایل ارسال میشه.![]()
سلام.
روی فایلی که میخواهید سند کنید تپ کنید(با قلم روی فایل نگه دارید)(میشه کلیک راست) یه صفحه باز میشه تو اون صفحه Beam File رو بزنید وقتی دیوایس مورد نظرتون رو پیدا کرد روش کلیک کنید فایل ارسال میشه.![]()
داداش دستت درد نکنه خیلی ممنون
يعني هيچكس يه آدرس از آخرين نسخه رام رسمي واسه اين گوشي نداره ؟ الان واقعا كنده حتي فرمت كردم فايده نداشت p990 خودم از اين سريعتر بود . همه پنل ها رو هم تست كردم . چي كار كنم؟
چند روزه از رام 6.5 X826 به رام 6.1 R3a برگشتم، بعضی اوقات به صورت کاملا اتفاقی گوشیم دچار مشکل ارسال و دریافت SMS میشه، یعنی SMS توی Outbox میمونه و هیچ پیامی نمیده یا بعد از مدتی پیام Cannot Send میده، SMS های دریافتی هم نمیاد یعنی گوشی که باهاش فرستادم میگه Delivered ولی توی گوشی X1 من هیچ اتفاقی نمی افته!
هارد ریست هم کردم حل نشد! ولی بعد از چند ساعت خودش خوب شد، الان دوباره اونجوری شده! (بعد چند روز)
سیم کارت رو هم میذارم روی گوشی دیگه بدون هیچ مشکلی SMS میفرسته و دریافت میکنه!
سیم کارت دیگه ای هم روی X1 خودم گذاشتم، مشکل پا بر جا بود!
قبلا روی رام های دیگه و حتی مدتی که همین رام رو استفاده میکردم، همچین مشکلی اصلا نداشتم!
سلام به همه ی اساتید اقا اول معذرت خواهی بکنم بعد یه چند تا سوال داشنم اولی این که دیروز arabic ر. ایکس 1 نصب بود من پاک شد ولی حالا که نصب شده حروفای عربی به جاش مربع هست بعد یه فارسی ساز رو هم که نصب کردم اون هم همین طوریه حتی اسمس های موحود تو گوشی که فارسی هست هم مربع مربع هست خواهش می کنم کمکم کنید
دومین سوال هم اینه که بالای گوشی وقتی ساعت هست علامت شارژ نسیت و قتی شارژ هست ساعت نیست این رو هم اگه بگید چه طوری هر دوتاش میشه باشه ممنونتون میشم
من گشتم پيدا نكردمچجوري گوشيو به مودم وايرلس وصل كنم؟ تنظيمات چجوريه؟
سلام.
WI-FI گوشی رو روشن کنید تا سرچ کنه و مودمتون رو پیدا کنه بعد رو همون مشخصات مودمتون که پیدا کرده کلیک کنید تو صفحه بعد اگر مودمتون پسورد داره وارد کنید اگر هم نداره NEXT رو بزنید تا صفحه آخر و سپس ّfinish رو بزنید.همین.![]()
ممنون ولي مودمو پيدا ميكنه conect هم ميشه ولي تو IE يا Opera ميرم كاري نميكنه![]()
دوباره همه رو remove كن و دوباره نصب كن ببين چي ميشه؟ برا من كه درست شد
به جای حروف فارسی و عربی مربع هست چی کار کنم ؟؟/ خواهش می کنم کمک کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)