دلیلش چیه؟
دلیلش چیه؟
سلام دوستان
اگر آرکید بگیرم باید به سیم HDMI AV معمولی خود جعبه بسنده کنم یا یک کابل HDMI جداگانه بخرم؟ دسته ی سیمی با صرفه تر نیست (چون لازم نیست تند تند باتری عوض کنم)؟ کنسول آرکید با هارد 120 چقدر در می آید و قیمت آنقدر مناسب است که دیگه الیت نگیرم؟
با تشکر
Last edited by kamranvah; 11-04-2010 at 11:11.
شما پول بازی های اصلش رو داری ؟
می تونی از اینترنت بخریش ؟
اگه اینجوریه حتما بخر
سلام دوستان به نظر شما کدوم یکی از کنسول ها بهتره ؟؟؟؟
ps3 که اینجا بازی های قدیمی رو با جدید عوض میکنن پس فکر نمیکنم مشکل گرون بودنش رو داشته باشم
میخوام بدونم جدا از از قیمت بازیها کلا کدوم کنسول بهتره؟؟(و کدوم مدلش)
ONLY PS3 . امضای بنده روشن گر مسایل روز است .
منم دقیقا به خاطر god of war 3 نظرم بیشتر رو ps3 هست
اما آیا برتری نسب بهم ندارن که به غیر بازی های انحصاریشون (که فکر میکنم بازی های انحصاری ps3 بهتره) برتریی ندارن
یعنی این ایکس باکس 360 هیچ برتری نداره؟؟؟
برم ps3 slim بخرم؟؟؟؟
بارها و بارها در تاپیک های مختلف بخش کنسول ها گفته شده که X360 از نظر سخت افزاری قدرتمند تر از ps3 هست! اگر شما کمی با سخت افزار ها اشنایی داشته باشید متوجه این تفاوت از روی سخت افزار دو کنسول و برتری X360 میشید.
تازه در اواخر امسال هم قرار NATAL برای X360 عرضه بشه که دنیای GAME را به لرزه در میاره!!
در هر صورت شما مختار هستید.
سلام دوستان
اگر آرکید بگیرم باید به سیم HDMI AV معمولی خود جعبه بسنده کنم یا یک کابل HDMI جداگانه بخرم؟ دسته ی سیمی با صرفه تر نیست (چون لازم نیست تند تند باتری عوض کنم)؟ کنسول آرکید با هارد 120 چقدر در می آید و قیمت آنقدر مناسب است که دیگه الیت نگیرم؟
با تشکر
مطمنا 360
جدا از سخت افزار قوی ترش
و عملکرد بهتر تو بازی های multi و حتی بازی هایی که زمانی در انحصار PS Family بوده و اونها رو کشیده بیرون و multi کرده
کنترل فوق العاده بهتر و خوش دست تر و همچنین باز هم به نظر من عناوین انحصاری که فوق العاده محبوب تر از عنوان های انحصاری PS3 هستند
PS3 به نظر تو این بازیها خلاصه میشه که اونم میتونید با 3 روز اجاره تمامشون کنید
- God of war 3
- Heavy Rain
- Uncharted 2
- Metal Gear Solid 4
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
داخل جعبش یک کابل composite هست و حتی component هم نیست چه برسه hdmi
باید جدا بخری که original خودش حدودا 25 تومان هست
تمام لطف دسته های خوش دست این کنسول به wireless بودنش هست
به نظر من با باتری های duracell هر 15 روز باید عوض کنی که اونم زمان کمی نیست
arcade الان 230 تومان هست
هارد 120 گیگ هم 90 تومان هست
elite هم 330 تومان
توی تاپیک بوی خیانت به مشام می رسه !
اتفاقا چشم حسودا در بیاد انحصاری های PS3 انقدر زیاد هست که شما یک سال باید بشینی پاش نه مثل X360 که 5 تا انحصاری بیشتر نداره . ( واقعا جالبه بعضی ها انحصاری های PS3 رو انقدر کم می دانند . )
من اگه بخوام صد تا بازی انحصاری براتون می نویسم که بالای 20 تاشون ارزش بازی رو واقعا داره .
Metal gear - Killzone2 - Uncharted 1 & 2 - Heavy rain - God of war - Infamous - Resisitance 1 & 2 - GT - Little big planet بازی هایی هستند که ارزش چندین بار بازی را دارند .
دسته های PS3 دارای حسگر های حرکتی می باشد و همچنین . در حالی که دارندگان کسنول مخالف از این نعمت برخوردار نیستند . این حسگر ها واقعا جالب و بی نظیر می باشند .
فعلا که گرافیک بازی های PS3 یک سر و گردن از نظر گرافیکی و حتی گیم پلی بالا تر است .
Last edited by Hunter lord; 12-04-2010 at 13:14.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)