راست میگید ، خودم هم به همین نتیجه رسیدم.
اول از همه باید مدلسازیم رو تقویت کنم.
بعد بازی های کوچک بسازم به قول حسین آقا ریزه بازی![]()
راست میگید ، خودم هم به همین نتیجه رسیدم.
اول از همه باید مدلسازیم رو تقویت کنم.
بعد بازی های کوچک بسازم به قول حسین آقا ریزه بازی![]()
منم این رو به شما قبلا گفته بودم
مشکل من این بود که خیال میکردم ایران اونقدر پیشرفت کرده( تو بازی سازی) که همه میتونن بازی هایی مثل بازی شما بسازن ، ولی یه کم که جست و جو کردم فهمیدم نه این خبرا نیست ، هیچ کس نتونسته بازی ای به خوبیه بازی های کاربرای فعال این سایت بسازه![]()
موفق باشید .ساب زیرو جان چند اسکرین شات بزار می خواهیم شاهکارترو ببینیم
فخی البته که کمکت می کنم
(البته اگه ما رو قابل بدونی)
مرسی کیان.(فخی با کی بودی؟؟؟؟؟!امیر بگو راحت ترم)
دستت درد نکنه
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
راستی نگیت بازیتو.بگید بازیتونو!!اگه کیان نباشه من هیچم تو بازی سازی!!(کیان به خودت نگیر شوخی کردم!)
ولی در کل بازیمون دو نفره ساخته میشه.(بهتره بگم 3 نفره:خودم امیر و کیان و کسی که همه ی سوالامونو ازش می پرسیم که اسمشو نمیگم فقط یه راهنمایی میکنم: اول اسمش پر داره.آخرشم یز.وسطشم و.!)
میفهمم خودمم الان دارم امتحانات میان ترم رو میدم( فردا ریاضی داریم)
راستی اگر اسپرایتی چیزی خواستی بهم پیام بزن شاید بتونم کمکت کنم
امیر فخراییهمه چی روبراهه. تازه حالا چرا تو این همه جمع از من یکی کمک می خوای. ولی حالا هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.
![]()
ما که کسی نیستم بابا ما در خدمتیم راستی خبر خوش پیشرفتی قابل احترام در گیم میکر .گیم میکر از نسخه 8 می تواند از طریقه ALPHA برخورد شی رو بررسی کنه
قبلا تو پیام خصوصی درباره یه آسیاب ازم پرسیدی خوب یه مثال برات نوشتم فکر کنم بدردت بخوره
این لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)