تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 503 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

به به.تبریک ویژه.ایول داری حاجی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به به.تبریک ویژه.ایول داری حاجی.
    ممنون
    امشب رفتم pvp چه حالی داد time recharge این dayfly کمه هی پشت سر هم میزدم تا ملت دوباره اماده میشدن بیان دوباره شارز میشد باز میزدم یه 50 تا لایت همینجوری با باد فنا دادم اخه تو پارتی من هانتر زیاد بود هانتر هم دفاش کمه 3000 به بالا همشون dmg میخوردن از لایت ها DF میزم فایتره میومد یه deadly strick میزد خودش میمرد 10000 به بالا خودشون hit lمیزد.blade کلی حال کرد

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امشب با Bosh داشتم DD2 بازی می کردیم . بحث 1-15 شد فهمید Nightkiller رو میشناسم کلی تعریف کرد و گفت سلام مخصوص برسونم ! بنده خدا full goddess بدون لینک هست ! ولی امروز تو DD2 لایت ها خفن ازش میترسیدن.

دوستان Quest CS رو اگه تونستین انجام بدین حتما . Ele weapon میده از ele43 خیلی بهتره.
    برای وار Dual hand بود با +18str +18Dex و 3 تا slot هم داشت .لول هم فکر می کنم 56 بود .

تبریک ویژه به مجتبی . حالا دردسر تازه شروع شد . لینک کردن این لباس ها واقعا از لول 60 شدن سخت تره .
    لاپیس لول 6 هر روز داره ارزون تر میشه از اونور Op hammer شده +850 mil .

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان Quest CS رو اگه تونستین انجام بدین حتما . Ele weapon میده از ele43 خیلی بهتره.
    damn ! من رفتم ولی برام زرد و نارنجی بود نتوستم کاری بکنم .... من Ele weapon می خوام ........ چرا شماها همه دارکین و نمی تونین الان کمک کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (شکلک گریه زاری)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

امشب با Bosh داشتم DD2 بازی می کردیم . بحث 1-15 شد فهمید Nightkiller رو میشناسم کلی تعریف کرد و گفت سلام مخصوص برسونم ! بنده خدا full goddess بدون لینک هست ! ولی امروز تو DD2 لایت ها خفن ازش میترسیدن.

برای وار Dual hand بود با +18str +18Dex و 3 تا slot هم داشت .لول هم فکر می کنم 56 بود .

تبریک ویژه به مجتبی . حالا دردسر تازه شروع شد . لینک کردن این لباس ها واقعا از لول 60 شدن سخت تره .
    لاپیس لول 6 هر روز داره ارزون تر میشه از اونور Op hammer شده +850 mil .
    ممنون.
    اگه Bosh رو دیدی بهش سلام برسون.من اینجا یه رفیق هانتر دارم یه روز اگه لباساشو بهم بده میام اونجا یه 6 ساعت conti میترکونم فقط برای کشتن nemmy و blackdragon.اخه رو صلاحش Blinside و pain لول 7 لینک کرده لامصب چپ و راست طرف stun میشه یا darkness روش میخوره این باعث میشه مشکل هانتر در برابر fighter حل بشه
    Last edited by DJmoji; 07-04-2010 at 12:22.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من زیاد از orcale خوشم نمیاد کلا هیلر دوست ندارم مسئولیتش سنگینه

یه زمانی wow هیلر بودم اما توی اونجا هیلر ضعیفه اینجا رو نمیدونم . همین میج چشه ؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستی بعد اینکه هارد مود رو رفتم میتونم یه لایت um بسازم ؟ لایتاش بهتر هستنا تو این سرور

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لول 17 ام چطوری برم یه سری لایت بکشم ایکس پی بگیریم ..

دوما همه داره میگن um نرید راستم میگن Ress Rune 15 Roze ine gheymatesh :

1,750,500,000

من 200 کی بیشتر ندارم بیخیال تا هارد بیشتر نمیرم

داره خودمونی میشه alizarghami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. دوستان. من این بازی رو دانلود کردم. از طریق خود بازی به طور اوتوماتیک هم آپدیت شد. می خواستم ببینم که الان می تونم از این فایل هایی که برای آپدیت دانلود شد ( فکر کنم 60 تا بود ) Backup بگیرم که اگه اتفاقی افتاد مجبور نشم دوباره بازی رو آپدیت کنم؟ اگر می شه چجوری؟ ممنون.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آره بریز تو یه فلدر نگه دار بعدا دستی آپدیت کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •