تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 691 از 1759 اولاول ... 19159164168168768868969069169269369469570174179111911691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,901 به 6,910 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پریناز خانم اولشه - ما هم ذوق کرده بودیم مثل شما یکم که بگذره به مشکلات زیادی بر می خوری واسه الان page هم باز نمی کنه ... البته من wireless دارم

روی connection کنار ساعت کلیک کن و disconnect رو بزن ! ولی پول دادی بزار یه سر دانلود کنه فیلم و اهنگ و کتاب و..

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

شما یه شب 500 mb دانلود کردی من باید روز صبر کنم تا 500 mb دانلود شه ..
    شما کدوم شهر هستید و از چه شرکتی استفاده میکنید.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

بله باید نصب کنید. کلا اپلیترها ر. خط خودشون هم نویز میندازند. اگر گوشی رو بردارید وشماره 9 رو بگیرید که صدای بوق قطع بشه به وضوح شنیده میشه.
    الان یه اسپیلیتر که رو مودم بود رو زدم به تلفن صدای نویز به طرز محسوسی کم شد اما مودمم اسپیلیت نداره اگر یه اسپیلیت بذارم رو مودم نویز از اینی که هست کمتر میشه؟؟؟؟

در آغاز فعالیت saeed8990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه اساتيد گل
    بچه ها خسته نباشيد من 1 مودم TP-Link TD-8610 دارم ميخواستم خواهش كنم اگه كسي تنظيماتشو بلده اينجا بزاره خيلي ازش ممنون ميشم .
    شركتي كه من ازش سرويس ميگيرم شاتل هستش
    اون يارو كه اومد نصبش كنه ميگفت مودمم به حالت اتومات نميشه البته من با حالت معمولي راحت ترم منظورم كانكشن ساختنه
    مرسي

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان

چون در مورد Splitter و کاربرد اون زیاد سوال میشه ، گفتم یه دیدگاه کلی از نحوه عملکرد ADSL و دلیل استفاده از اسپلیتر به دوستان بدم.

نکته مهم: توضیحات رو
    بصورت شماتیک و فرضی عنوان کردم که دوستان بتونن در ذهنشون موضوع رو مجسم کنن

ADSL:

سطح مقطع سیم تلفن رو به شکل زیر درنظر میگیریم (این فقط برای ملموس شدن موضوع هستش و در واقعیت نمیشه سیم رو نصف کرد!)

سیگنال های مریوط به صدا در تلفن ، اطلاعات در فکس و اینترنت Dial-Up همگی از قسمت پایینی سیم برای جابجایی استفاده میکنن. (که داری فرکانس های پایین بین 0 تا 80 KHz هستن)

به همین دلیله که وقتی با Dialup به اینترنت وصل هستین و یا فکس ارسال میکنید ، اون صدای گوش خراش رو از گوشی تلفن میشنوین و دیگه نمیتونید با جایی تماس بگیرین!

در این حالت همونطور که میبینید ، قسمت بالایی سیم (فرکانس های بالا) بدون استفاده رها شده!! چون تلفن های معمولی قابلیت ارسال و دریافت سیگنال های بالا رو ندارن.

--------------

اما مودم های ADSL
    میتونن اطلاعات رو در فرکانس های بالا ارسال و دریافت و یه راحتی از قسمت آزاد سیم استفاده کنن (فرکانس های بین 125 KHz تا 2.2 MHz ) .
    واسه همینه که با ADSL به راحتی میشه هم به اینترنت وصل بود و هم با تلفن تماس داشت یا فکس ارسال کرد

ضمناً خود فرکانس های مربوط به ADSL هم به دو بخش تقسیم میشه:

1- Upstream ( جریانِ بالا) : که مودم از این کانال برای ارسال (آپلود) اطلااعات به سرور استفادهمیکنه
    2- Downstream ( جریانِ پائین): که اطلاعات از سرور از طریق این کانال به مودم ارسال (دانلود) میشه

POTS= Plain Old Telephony System

Splitter

اگه بخاطر مشکلات مخابرات یا سیم کشی خونه یا ..... سیگنال های فرکانس بالا و پایین در مرز بین شون دعواشون بشه ،نویز بوجود میآد که همون صدای خش خش در تلفنه
    اینه که عموما بعد از رانژه شدن خط از طرف مخابرات برای ADSL ، روی تلفن نویز میافته.

کار Splitter اینه که فقط سر راه نلفن قرار بگیره و با حذف کردن فرکانس های بالا ، تنها فرکانس های پایین که حامل صدا هستن رو به سمت تقلن هدایت کنه. (تو الکترونیک به چنین مدارهایی ف|یلتر پائین گذر گفته میشه.)
    ( قابل توجه دوستان الکترونیک ؛ الکترونیک 3 - تحلیل فرکانس بالا و ف|یلتر های بالاگذر و پایین گذر )

یا به عبارتی :

این هم مدار داخلی بخش ف|یلتر در Splitter :

روش های نصب Splitter در شبکه

1- یک تلفن نزدیک مودم باشه و فقط یه سوکت تلفن داشته باشیم:

2- میشه Splitter رو ابتدای مسیر تلفن ها قرار داد: (به شرط این که تلفن ها با مودم سیم مشترک نداشته باشن)

3- در حالت بالا ، اگه سوکت (پریز) خط تلفن دیگه ای هم در دسترس باشه یا کلا مودم در اتاق دیگه ای باشه ، میشه مودم رو مستیم وصل کرد: ( چون همون طور که گفتیم ، Splitter فقط برای تلفن هستش)

4- اگه همه ی تلفن ها و مودم از هم جدا باشن و نشه مثل حالت های قبل تلفن ها رو روی یه مسیر جدا از مودم رار داد، مجبوریم برای هر نلفنی یک Splitter بذاریم:

5- اگر خط تلفن بین دو طبقه مشترک باشه ، میشه از ساختار زیر استفاده کرد : (من خودم از همین ساختار در منزل استفاده کردم)

**** مهم اینه که هیچ وقت چنین حالتی رخ نده:
    در این حالت نلفن های سمت راست نویز ندارن ، ولی سمت چپی که با مودم سیم مشترک داره ، ممکنه نویز داشته باشه.

امیدوارم مفید بوده باشه.

منابع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    Last edited by a6l3i; 10-06-2011 at 20:47.

5. 8 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سلام..کمک راجع به مودم

سلام دوستان..ما منطقه آیت الله کاشانی هستیم...میخوام adsl بگیرم..کلی از مطالب سایت رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که شاتل یا صبا نت بهترن که زنگ زدم و پورت خالی نداشتن..یکی از بچه ها گیتی نت رو معرفی کرد..زنگ زدم گفت 49 تومن واسه مودم میخوان..گفتم مارکش چیه..گفت combo اومدم تو سایت دیدم اینطور مارکی اصلا نیست و combo یه نوع کلی مودمه..
    حالا سوالم اینه که منشیه گلواژه گفته یا من اشتباه میکنم؟
    بعد هم اینکه من تعریف d link رو شنیده بودم که اینا میگن حتما باید از ما بگیری و d link نداریم..نمیدونم چه کنم
    سوال آخر اینکه اگه کسی از آیت الله کاشانی(غرب تهران ) هست چه شرکتی رو پیشنهاد میکنه واسه گرفتن adsl..من که رسما ...ه گیجه گرفتم
    اگه کمک بدین خیلی لطف کردین...دمتون گرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض شرمنده

راستی دوستان منشیه گفت اگه 256 بگیری سرعت دانلودش 25 تا 30 میشه..در حالیکه کسایی که صبا نت دارن میگفتن خیلی بالاست سرعت دانلودشون..واسه 256 سرعت دانلود 25 تا 30 درسته؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان..ما منطقه آیت الله کاشانی هستیم...میخوام adsl بگیرم..کلی از مطالب سایت رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که شاتل یا صبا نت بهترن که زنگ زدم و پورت خالی نداشتن..یکی از بچه ها گیتی نت رو معرفی کرد..زنگ زدم گفت 49 تومن واسه مودم میخوان..گفتم مارکش چیه..گفت combo اومدم تو سایت دیدم اینطور مارکی اصلا نیست و combo یه نوع کلی مودمه..
    حالا سوالم اینه که منشیه گلواژه گفته یا من اشتباه میکنم؟
    بعد هم اینکه من تعریف d link رو شنیده بودم که اینا میگن حتما باید از ما بگیری و d link نداریم..نمیدونم چه کنم
    سوال آخر اینکه اگه کسی از آیت الله کاشانی(غرب تهران ) هست چه شرکتی رو پیشنهاد میکنه واسه گرفتن adsl..من که رسما ...ه گیجه گرفتم
    اگه کمک بدین خیلی لطف کردین...دمتون گرم
    سلام
    1- این همه سایت رو خوندین یه لطفی کن از صفحه ی 681 به بعد همین تاپیک رو بخون (فقط 10 صفحه = 10 دقیقه) ، تمام سوالات بغیر از آخری 100% جواب داده میشه. چون خودم شخصا به همین سوالات واسه دوستان جواب دادم و کلی هم دوستان دیگه زحمت کشیدن.
    کد:
    2- واسه این سوال به نظرم به تالار زیر (سروسی دهندگان اینترنت پرسرعت) یه نگاه بنداز ، جواب نگرفتی همونجا به تاپیک بزن:
    کد:
    Last edited by a6l3i; 07-04-2010 at 15:15.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

راستی دوستان منشیه گفت اگه 256 بگیری سرعت دانلودش 25 تا 30 میشه..در حالیکه کسایی که صبا نت دارن میگفتن خیلی بالاست سرعت دانلودشون..واسه 256 سرعت دانلود 25 تا 30 درسته؟
    سرعت دانلود قاعدتاٌ یک هشتم سرعت سرویس باید باشه 32=2256/8 ، که 25 تا 30 گفته که زیاد شاکی نشی!!
    من 128 شاتل دارم معمولا بین 20 تا 25 دانلود میکنم ( 16= 128/8). البته زیاد دانلود لازم ندارم.

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

شما کدوم شهر هستید و از چه شرکتی استفاده میکنید.
    من wireless دارم از رفیقم سرویس می گیرم اونم فکر کنم از افرا نت می گیره !
    تهرانم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مرسی

آقای a613 دمت گرم..فقط یه چیزی من دوباره پرسیدم دختره گفت مارکش broadband هست...به نظرت مودم خوبیه یا فقط میخواد بندازه بهم؟ مرسی

12. این کاربر از pipo_inzaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •