داشبورد رو صفحه می یاد ولی هیچ حرکتی نمی کنه نه بازی رو می خونه و نه هیچ کار دیگه ای.
داشبورد رو صفحه می یاد ولی هیچ حرکتی نمی کنه نه بازی رو می خونه و نه هیچ کار دیگه ای.
خوب این مشکل میتونه دلایل زیادی داشته باشه مثل cpu یا memory یا ... ولی برای اینکه مطمعن بشیم مشکل از کجاست من این سوال رو در یکی از سایتهای انگیلیسی زبان مطرح کردم تا ببینم اونا چی میگن!
خوب بالاخره اینا یه جوابی به ما دادن و یکیشون احتمال داد که gpu مشکل داشته باشه!
اما من دوباره یه سری سوال دیگه پرسیدم تا دقیق تر راهنمایی کنن و هر وقت جواب دادن میگم.
شهاب جان ممنونم مشخصات دستگاه رو می گم شاید لازم بشه
falkon,driver frimwear 1.61 , driver philips, فکر کنم اخرین ورژن داشبورد رو هم داشت چون تصویر داشبوردم شبیه پست اول این تاپیک بود
مرسی که جواب دادین
حالا یه چنتا سوال دیگه دارم؟
من تازه چند روزه ایکس باکس خریدم الیت هم هستش میخوام بدونم من اگه اپدیتش کنم هیچ مشگلی براش پیش نمی یاد؟؟؟؟؟؟
با مثلا از حالت کرک شده خارح نمی شه که مثلا دیگه بازی هارو اجرا نکنه؟؟؟؟؟؟
بعد اینکه من اگه اپدیتش کنم هیچ نیازی نیست که کار دیگه ای انجام بدم؟؟؟؟؟؟
ینی فایل اپدیت رو تو فلش بریزمو وصل کنم به کنسول خودش پیقام اپدیت میده که ok باید کنمو تموم اره؟؟؟
و سوال اخر/ این اینکی که شما دادین که ایکس باکس فایل اپدت هارو اونجا میزاره اون فایل اپدیت کامل با اواتار ها هست یا اواتار هارو از جاهای دیگه ای باید دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده که انقد سوال کردم اخه تازه کارم وهنوز انقد حرفه ای نیستم:43:
سلام باز اومدم با چنتا سوال دیگه:43:
میگم اپدیت داشبورد که شما ها میگین چه فرقی با این اپدیت فیریمور داره که مثلا این دوستمون زدن فیریمور من 1.61 هست
.اپدیت داشبور هم 2.0.8955 هست فرق این دوتا چیه اینارو از کوجا باید بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از کجا باید بفهمم تو دستگاه خودم اینا ورژناشون چنده ینی هم داشبورد هم فیریمور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی دوست گلم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که به من یه اینکی دادین که ماله سایت ایکس باکس هست که اونجا اپدیتهارو میزاره میخوام بدونم هرچی اپدیت جدید بیاد یا هتا همون فیریموره که سوالا کردم فقت تو همون صفحه میاد نیاز نیست جاهای دیگیه برم دنبالش؟؟؟؟؟
update جدید اومد , ما که رفتیم پیغام داد update کن کنسل کردم فعلا , کسی نگرفته بیبینه مشکل نداره ما هم بگیریم ؟؟
آقا این آبدیت های جدید اصلا چه مزیتی داره ؟؟ من کنسولم هارد نداره و همون 350 مگابایت حافظه جانبی خودش هست که الان 150 مگابایت بیشتر جا نداره . این آبدیت هم 120 مگابایته اگر دانلودش کنم یعنی 120 مگابایت از حافظه رو واسه همیشه میگیره ؟؟ اگه اینطور باشه که وا ویلا !! اومدیم یه ماه بعد یه آبدیت دیگه بیاد اون موقع دیگه جا ندارم![]()
چایگزین اپدیت قبلی میشه
البته با این اپدیت میتونی flash memory رو به جای هارد وصل کنی شما که هارد نداری
اینی که شما میگی الان واسه دانلود هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)