تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 1049 اولاول ... 226268697071727374757682122172572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من دیروز یه سر رفتم هایپر استار.فیلیپس فقط 3578 داشت که 499 تومن می داد.صداش عالی بود و ظاهرش هم خیلی جالب بود.من پایونر می خواستم که نداشت.بقیه برندها رو از هر کدوم چند مدل داشت.هایر دیگه تا حالا ندیده بودم.طراحی بلندگو هاش خیلی زمخت بود.
    کسی قیمت پایونر 787 رو نداره؟

2. این کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

من دیروز یه سر رفتم هایپر استار.فیلیپس فقط 3578 داشت که 499 تومن می داد.صداش عالی بود و ظاهرش هم خیلی جالب بود.من پایونر می خواستم که نداشت.بقیه برندها رو از هر کدوم چند مدل داشت.هایر دیگه تا حالا ندیده بودم.طراحی بلندگو هاش خیلی زمخت بود.
    475 تومن با گارانتی پایونیران

4. 3 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام به همگی...

دوستان ، در حال حاضر بهترین سینمای خانگی که هم از نظر کیفیت صدا و قدرت خروجی و هم ساپورت فرمتی تصویری در حد 600 تومن بهترین باشه چه مدلیه ؟ (فقط پاناسونیک و پایونیر)

اگه ممکنه سیستم اتصالاتش وایرلس باشه !

راستی ! توی ایران سینمای خانگی که بلوری هم باشه هست یا باید پلیرش رو جدا تهیه کنم ؟ (توی این مورد قیمت رو بدون محدودیت راهنمایی کنید )

پیشاپیش از کمک و راهنماییتون ممنونم...

موفق و شاد و سلامت باشین...
    پایونیر که اصلا مدل وایرلس نداره ولی پاناسونیک داره.مدل های مختلفی هم داره که همه از نظر تفکیک صدا یکیه و فقط از نظر قدرت خروجی و امکانات متفاوته.
    خود پاناسونیک هم یه مدل سینما بلوری داره که مدلش رو یادم نیست چی بود ولی قیمتش در حدود 800 تومن هست.شرکت های دیگه هم سینما بلوری دارند ولی هنوز وارد نشده.
    اگر خیلی به صدا اهمیت میدید و می خواید هزینه خوبی واسه سینما بلوری تهیه کنید من پیشنهاد می کنم یه مدل rs30 پایونیر به همراه یه بلوری ارزان قیمت پایونیر بردارید که قیمتش حدودا نزدیک به 900 میشه.

6. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد 282 پایونییر چیه؟ از نظر ساپور فرمتهای مختلف با 787 خیلی تفاوت داره؟
    و آیا میشه کنسول بازی رو بهش وصل کرد؟ یعنی ورودی برای صدا داره؟ یا مثلا صدای تلویزیون رو بزاریم روی سینما.
    ممنون

8. این کاربر از amadjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت saghezshop_Help's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    سقز - بانه

11

سلام
    دوستان
    سینمای خانگی توی رنج 500-600 چی پیشنهاد میدین؟ حالا یکم بالا پایین مسئله ای نیست!
    نظرتون راجع به سونی چی هست؟
    ممنونم
    .................................................. ..........................
    سلام

بدون گارانتی یا با گارانتی ؟

تو بانه بدون گارانتی بهترین مدلش در حدود 450 تومان

10. این کاربر از saghezshop_Help بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد 282 پایونییر چیه؟ از نظر ساپور فرمتهای مختلف با 787 خیلی تفاوت داره؟
    و آیا میشه کنسول بازی رو بهش وصل کرد؟ یعنی ورودی برای صدا داره؟ یا مثلا صدای تلویزیون رو بزاریم روی سینما.
    ممنون
    282 پایونیر علاوه بر اینکه که حجم صداش از 787 کمتره ، ورودی برای کنسول بازی هم نداره.
    علاوه بر این ، یک سری قابلیت مثل تنظیم اتوماتیک صدای بلندگوهاو... هم در مدل 282 وجود نداره.
    پیشنهاد می کنم مشخصات این دو مدل و تفاوت هاشون رو در صفحه 62 فروم مطالعه بفرمایید.
    Last edited by hashemi_ali_reza; 11-04-2010 at 13:36.

12. 2 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون
    در پست شماره 688 من یه مقایسه انجام داده ام.

14. 3 کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

با درود خدمت دوستان عزیز. من می خواستم یه سیستم برای ایکس باکس ۳۶۰ بگیرم . تا حدود سیصد تومان. راستی کسی از اساتید می تونه در مورد jvc-thL1 نظر بده ممنون میشم. اینم لینک بررسی که البته انگلیسیه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست عزیز در مورد دستگاهی که معرفی کردید :

این دستگاه ساخت JVC با 360 وات قدرت و بلندگوهای بدون پایه و قیمت حدود 300 دلار جزو سیستمهای سینمای خانگی کوچک قرار می گیره . دقیقا مثل پایونیر 180 .

از سایر ویژگی های این دستگاه می شه به 2 وروی USB ،اینترفیس آیپاد و پشتیبانی از صدای 5.1 و دالبی پرولوجیک 2 و dts اشاره کرد.
    نقطه قوت این دستگاه به نظر من ، امکانات ارتباطی فراوان این دستگاهه که تا حدی شبیه آمپلی فایرهای نیمه حرفه ای عمل کرده.
    2 ورودی HDMI و یک خروجی HDMI و امکان اتصال به کنسول بازی و همچنین ورودی صدا تعدادی از امکانات ارتباطی این دستگاهه.

به نظر من مهمترین نقطه ضعف این دستگاه نداشتن پلیر است !!!! یعنی باید جداگانه برای این دستگاه پلیر تهیه کنید. مگر اینکه بخواید فقط و فقط برای اتصال به کنسول بازی از یه سیستم سینمای خانگی استفاده کنید !!!!! بنابراین اگه پلیر جداگانه ندارید شاید خرید این دستگاه زیاد به صرف نباشه.
    من نمی دونم که این دستگاه وارد ایران شده یا نه و نمی دونم که کیفیت صداش در چه حدیه ولی در متن بررسی که معرفی کردید گفته که صدای این دستگاه در ولوم متوسط به بالا زیاد گیرا نیست.
    پایونیر 180 معادل با این سیستمه ولی با توجه این مساله که پایونیر 180 قابلیت اتصال به کنسول بازی رو نداره خیلی به دردتون نمی خوره.
    Last edited by hashemi_ali_reza; 11-04-2010 at 14:30.

16. 2 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

499 قیمت 3578 معمولی بود یا 3578w?

18. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

499 قیمت 3578 معمولی بود یا 3578w?
    متاسفانه دقت نکردم.نمی دونم.

20. این کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •