تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: كمك در انتخاب رشته(حسابداري يا نرم افزار يا ...؟)

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

9 كمك در انتخاب رشته(حسابداري يا نرم افزار يا ...؟)

سلام
    من راستش امسال كنكور قراره بدم ولي هنوز براي انتخاب رشته مرددم ...يعني وضيعتم بحراني هستش هي تغيير مي كنه فكرم واسه انتخاب رشته.....
    تا چند روز پيشا به نرم افزار علاقه مند بودم ولي وقتي ديدم اصلا بازار كار خوبي نداره بيخيالش شدم با صدتا دليله ديگه!
    به حسابداري هم فكر كردم رشته خوبي هست دوسش دارم از همه جهت فقط نمي دونم چي رو بايد انتخاب كنم اخه تو دفترچه چند نوع حسابداري نوشته يكيش حسابداري خاليه يكيش حسابداري حسابرسي هست يكيش حسابداري مالي و..... مي خواستم بدونم اينا فرقشون با هم چيه؟بازار كارشون متفاوت واسه ادامه تا دكترا كدومشو پيشنهاد مي كنيد؟
    من رشتم تجربي هست ولي رياضي با زبانم خيلي تاپه در كل هر چي توش از اينا داشته باشه خوشم مياد به نظر شما رشته بهتري هم براي من وجود داره؟
    براي شركت تو كنكورم ديدم حسابداري رو ميشه تو خود تجربي امتحان بدم براي سراسري ولي تو ازاد بايد انساني امتحان بدم!!!؟به نظر شما چي كار بايد بكن؟:43:
    ببخشيد طولاني شد!
    ممنون از همتون

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

اگه ریاضیت خوبه همون حسابداری بهتره. درآمدش هم خوبه.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب حداقل يكم راهنمايي كنيد اون كه نشود مشاوره يكم بيشتر توضيح بديد بگيد چه تخصصيش؟!!!

داره خودمونی میشه terminator 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    سرزمین سبز

پيش فرض سلام

با سلام
    به گفته خیلی ها علاقه در انتخاب رشته حرف اول رو می زنه اما علاقه ایکه از منطق شکل گرفته باشه نه اینکه چون دیگری این رشته رو رفته و موفق بوده شما هم مثل اون باشی.
    من خودم دانشجوی شیمی هستم و علاقه ی زیادی هم داشتم و بیشترین درصد رو تو سراسری از شیمی داشتم ( بااینکه شیمی کنکور 88 به شدت سخت بود).
    اینجاست که نقش علاقه رو میبینیم.اما چون از ریاضی خوشم نمیومد درصد خیلی کمی زدم.
    به نظر من فعلا ششدانگ حواست رو روی درسا متمرکز کن و سعی کن حتی الامکان از هیچ درسی فاکتور نگیری.مواظب باش علاقه ات به یکسری از درسها باعث نشه به درسهای دیگه بی توجه بشی و سعی کن همه درس ها رو خوب بدونی ( به همه علاقه داشته باشی)تا تمام حواست رو برای خوندن همه درس ها جمع کنی.
    اول کنکورت رو بده بعد انشاءالله که رتبه ی خوبی اوردی انتخاب رشته هم انجام میدی.
    موفق باشی

5. این کاربر از terminator 2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون ولي راستش من هنوز نمي دونم چي مي خوام بخونم به خاطر همين همه چيم قاطي شده الان ازاد نرم افزاره رياضي شركت كردم سراسري رو انساني به خاطر همين تصميم گرفتم براي ساله ديگه جدي براي رشته اي كه مي خوام بخونم ولي هنوز موندم چه رشته اي رو بايد انتخاب كنم تا توي رشته ي امتحانيش شركت كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •