تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 503 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394434484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

اگه من الان نیام um چی میشه ؟ نمیتونم از خیلی آیتمای خدا استفاده کنم ؟ مثلا oi آیتمای epic ش رو نمیتونم استفاده کنم ؟
    اگه نری UM اتفاق خاصی نمی افته.UM یه سری فرق هایی با HM و NM داره.
    مثلا UM بیشترین stat رو در مقایسه با HM و NM داره.برای هر لول که میری بالا :
    UM = 9 points
    HM = 7 points
    NM = 5 points
    می گیرن.پس UM طبیعتا از تمام مود ها بهتر و قوی تر هست.
    آیتم های خفن مثل Goddess weapon یا Goddess Armor رو فقط UM می تونه استفاده کنه.
    UM یه سری skill های خفن داره که HM و NM ندارن.
    تفاوت Skill ها تو کلاس های Orc و hunter و Assassin خیلی زیاده.کاملا اون ها رو از مود های HM و NM متمایز می کنه.
    پیشنهاد من اینه.HM رو تا لول +55 ببر بالا که بتونی باهاش فارم کنی و پول Conti Res rune برای UM رو دربیاری.
    بعد سروع کن به لول کردن UM و اونو 60 کن.با UM لول 60 بشی خیلی کارا می تونی بکنی.مثلا همین OI

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حالا کسی اجبارت نکرده که بری um بشی.انگار خودمون همون اول um بودیم.من خودم 6 ماه hm بودم بعد کم کم رفتم تو کار um و فهمیدم چه فرقی با هم دارن.به قول شاعر شندین کی بود مانند دیدن.ما هرچی هم بهت بگیم بازم تو فرقشون رو نمیفهمی تا خودت بازی نکنی باهاشون.پس فعلا همین نرمال و هارت رو برو

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تفاوت Skill ها تو کلاس های Orc و hunter و Assassin خیلی زیاده.کاملا اون ها رو از مود های HM و NM متمایز می کنه.
    فرق Pag چیه ؟

آره پیشنهاد بدی هم نیست مثلا آلان لول 55 شدم توی hm میتونم یه سری آیتم جمع کنم از رایدا بعدا اونو بدم به um ? بدم به یکی از دوستام اونم انتقال بده ؟ چون هر آیتمی که شده تونستم انتقال بدم این بازی کلا soulband نداره ؟

راستی چرا همتون میگیرد برم orc مگه pagan خوب نیست برای pvp و رایدا ؟

البته هیلرم بد نیست اما لول آپش مشکله و همش باید تو پارتی باشی .

حتی اگه بخوام ap بخرم باید اینکارو کنم ؟ 6 ماه زیاد نیست لول بعدشم اون یک میلیارد گلده پول کمی نیست که بشه فارم کردا
    Last edited by HoJJaT_07; 08-04-2010 at 18:55.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

فرق Pag چیه ؟

آره پیشنهاد بدی هم نیست مثلا آلان لول 55 شدم توی hm میتونم یه سری آیتم جمع کنم از رایدا بعدا اونو بدم به um ? بدم به یکی از دوستام اونم انتقال بده ؟ چون هر آیتمی که شده تونستم انتقال بدم این بازی کلا soulband نداره ؟

راستی چرا همتون میگیرد برم orc مگه pagan خوب نیست برای pvp و رایدا ؟

البته هیلرم بد نیست اما لول آپش مشکله و همش باید تو پارتی باشی .

حتی اگه بخوام ap بخرم باید اینکارو کنم ؟ 6 ماه زیاد نیست لول بعدشم اون یک میلیارد گلده پول کمی نیست که بشه فارم کردا
    pag هم تو UM دو یا سه تا اسکیل خفن داره که HM و NM ندارن.همشون هم به درد PVP می خورن.
    یه اسکیل داره به نام Ele Shock که اگه رو ele صحیح بزنی و خوب gear شده باشی راحت تا 10K می تونی damage بزنی.
    همون طور که مجتبی گفت تا خودت بازی نکنی دقیقا متوجه نمیشی UM چقدر با بقیه تفاوت داره.

هر کلاسی رو که صلاح می دونی بردار.
    در ضمن orc تا لول 24 سخته.از اونجا به بعد هیچ پارتی بدون orc تشکیل نمیشه و orc همیشه پای ثابت فارم کردن هست.
    رو کلاس ها فکر کن و همه چیز رو در نظر بگیر و با توجه به علاقت کلاس رو انتخاب کن.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببین من کلا هر جا رفتم میج بازی کردم هم توی wow هورد و الی اما خب مهم ترین ضعف میج اینه که آسیب پذیره یعنی یک melee پیدا شده راحت کارش تمومه توی wow اینطوری بود لااقل .

اما orc میتونه خودشو هیل کنه کنه و همه توی رایدا زیاد لازم دارنش . من خودم توی gaia از اول تا الان 10 تا بیشتر orc ندیدم

سخته انتخاب بینشون

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

راستی مجتبی منو اد کن کار دارم

Albis ام الان تو بازی ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ببین من کلا هر جا رفتم میج بازی کردم هم توی wow هورد و الی اما خب مهم ترین ضعف میج اینه که آسیب پذیره یعنی یک melee پیدا شده راحت کارش تمومه توی wow اینطوری بود لااقل .

اما orc میتونه خودشو هیل کنه کنه و همه توی رایدا زیاد لازم دارنش . من خودم توی gaia از اول تا الان 10 تا بیشتر orc ندیدم

سخته انتخاب بینشون

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

راستی مجتبی منو اد کن کار دارم

Albis ام الان تو بازی ؟
    یه چیزی رو بگم که همیشه به یادت باشه.تو این بازی هر کلاسی می تونه کلاس دیگه رو بکشه.
    orc هایی بودن که HM منو تو لول 55 کشتن.بهشون میگن Borc که مخخف Battle Orc هست.
    اینا به جای Wis توی بیلد خودشون Int میزنن و damage اونا از میج هم بالاتره.
    هر کلاسی می تونه aggressive یا defensive باشه.
    ما یه Borc او گیلدمون داریم فایترهای لول 60 رو می کشه.شما می تونی با اضافه کردن Rec به بیلد خودت
    نقطه ضعفت رو در مقابل melee رفع کنی.guild leader قبلی ما یه pagan یا همون میج لایت ها رو داشت
    و هنوزم داره.این پارتی های لول +58 رو یه تنه می کشت.اگه خوب gear شده باشی می تونی راحت PVP کنی.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آخه نه میگن orc بهتر پول در میاره

4 تا wis دو تا int یکی rec برای orc
    Last edited by HoJJaT_07; 08-04-2010 at 20:50.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

آخه نه میگن orc بهتر پول در میاره

4 تا wis دو تا int یکی rec برای orc
    اگه می خوای واسه فارم کردن orc ّرداری کلا full wis بیلد کن.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یعنی فول هیلر ؟ اگه بخوام باتل ارک باشم ؟ یه ارک um دیدم الان یارو میجه لول 26 بود هر چی میزد این جونش کم نمیشد لول

کف کردم بیلدش این بود

باتل ارک ها دیگه توی رایدا خوب نیستند ؟
    6 Int
    2Wis
    1 Rec

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

یعنی فول هیلر ؟ اگه بخوام باتل ارک باشم ؟ یه ارک um دیدم الان یارو میجه لول 26 بود هر چی میزد این جونش کم نمیشد لول

کف کردم بیلدش این بود

باتل ارک ها دیگه توی رایدا خوب نیستند ؟
    6 Int
    2Wis
    1 Rec
    حتما می دونی که wis در حال عادی Magical defense رو زیاد می کنه.
    نوع attack برای pagan هم Magical هست.چون اکثر orc ها هم full Wis می کنن پس Magical defense اونا بالاست.
    طبیعی هست که Pagan نتونه orc UM رو بکشه.
    Borc ها برای PVP خوب هستن چون در حالت Default حملات orc به صورت Water ele هست و خیلی ها fire top دارن
    پس خیلی صدمه می بینن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •