یه سری جاهاش غلط داره ... یه بارم یه نمودار رو یادش رفته بود بکشه
شما ها جلسه چندید؟ (خیلی سخته)
یه سری جاهاش غلط داره ... یه بارم یه نمودار رو یادش رفته بود بکشه
شما ها جلسه چندید؟ (خیلی سخته)
سلام
جزوه كلي رشته صنايع رو ميخواستم
با تشكر
توي نقاط بحراني و اكسترمما به پيسي خوردم.ميتونم نخونمشون؟؟؟اگه نخونم توي مباحث ديگش به مشكل نمي خورم؟؟؟خواهشا سريع
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
درضمن ازشون تست مياد؟؟
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
راستي بهينه سازي رو هم نخونم مشكلي پيش نمياد؟چقدر تست مياد از اينا؟؟
salam man aztarighe yeki az dostaye riazim ba in sit o goftegohash ashna shodam ama engar hich kas inja tajrobi nist.bacheha man yebar dar hale vebgardi raftam site ramzine pdf e geneticesho donlod kardam vayyyyyyyyyyyyyyyyyy bacheha kaf kardamtahe amozesho ravonie ghalam o ende nokte bod tory ke nemidonid man che hali dashtam taze man ketabe dr aramfar o khonde bodam badesh raftam az foroshgahe ramzine ziste 1esham kharidam on dige shahkar bod![]()
اونا نسبتا آسونه ... جلسه سوم و چهارم بخصوص چهارم فصل دو وحشتناکه !
من که فقط جلسه 3 رو خوندم از جلسه چهارش منصرف شدم!
بنده خدا مهندس چقدر سر این جلسات زحمت کشیده بود ، شرمنده مهندس ...
سلام- من فایل کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال آدامز را میخوام
ممکنه کسی کمکم کنه؟
با سلام
لطفا" یکی به من در خصوص پیدا کردن 2 کتاب مربوط به کارشناسی ارشد پیام نور کمک کند اگر کسی دارد انرا در اختیار من قرار دهد
1-The Urban Environment نویسنده Ian Douglas
2-ی Urban And Regional Planning نویسنده Peter G.Hall
به خاطر این همایشش می گم!!!
سلام.بچه ها خسته نباشيد.من مي خوام كنكور 90 شركت كنم.از الان شروع كردم به درس خوندن اما نمي دونم مثلا براي درس دين و زندگي واسه كنكور سال 90 بايد چاژپ كدام سال رو بخونم.لطفا كمكم كنبد.ممنون.خدانگهدار
سلام. برای کنکور 90:
کتاب های پیش: چاپ 89 (هنوز چاپ نشده)
کتاب های سوم: چاپ 88
کتاب های دوم: چاپ 87
کتاب های سال اول: چاپ 86
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)