سلام دوستان
من قصد خرید 360 دارم.ایا به جز اپدیت و کپی خور کردن به چیز دیگه ای هم نیاز هست؟مثل شارژر و ...
چون میخام بدونم کلا چقدر اب میخوره نریم اونجا پول کم بیاریم!
سلام دوستان
من قصد خرید 360 دارم.ایا به جز اپدیت و کپی خور کردن به چیز دیگه ای هم نیاز هست؟مثل شارژر و ...
چون میخام بدونم کلا چقدر اب میخوره نریم اونجا پول کم بیاریم!
اپدیت داشبرد و درایو را فروشنده خودش رایگان انجام میده و پولی از شما نمیگیره.
شارژر هم اگه میخواین از باتری های شارژی برای دستتون استفاده کنید خوب مجبورید که بخرید در غیر این صورت نیاز نیست.
سلام به همه ی دوستان و اساتید محترم
من یه سوال دارم ! من الان PlayStation 2 (New Version) Mini دارم . میخام PSP بخرم . از نظر شما کدوم مدل PSP رو بخرم و اصلا خوبه که بخرم ؟! در ضمن قیمتش چقدره ؟!
یعنی اگه بخوام دسته بیسیم بگیرم باید شارژر هم بگیرم؟در ضمن قیمتش چقدر هست؟
دسته ای که با خود کنسول در جعبه هست دسته بیسیم هست و دو عدد باتری قلمی هم همراهش هست یعنی اینکه شما برای دسته بیسیم میتونید از باتری های قلمی معمولی هم استفاده کنید که بهترینش Duracell هست.
مدل 3000 بهترین مدل موجود می باشد که کپی خور می شود . دقت کنید که فریم ویرش پایین 5.3 باشه
حرفتو قبول دارم داداش ولی مدل GO سبکتره در ضمن عیب 3000 اینه که وقتی به TV وصل میشه کامل صفحه رو نمیگیره !
شهابی دست رو دلم نذار که خونه !!!
باتری دوراسل انداختم دو روزه با این دسته مزخرف یکی از اون 4 قسمت خالی شد
دوستان سلام
من الان یه گوشی p1 دارم که ازشم راضیم، ولی چون حافظش 4 گیگ و منم اصولاً این واسم کمه(چون آهنگ زیاد گوش میدم، و دانشجو ام). میخواستم پول بذارم گوشی رو عوض کنم حیف ایم میاد
. حالا اگه یه PSP بگیرم کارم رو را میندازه؟ که با یه تیر ۲ نشون زده باشم. هم آهنگ گوش بدم هم PSP بخرم.
منم دقیقا گوشی شما رو دارمتقریبا 3ماه پیش هدفم دقیقا مثل شما بود یعنی خرید psp3000 اما پول پای این کنسول نده من به جات بودم یه موبایل میسوندم!!! (samsung s8000 jEt)
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
باتری های cycle energy از کمپانی سونی خوبندا!!!
4600MaH من دوتاییشو گرفتم 5000 تومن عکسشم تو تاپیک سوالات XBOX گذاشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)