----
این یارو عجب باحاله از دیروز سر هیچی دوست شدم الان یک میلیون داد
+ کمک کردن برای یک آیتم ایپک و لول 26
عجب آدمایی هستن اینا
----
این یارو عجب باحاله از دیروز سر هیچی دوست شدم الان یک میلیون داد
+ کمک کردن برای یک آیتم ایپک و لول 26
عجب آدمایی هستن اینا
Last edited by HoJJaT_07; 09-04-2010 at 22:37.
چند تا میستری باکس خریدم از توی یکیش Top Grade Necklace در اومد
سرچ کردم دیدم تا +10 بیل هم فروش رفته . حالا اینو چجوری بفروشم ؟ توی ah که نمی شه فروخت . یه تاپیک توی Gaia Barter زدم ولی خواهشا کمکم کنید چون نوووبم و می ترسم پولی که هزینه کردم از دستم بره و نتونم ازش استفاده کنم .
اگه عجله نکنی من تا چند وقت دیگه خودم ازت می خرم.
ولی اگه می خوای همین الان بفروشی اول خریدار رو تو Barter پیدا کن بعد با هم برین پیش یه GS.
به خریدار بگو پول رو بده به GS و خودت هم آیتم رو بده به GS و بگو مبادله کنه.این بهترین راهه.
من تا 15 بیل هم دیدم . تو همون Barter قسمت gaia و Linked تاپیک بزن و قیمت رو بگو یا بگو پیشنهاد هاشون رو بگن . این خیلی خواهان داره .
یه خورده عجله داشتم و ap خریدم .چون الان هیچ کاری ندارم توی بازی بکنم ! مثلا شما کی می تونی بخری ؟
پس برم توی Linked هم تاپیک بزنم . ای بابا چه دردسری شد . یعنی خریدار خوب پیدا می شه ؟
من Cap بخرم هدف بعدی accessories هست یعنی همین آیتمی که دست شماست.
در آخر لینک کردن goddess و weapon.
به هر حال روال فروش اجناس با قیمت های بالای 4 بیل از طریق GS هست.حتما هنگام transaction
حواست باشه که frappz بگیری یا یه SS بگیر.حتی اگه GS باشه.
شماها توی گیلدهای تاپ عضو هستید اگه بتونید خریدار خوب براش پیدا کنید چند بیل به عنوان پورسانت تقدیمتون می کنم ... حداقل 3 بیل پورسانت
باشه.من به گیلد میگم ببینم کسی پیدا میشه یا نه.
من که یکی رو میشناسم میخواد.اگه شانست انلاین پیداش کنم
این میستری باکس چیه
راستی یه amapo spool پیدا کردم چند میره![]()
بارتر - gaia لینکر چیه . مگه به غیر از ah و مارکت که ستاپ میکنیم جای دیگه ام هست ؟ ah هیچکی نمیخره
راستی کسانی که gaia هستن آیدیشاونو بگن اد کنم . زمانی که آن میشنم بگن پلیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)