تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 1049 اولاول ... 155561626364656667686975115165565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نسیم جان مبارکت باشه. منم یه چند تاسوال ازت داشتم اول اینکه دستگاهتو چند خریدی؟ دوم آیا باگارانتی خریدی ؟ در صورت مثبت بودن گارانتیش چیه؟ من اینجا تو تبریز rs70 رو بهم 1200000 هزار تومن میگن . نمیدونم چیکار کنم . آیا میتونم از نهران خرید کنم ودستگاه رو بهم بفرستن. اینجا فقط یکی دو جا پایونیر هست.اونم با اون قیمتها. دوست عزیز آیا کیفیت تصویرش هم از سونی بهتره؟ وای که چقدر دلم میخواد یه دستگاه مثل مال تو داشتم. واقعا مبارکت باشه. خوش به حالت.......

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

DZ1000 ش فقط خوبه از همه لحاظ بغیر از قیمت!
    آقا نظزت راجع به این دو مدل چیه؟!
    Pioneer 787
    و Philips 3578w

از لحاظ ظاهری کدوم قشنگترند؟!
    و همچنین از لحاظ صدا؟!
    باس 787 یه نموره ضعیف نیست بنظرتون؟!
    کاراییشون فکر می کنم تقریباً یکی باشه..
    قیمتشون هم فکر می کنم تقریباً یکی باشه..

دوست عزیز من خودم از 787 پایونیر استفاده می کنم....
    درسته که قدرت خروجی اون 600 واته ولی به هیچ عنوان بیس ضعیفی نداره ...
    کافیه تا صدا رو از 30 بالاتر ببرید تا همه جا رو بلرزونه!!!! به همین علت من موقع استفاده شدت Bass دستگاه رو کم می کنم.
    البته من تا حالا صدای 3578 فیلیپس رو نشنیدم ولی در مورد پایونیر مطمئن باشید که باس ضعیفی نداره!
    در مورد DZ1000 هم باید بگم دستگاه فوق العاده خوبیه ولی اگر قرار باشه بیش از یک میلیون هزینه کنیم ، انتخاب های بهتر و حرفه ای تر از DZ1000 هم وجود داره.
    Last edited by hashemi_ali_reza; 04-04-2010 at 14:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

مشکل دیگه ای که دارم سر انتخاب دو مدل Pioneer 787 و Philips 3578w قدرت خروجی صدا (RMS) شون هست!
    Pioneer 787 ار ام اس 600 وات
    Philips 3578w آر ام اس 1100 وات

دوستان کمک کنند لطفاً.. (جوای سئوال قبلی رو که ندادید لا اقل این یکی رو لطف کنید!)
    دوست عزیز با وجود اینکه قدرت خروجی صدا در پایونیر 600 واته ولی من تا حالا نتونستم صدا رو تا آخر بلند کنم...ولوم دستگاه تا 55 هستش ولی از 35-40 به بالا تمام در دیوار می لرزه....به نظر من اصلا نیاز به حجم صدای بالاتر نیست مگر اینکه فضای شما خیلی خیلی بزرگ باشه!
    یه نکته جالب هم بگم من قبل از اینکه 787 پایونیر رو بگیرم ، یه مدل سینمای 1000 وات سونی رو تو سونی سنتر تست کردم . با اینکه 1000 وات بود حتی از نظر حجم صدا هم به پایونیر 787 نمی رسید.
    بنابراین خیلی این اعداد و ارقام در عمل قابل توجیه نیستند. به نظر من باید بیشتر روی کیفیت و شفافیت صدا تمرکز کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من به احتمال قوی فردا پس فردا برم Philips 3578w رو بگیرم..
    بیشتر بخاطر وایرلس بودنش که تو سیستم خونه من خیلی نقش مهمی داره..
    و یه دلیل دیگه شم 1100 وات RMS ش که فوق العادست و الان اکثراً 1000 وات RMS هستند!

فقط باید برم قیافشم از نزدیک ببینم چجوریاست!
    حال می کنم یا نه؟! (خیلی سخت پسندم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز با وجود اینکه قدرت خروجی صدا در پایونیر 600 واته ولی من تا حالا نتونستم صدا رو تا آخر بلند کنم...ولوم دستگاه تا 55 هستش ولی از 35-40 به بالا تمام در دیوار می لرزه....به نظر من اصلا نیاز به حجم صدای بالاتر نیست مگر اینکه فضای شما خیلی خیلی بزرگ باشه!
    یه نکته جالب هم بگم من قبل از اینکه 787 پایونیر رو بگیرم ، یه مدل سینمای 1000 وات سونی رو تو سونی سنتر تست کردم . با اینکه 1000 وات بود حتی از نظر حجم صدا هم به پایونیر 787 نمی رسید.
    بنابراین خیلی این اعداد و ارقام در عمل قابل توجیه نیستند. به نظر من باید بیشتر روی کیفیت و شفافیت صدا تمرکز کرد.
    فیلیپس هم از برندهایی است که روی "زیبایی صدا" که خودش شامل "وضوح صدا" و "تفکیک صدا" می شه تمرکز خاصی داره.. (خودتون که می دونید، خیلی نو آوره این فیلیپس)

والا فضای سالنم که زیاد نیست!
    60 70 متر کلهم اجمعین.. (می دونم دارم حرص زیادی می زنم!)

انتخاب بیشتر اینجا سخت می شه که قیمت جفتشون تقریباً یکیه! (دور و بر 500 تومان)

از دوستانی که Philips 3578w دارند هم تقاضا دارم بیان بالا نظر بدهند..

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

به عنوان کسی که RS30 با پلیر R70 داره یه نظر میدم .

در خرید پایونیر اصلا شک نکنید . مخصوصا سری RS .

امروز چشتون روز بد نبینه آنچنان تستی ازش گرفتم که همسایه بغل شب دیدمش چپ چپ نگاه میکرد

در صدای بلند به هیچ عنوان کیفیت صدا کم نمیشه .

مخلصیم.

7. 4 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

اصلا تو هیچ کدوم از مدل های پایونیر شک نکنید من داشتم الانم فیلیپس دارم و واقعا پایونیر یک چیزه دیگه بود

9. 2 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_amd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Pioneer 787 وردی صدای اپتیک داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    من فیلیپس 3578 دارم واقعا صراش رو هیچ برندینداره از نظر من (سونی سامسونگ ال جی پاناسونیک رو تست کردم
    تصویرشم حف نداره
    سوالی بود در خدمتم

12. 2 کاربر از kamal2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من کاملا حرف علیرضارو تایید می کنم.کسانی که از سینماهای پایونیر استفاده می کنن اصلا نمیتونن بیس دستگاه رو روی حداکثر بذارن چون شدیدا بیس قوی ای داره.حتی زمانی که از خود نمایندگیش هم می خری بیس دستگاه رو واست روی صفر می ذاره(از 10).
    سینماهای سونی صدای خوبی نداره.فقط دو مدل هست که صداش بدرد می خوره که اونم قیمت هاش سر به فلک می گذاره.

من به احتمال قوی فردا پس فردا برم Philips 3578w رو بگیرم..
    بیشتر بخاطر وایرلس بودنش که تو سیستم خونه من خیلی نقش مهمی داره..
    و یه دلیل دیگه شم 1100 وات RMS ش که فوق العادست و الان اکثراً 1000 وات RMS هستند!

فقط باید برم قیافشم از نزدیک ببینم چجوریاست!
    حال می کنم یا نه؟! (خیلی سخت پسندم)
    زیاد به اعداد توجه نکن.شرکت ها بیشتر با اعداد بازی می کنن وگرنه بین 1000 و 1100 در عمل فرقی نیست.

فیلیپس هم از برندهایی است که روی "زیبایی صدا" که خودش شامل "وضوح صدا" و "تفکیک صدا" می شه تمرکز خاصی داره.. (خودتون که می دونید، خیلی نو آوره این فیلیپس)

والا فضای سالنم که زیاد نیست!
    60 70 متر کلهم اجمعین.. (می دونم دارم حرص زیادی می زنم!)

انتخاب بیشتر اینجا سخت می شه که قیمت جفتشون تقریباً یکیه! (دور و بر 500 تومان)

از دوستانی که Philips 3578w دارند هم تقاضا دارم بیان بالا نظر بدهند..
    این دستگاه چیزی کم نداره.هم از نظر تفکیک صدا خوبه و هم از نظر ساپورت فرمت ها.

سلام .

به عنوان کسی که RS30 با پلیر R70 داره یه نظر میدم .

در خرید پایونیر اصلا شک نکنید . مخصوصا سری RS .

امروز چشتون روز بد نبینه آنچنان تستی ازش گرفتم که همسایه بغل شب دیدمش چپ چپ نگاه میکرد

در صدای بلند به هیچ عنوان کیفیت صدا کم نمیشه .

مخلصیم.
    امیر مواظب باش یه کاری نکنی بندازنت گوشه خیابون بگن سیستمتو بقل کن همونجا بخواب.

Pioneer 787 وردی صدای اپتیک داره ؟
    بله داره.

14. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •