من نیاز به نرم افزار پلیر قوی دارم که mpeg2 رو هم ساپورت کنه
من نیاز به نرم افزار پلیر قوی دارم که mpeg2 رو هم ساپورت کنه
سلام
لطفا یک برنامه برای پخش انواع فایلهای ویدئویی معرفی کنید .
ممنون
Last edited by shahramcat; 02-04-2010 at 12:14.
سلام به همه ی دوستان خوبم...
عیدتون مبارک...ببخشید یکم دیر شد ولی خوب من تلاشم رو کردم که خوشحالتون کنم.ایشالا که قبول کنید...
واسه شروع هم این تم هارو واسش زدم ... به سلیقه خودتون دانلود کنید.
قصدم اين بود كه اين نرم افزار رو توسعه بدم ولي با توجه به اينكه مديران محترم ترجيح دادن تايپيك رو با بخش برنامه ها يكي كنن اين نرم افزار رو به لينك زير منتقل كردم
ir-tci.o rg/forum/showthread.php?t=41540
Last edited by mat226; 05-04-2010 at 17:15.
سلام روی wm6.1 نصب نشد.احتمالا واسه 6.5 قابل اجراست
نه باید حتی روی WM5 هم نصب بشه و مشکلی نداشته باشه...
شما یکی از اسکین هارو دانلود کنید و روی PPC تون اجرا کنید باید ران شه...دات نت فریم ورک رو فراموش نکنید ترجیها 3 رو نصب کنید یا بالا تر...نتیجه رو خبر بدید لطفا...
پس از فایل اینستال استفاده نکنید فقط فایل .exe رو ران کنید واسه فونتش هم از پست اول که آپدیت کردم دانلود کنید و کپی کنید توی فلدر Windows\ و گوشیتون رو ری استارت کنید.قانونا باید کار کنه.منتظر نتیجتون هستم.
موفق باشید
Last edited by mat226; 02-04-2010 at 18:15.
برنامه Core player پاسخگوی نیازهای هر دو شما هست
mpeg1 را باز میکنه
ولی mppeg2 را نمیدونم
احتمالا اونم باز کنه
دو ورژن مختلف را اپ کردم
موفق باشید.
Last edited by golmohammadi; 02-04-2010 at 22:31.
سلام..دوست عزیز این خیلی عالیه.. اما مشکلاتی داره..اولا باید یه جوری باشه که از توی برنامه بتونی اسکین ها رو عوض کنی...wqvga هم بشه عالیه.
سلام
من امتحان کردم mpeg2 رو که ----- ها رکورد میکنن رو نمیتونه نشون بده نه این و نه tcpmp
برنامه دیگه ای نمیشناسی؟
دستت درد نكنه آقا امين خيلي برنامه خوبي رو نوشتي . دوستان مسئول هم كم لطفي كردن .![]()
بلی توی تصاویر نوشته بودم این امر در ورژن نهایی تحقق پیدا خواهد کرد...ممنون از توجهتون.دارم روی تاچش هم بیشتر کار میکنم که UF بیشتری داشته باشه...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)