دستگاه کپی خور نشده(اورجینال)= هزینه ی بالای بازی ها + درد سر پیدا کردن بازی اورجیتال + بن نشدن
دستگاه کپی خور شده (جواد)= بازی های مجانی+ ه_ک های جدید (بزودی) + احتمال بن شدن در صورت رعایت نکردن قوانین
دستگاه کپی خور نشده(اورجینال)= هزینه ی بالای بازی ها + درد سر پیدا کردن بازی اورجیتال + بن نشدن
دستگاه کپی خور شده (جواد)= بازی های مجانی+ ه_ک های جدید (بزودی) + احتمال بن شدن در صورت رعایت نکردن قوانین
Last edited by Rohallah_tavakoli; 11-04-2010 at 17:27.
حرف شما درسته....ولی حالا!!!!!! میشه همچین کاری کرد ؟ ( دستگاه کپی خور شده رو کپی نخور کرد؟)دستگاه کپی خور نشده(اورجینال)= هزینه ی بالای بازی ها + درد سر پیدا کردن بازی اورجیتال + بن نشدن
Last edited by .Behnam.; 11-04-2010 at 17:34.
ببخشید درخواستمو زیادی تکرار می کنماطلاعات و خود لینک رو در مورد اکتیو کنندهwave4 میخواستم.
فکر کنم بشه. از سایت Next Gen بپرس . ولی یه نصیحت بهت دارم . دستگاه اورجینال تو ایران اصلا به صرفه نیست و بابت بن شدن زیاد ترسی نداشته باش یه دستگاه کپی خور بخر بازیهای ارزون بخر و با رعایت دقیق قوانین مطمئن باش بن نمیشی!! ضمنا فوقش هم اگه بن شدی کنسولت رو می فروشی و یکی دیگه می خری دوباره روز از نو روزی از نو![]()
تو تایپک Stealth Patch صفحه اول به جز نرم افزاری که گذاشته شده یه سری فایلها به نام Wave 3 , Wave4 و ... هم واسه دانلود گذاشته شده. من میخوام خودم طبق اون اموزش بازیهام رو Stealth Patch کنم. خواستم بدونم نیازه که اون فایلها رو هم دانلود کنم و بر روی برنامه بریزم؟؟؟؟؟؟؟
آره دیگه باید اونا رو تو همون مسیر هایی که گفته شده بریزی...تو تایپک Stealth Patch صفحه اول به جز نرم افزاری که گذاشته شده یه سری فایلها به نام Wave 3 , Wave4 و ... هم واسه دانلود گذاشته شده. من میخوام خودم طبق اون اموزش بازیهام رو Stealth Patch کنم. خواستم بدونم نیازه که اون فایلها رو هم دانلود کنم و بر روی برنامه بریزم؟؟؟؟؟؟؟
راستی کسائیکه این آپدیت جدید رو ریختن روس فلش مموریشون بازی هم ریختن؟
منظورم این هستش که سرعت اجرای بازی کم نمیشه یا وسط ازی افت فریم نمیده؟
خب بستگی به نوع فلش داره مثلا فلش هایی که در بازارن اگه اشتباه نکنم حداکثر سرعت بافرشون 3.2 گیگ هست و خب در مقابل هارد کم هست و باعث افت فرم میشه یا مثلا من فکر کنم توسایت TeamXBOX بود که میخوندم یه سری از کاربرا از فلش که استفاده کردن کنسول حی پیغام میداده و مگفته فلش شما به درد اینکار نمیخوره و Performanceش کم هست!
میره برای فایل سیستم ها و MBR و جداول هارد و غیره .
شما از لایو چی دانلود میکنید ؟
بعضی چیزهایی رایگان که داره حجمش خیلی بالاست 1 گیگ حداقل !
با این سرعت نمیشه دانلود کرد
1 گیگ که چیزی نیست برادر !
ما در آن زمان با اینترنت داتک فایل های چند گیگی دانلود میکردیم !
راستی این بلو بردت منو کشته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)