شما کدوم شهر هستید و از چه شرکتی استفاده میکنید.
شما کدوم شهر هستید و از چه شرکتی استفاده میکنید.
الان یه اسپیلیتر که رو مودم بود رو زدم به تلفن صدای نویز به طرز محسوسی کم شد اما مودمم اسپیلیت نداره اگر یه اسپیلیت بذارم رو مودم نویز از اینی که هست کمتر میشه؟؟؟؟
سلام به همه اساتيد گل
بچه ها خسته نباشيد من 1 مودم TP-Link TD-8610 دارم ميخواستم خواهش كنم اگه كسي تنظيماتشو بلده اينجا بزاره خيلي ازش ممنون ميشم .
شركتي كه من ازش سرويس ميگيرم شاتل هستش
اون يارو كه اومد نصبش كنه ميگفت مودمم به حالت اتومات نميشه البته من با حالت معمولي راحت ترم منظورم كانكشن ساختنه
مرسي
سلام دوستان
چون در مورد Splitter و کاربرد اون زیاد سوال میشه ، گفتم یه دیدگاه کلی از نحوه عملکرد ADSL و دلیل استفاده از اسپلیتر به دوستان بدم.
نکته مهم: توضیحات رو بصورت شماتیک و فرضی عنوان کردم که دوستان بتونن در ذهنشون موضوع رو مجسم کنن
ADSL:
سطح مقطع سیم تلفن رو به شکل زیر درنظر میگیریم (این فقط برای ملموس شدن موضوع هستش و در واقعیت نمیشه سیم رو نصف کرد!)
سیگنال های مریوط به صدا در تلفن ، اطلاعات در فکس و اینترنت Dial-Up همگی از قسمت پایینی سیم برای جابجایی استفاده میکنن. (که داری فرکانس های پایین بین 0 تا 80 KHz هستن)
به همین دلیله که وقتی با Dialup به اینترنت وصل هستین و یا فکس ارسال میکنید ، اون صدای گوش خراش رو از گوشی تلفن میشنوین و دیگه نمیتونید با جایی تماس بگیرین!
در این حالت همونطور که میبینید ، قسمت بالایی سیم (فرکانس های بالا) بدون استفاده رها شده!!چون تلفن های معمولی قابلیت ارسال و دریافت سیگنال های بالا رو ندارن.
--------------
اما مودم های ADSL
میتونن اطلاعات رو در فرکانس های بالا ارسال و دریافت و یه راحتی از قسمت آزاد سیم استفاده کنن (فرکانس های بین 125 KHz تا 2.2 MHz ) .
واسه همینه که با ADSL به راحتی میشه هم به اینترنت وصل بود و هم با تلفن تماس داشت یا فکس ارسال کرد![]()
ضمناً خود فرکانس های مربوط به ADSL هم به دو بخش تقسیم میشه:
1- Upstream ( جریانِ بالا) : که مودم از این کانال برای ارسال (آپلود) اطلااعات به سرور استفادهمیکنه
2- Downstream ( جریانِ پائین): که اطلاعات از سرور از طریق این کانال به مودم ارسال (دانلود) میشه
POTS= Plain Old Telephony System
Splitter
اگه بخاطر مشکلات مخابرات یا سیم کشی خونه یا ..... سیگنال های فرکانس بالا و پایین در مرز بین شون دعواشون بشه ،نویز بوجود میآد که همون صدای خش خش در تلفنه
اینه که عموما بعد از رانژه شدن خط از طرف مخابرات برای ADSL ، روی تلفن نویز میافته.
کار Splitter اینه که فقط سر راه نلفن قرار بگیره و با حذف کردن فرکانس های بالا ، تنها فرکانس های پایین که حامل صدا هستن رو به سمت تقلن هدایت کنه. (تو الکترونیک به چنین مدارهایی ف|یلتر پائین گذر گفته میشه.)
( قابل توجه دوستان الکترونیک ؛ الکترونیک 3 - تحلیل فرکانس بالا و ف|یلتر های بالاگذر و پایین گذر )
یا به عبارتی :
این هم مدار داخلی بخش ف|یلتر در Splitter :
روش های نصب Splitter در شبکه
1- یک تلفن نزدیک مودم باشه و فقط یه سوکت تلفن داشته باشیم:
2- میشه Splitter رو ابتدای مسیر تلفن ها قرار داد: (به شرط این که تلفن ها با مودم سیم مشترک نداشته باشن)
3- در حالت بالا ، اگه سوکت (پریز) خط تلفن دیگه ای هم در دسترس باشه یا کلا مودم در اتاق دیگه ای باشه ، میشه مودم رو مستیم وصل کرد: ( چون همون طور که گفتیم ، Splitter فقط برای تلفن هستش)
4- اگه همه ی تلفن ها و مودم از هم جدا باشن و نشه مثل حالت های قبل تلفن ها رو روی یه مسیر جدا از مودم رار داد، مجبوریم برای هر نلفنی یک Splitter بذاریم:
5- اگر خط تلفن بین دو طبقه مشترک باشه ، میشه از ساختار زیر استفاده کرد : (من خودم از همین ساختار در منزل استفاده کردم)
**** مهم اینه که هیچ وقت چنین حالتی رخ نده:
در این حالت نلفن های سمت راست نویز ندارن ، ولی سمت چپی که با مودم سیم مشترک داره ، ممکنه نویز داشته باشه.
امیدوارم مفید بوده باشه.
منابع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 10-06-2011 at 20:47.
سلام دوستان..ما منطقه آیت الله کاشانی هستیم...میخوام adsl بگیرم..کلی از مطالب سایت رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که شاتل یا صبا نت بهترن که زنگ زدم و پورت خالی نداشتن..یکی از بچه ها گیتی نت رو معرفی کرد..زنگ زدم گفت 49 تومن واسه مودم میخوان..گفتم مارکش چیه..گفت combo اومدم تو سایت دیدم اینطور مارکی اصلا نیست و combo یه نوع کلی مودمه..
حالا سوالم اینه که منشیه گلواژه گفته یا من اشتباه میکنم؟
بعد هم اینکه من تعریف d link رو شنیده بودم که اینا میگن حتما باید از ما بگیری و d link نداریم..نمیدونم چه کنم
سوال آخر اینکه اگه کسی از آیت الله کاشانی(غرب تهران ) هست چه شرکتی رو پیشنهاد میکنه واسه گرفتن adsl..من که رسما ...ه گیجه گرفتم
اگه کمک بدین خیلی لطف کردین...دمتون گرم
راستی دوستان منشیه گفت اگه 256 بگیری سرعت دانلودش 25 تا 30 میشه..در حالیکه کسایی که صبا نت دارن میگفتن خیلی بالاست سرعت دانلودشون..واسه 256 سرعت دانلود 25 تا 30 درسته؟
سلام
1- این همه سایت رو خوندین یه لطفی کن از صفحه ی 681 به بعد همین تاپیک رو بخون (فقط 10 صفحه = 10 دقیقه) ، تمام سوالات بغیر از آخری 100% جواب داده میشه. چون خودم شخصا به همین سوالات واسه دوستان جواب دادم و کلی هم دوستان دیگه زحمت کشیدن.
2- واسه این سوال به نظرم به تالار زیر (سروسی دهندگان اینترنت پرسرعت) یه نگاه بنداز ، جواب نگرفتی همونجا به تاپیک بزن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 07-04-2010 at 15:15.
سرعت دانلود قاعدتاٌ یک هشتم سرعت سرویس باید باشه 32=2256/8 ، که 25 تا 30 گفته که زیاد شاکی نشی!!
من 128 شاتل دارم معمولا بین 20 تا 25 دانلود میکنم ( 16= 128/8). البته زیاد دانلود لازم ندارم.
من wireless دارم از رفیقم سرویس می گیرم اونم فکر کنم از افرا نت می گیره !
تهرانم !
آقای a613 دمت گرم..فقط یه چیزی من دوباره پرسیدم دختره گفت مارکش broadband هست...به نظرت مودم خوبیه یا فقط میخواد بندازه بهم؟ مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)