دوست عزیز چه خبره اینهمه شلوغش کردید ، کسی اطلاعاتی داشته باشه و وقت باشه پاسخ میده .

کلا" با توجه به نیاز من ( برنامه نویسی visual tudio ) هارد مهمتره یا cpu؟ و اینکه در مورد cpu میزان cache مهمتره یا دو هسته ای بودن یا در نهایت سرعت cpu؟ یعنی توجه به کدام ایتم موقع استفاده از لپ اپ کارم و راحت تر میکنه؟ ضمنا اگه با توجه به تجربه خودتون ایتم دیگه ای هست که باید برای لپ تاپ برنامه نویسی در نظر میگرفتم و نگرفتم حتما بهم بگید اگه قیمت رو بالاتر ببره مهم نیست اگر لپ تاپ دیگه ای هم سراغ دارین بهم بگید البته ترجیح میدم کوچک و سبک باشه.
باز هم تشکر میکنم و خواهش میکنم جوابم و بدین چون نظر با تجربه ها حتما" رو انتخابم تاثیر میگذاره.
یک برنامه نویس نیاز به یک لپ تاپ با کیبورد مناسب و کیفیت ال سی دی قابل قبول داره ، شما طراحی گرافیکی نمیکنید که نیاز به تبلت داشته باشید اون هم مدلهای پر ایراد HP TouchSmart .
برای راحتی کار برنامه نویس لپ تاپ باید پردازنده خوبی داشته باشه و روان کار کنه ، اینجا حافظه کش اهمیت بیشتری داره ، ظرفیت هارد هم ربطی به درخواست شما نداره و بستگی به میزان درخواست شما داره .
اگر مدلهای سبک و پرقدرت میخواهید روی سری های 13 اینچی یا 14 اینچی سونی میتونید حساب کنید .